Hlavní obsah

Svatba Aleny Šeredové exkluzivně: Její kadeřník prozradil, kolik měla účesů i šatů

Foto: Instagram Martina Tyla s jeho svolením

Foto: Instagram Martina Tyla s jeho svolením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sicilském Notu se včera tančilo a juchalo až do pozdních hodin. Alena Šeredová a dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi si v poledne řekli „sì“ a pro zhruba stovku hostů připravili velkolepou party. Centrem pozornosti byla samozřejmě krásná nevěsta, která vystřídala rovnou několik různých looků.

Článek

Alena Šeredová se podruhé vdala a zdá se, že to byla pořádná jízda. Modelka se se svou rodinou a přáteli radovala už večer před svatbou v luxusním resortu, kde byli hosté ubytováni. Samotný obřad pak byl intimnější a probíhal na radnici v sicilském městě Noto, kde byl šťastný pár oddán.

Poté, co si řekli ano, nasedli do stylového Fiatu 500 a vyrazili na projížďku ulicemi, aby se později připojili k hostům, kteří přicestovali z celého světa. Před jejich zraky si pak střihli ještě druhý obřad: Na ten si modelka oblékla pastelově růžové šaty s květinami a spadlými rukávy. A nevynechali samozřejmě ani večerní party, kde si všichni včetně novomanželů pořádně zatančili.

Svatba byla dokonalá!

Na pohádkovou svatbu dostal pozvánku i přední český kadeřník Martin Tyl z pražského salonu New You, který nevěstu osobně česal a do toho stihl na Instagram přidávat střípky z celého dne. Zeptali jsme se ho, jaké má dojmy. A co odpověděl? „Byla to dokonalá svatba, připravená do posledních detailů. Hostům a rodině se podařilo vytvořit úžasnou atmosféru. Byl to opravdu nezapomenutelný zážitek,“ napsal nám přímo ze Sicílie známý hairstylista.

Ke každým šatům nový účes

Martin Tyl pro nevěstu vytvořil hned několik účesů, které vždy korespondovaly s tím, co měla zrovna na sobě. Alena Šeredová, dnes už tedy nejspíš Nasi, totiž v jedněch šatech nezůstala a z bílého modelu s objemnými rukávy a vysokým rozparkem se převlékla do nádherné květované róby. Třetím lookem byla sukně z peří, ve které šťastná novomanželka protančila celý večer.

„Účesy jsme střídali podle jednotlivých modelů. Dopoledne na radnici ke klasicky italským jednoduchým šatům jsem jí vlasy vyčesal, na podvečerní obřad k romantickým květinovým šatům jsem pak udělal velké vlny, které byly lehce sepnuté a dozdobené drobným kvítím. Na krájení dortu jsme nechali rozpuštěnou hřívu a na diskotéku, ke krátké sukni z peří, jsem jí vyčesal vysoký culík,“ popisuje Martin Tyl.

Péče byla samozřejmě věnována i svatebnímu líčení – o to se postarala italská make-up artistka Letizia Maestri. A aby si mohla trojnásobná maminka užít svůj den opravdu naplno, o vše pečovala slavná svatební koordinátorka Alessandra Grillo. Ze záběrů, které nevěsta poctivě přesdílela na svém Instagramu, je zřejmé, že si svatbu užili jak hosté, tak i samotní novomanželé. A my jim přejeme, aby jejich love story končila větou „…a žili spolu šťastně až do smrti“.

Načítám