Hlavní obsah

Čvančarová, Štíbrová či Stárková. Slavné ženy s neuvěřitelně krásným hlasem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fakt, že herečka umí zpívat, asi nikoho moc nepřekvapí. U moderátorky vás už to možná trošku zarazí… Některé známé tváře ale disponují tak působivým pěveckým projevem, že si až člověk říká: Proč vlastně nezpívají častěji?

Článek

Některé natočily jen jednu písničku, další se zpěvu nevěnují kvůli nedostatku času či dětem. Škoda, je až překvapující, kolik známých žen umí skvěle zpívat a často to o nich ani netušíme.

Nikol Štíbrová Leitgeb

Když v roce 2019 nazpívala se slovenskou kapelou IMT Smile známá herečka a influencerka Nikol Štíbrová (dnes již provdaná Leitgeb) píseň s názvem Príliš osobná známosť ke stejnojmennému filmu, všem spadla brada. Že Nicol, kterou jen na Instagramu sleduje 687 000 fanoušků, skvěle zpívá, do té doby vědělo jen pár zasvěcených. Během covidové pandemie pak natočila i klip s kapelou Mirai s názvem Dej si roušku a později si zazpívala například i s Pokáčem písničku Už za pár dní. Doma prý zpívá hlavně svému synovi, kterému s chutí hraje i na kytaru.

Erika Stárková

Když v show Tvoje tvář má známý hlas zazpívala duet s Robertem „Mekym“ Urbanem jako Marika Gombitová, mnozí měli slzy na krajíčku. Erika Stárková má nejen nepopiratelný´ komediální a herecký talent, ale také jí to opravdu dobře zpívá. Výrazněji na sebe upozornila rolí v seriálu Most!, kde hrála Dášu, která už nechce být Pavlem…

Její manžel, s nímž má dceru Almu, je Peruánec a také DJ, takže i společně vystupují. „Herecké ego mám vyřešené, jednou chci mít svoji kapelu, ale věřím, že všechno má svůj čas,“ řekla před časem v rozhovoru pro Novinky.cz.

Daniela Brzobohatá

Většina lidí zná Danielu ještě pod dívčím jménem Písařovicová, pod kterým byla známá jako moderátorka zpravodajství České televize. Že je také skvělou zpěvačkou, ale už dokázala mnohokrát, především duety s Michalem Hrůzou nebo později také se svým manželem a muzikantem Ondřejem Brzobohatým.

V minulosti si zahrála i v Divadle na Vinohradech ve hře Návštěva staré dámy a se ctí se zhostila i účasti v soutěži StarDance …když hvězdy tančí. Hlavní náplní je ale pro ni práce v médiích, přestože loni v říjnu nečekaně opustila internetovou televizi a dále s ní chce spolupracovat jen externě.

Gabriela Lašková

Další moderátorkou, od které by zpěv asi nikdo nečekal, je i moderátorka Gabriela Lašková. Ke zpěvu prý měla vždy blízko, a když písničkář Pokáč sháněl pro svou písničku nějakou neokoukanou zpěvačku, dostal tip právě na Gabrielu. „Hledal jsem nějaké její videoklipy a vlastně žádné nenašel. Zprvu mě to lehce znejistilo, ale stačilo pár minut ve studiu a zjistil jsem, že talent opravdu má,“ přiznal Jan Pokorný alias Pokáč v pořadu Showtime. Jejich společná píseň dostala jméno V peřinách a jen na YouTube nasbírala přes 376 000 zhlédnutí.

Jitka Čvančarová

Oblíbená herečka dokázala už mnohokrát, že zpívat opravdu umí. Ostatně zpěv také vystudovala, přesněji muzikálové herectví na JAMU v Brně. Nezapomenutelnou se stala její účast v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kterou v roce 2020 vyhrála. Většina diváků asi nikdy nezapomene na její ztvárnění zpěvačky Adele, kterou dokázala napodobit nejen pěvecky, ale i vizuálně. V posledních letech si Jitka dopřála menší odmlku, ale loni na podzim se vrátila na divadelní prkna ve Studiu Dva se hrou Vlaštovka, kde nejen hraje, ale také ji i režíruje.

Bára Poláková

Na rozdíl od svých kolegyň Bára dělí svou profesní kariéru mezi film, divadlo a hudbu. Písničky si také sama skládá a její hit Nafrněná nebo Kráva zná asi každý. Loni vydala už své třetí album s názvem ON/OFF a do klipu k písni V sousedově trávníku obsadila i své kamarádky herečky Lenku Krobotovou, Marthu Issovou, Markétu Děrglovou a snowborďačku Evu Adamczykovou. Bára je ale také maminkou dvou holčiček, které má ze vztahu s Pavlem Liškou, a jak přiznala pro Novinky.cz, jsou pro ni prioritou.

Na své koncerty je vzala zatím jen jednou. „Mám v sobě celkem silně zakódováno, že středobod je dítě, ne maminka nebo tatínek. Samozřejmě je skvělé, když je to šťastná, vyrovnaná maminka a šťastný a vyrovnaný tatínek. S tou naší prací to je někdy složité, ale dají se najít cesty, jak jim ukazovat i jiné světy,“ řekla Bára Poláková.

Načítám