Hlavní obsah

Domácí násilí, čestný doktorát i úspěšná kariéra: Jak se dnes mají členky Spice Girls

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá byla jiná, ale dohromady tvořily vyvážené uskupení, které ve své době s hitem Wannabe bořilo hitparády. Společně už sice vystupují jen zřídka, ale označení Spajsky jim už nikdo neodpáře. Jak se jednotlivým členkám kapely Spice Girls po letech daří? A samozřejmě gratulujeme dnešní oslavenkyni Geri Halliwell k padesátce.

Článek

Členky bývalé kapely Spice Girls svá vystoupení divákům dávkují. Na jednom pódiu se většinou scházejí jen u zvláštních příležitostí, jako bylo například zakončení Letních olympijských her v Londýně v roce 2012. V roce 2019 ohlásily koncertní comeback, ale na šňůru se vydaly jen ve čtyřech. Módní návrhářka Victoria Beckham (48) se nezúčastnila a podle rozpačitých ohlasů fanoušků zřejmě udělala dobře.

Geri Halliwell

Anglická zpěvačka, které se přezdívalo Ginger Spice, nejen kvůli její zrzavé barvě vlasů, ale také kvůli tomu, že nejde pro ostré slovo daleko, dnes slaví padesáté narozeniny.

Byla to právě ona, kdo v roce 1998, v době, kdy byla kapela na vrcholu, Spice Girls opustila jako první a vydala se na sólovou dráhu. Její rozhodnutí tehdy přišlo jako blesk z čistého nebe a zaskočilo její kolegyně i fanoušky. V roce 2017 se na sociální síti za svůj odchod omluvila, ale zároveň napsala, že všechno nakonec dobře dopadlo. Od roku 2015 nosí příjmení Horner a je maminkou dvou dětí. Nedávno obdržela čestný doktorát od univerzity v Yorskhiru za to, že se více něž pětadvacet let zasazuje za práva dětí, mladých lidí a žen.

Foto: Profimedia.cz

Čerstvá padesátnice vypadá skvěle Foto: Profimedia.cz

Emma Bunton

Nejmladší členka kapely, která letos oslavila 46. narozeniny, měla přezdívku Baby Spice. Roztomilá blondýnka se loni poprvé vdala. Ano řekla dlouholetému partnerovi a otci svých dvou dětí po deseti letech od zásnub. Pár tvoří už asi čtyřiadvacet let, ale během té doby se několikrát rozešli.

Hlavně první rozchod po roční známosti hodnotí zpěvačka velmi kladně, protože prý dostali prostor vyrůst a dospět. Emma Bunton by si přála třetí dítě, ale domnívá se, že svou šanci už prošvihla, protože začala pociťovat symptomy premenopauzy, zejména pocity úzkosti a nevyrovnanosti.

Foto: Profimedia.cz

V růžovém kostýmku vypadá Emma Bunton jako sladká Barbie Foto: Profimedia.cz

Mel B 

Byla tak dominantní a hlučná, až z ní šel někdy strach, proto se třetí člence slavné kapely přezdívalo Scary Spice. Maminka tří dětí má za sebou nelehké období. V rozhovoru před časem prozradila, že byla dlouhých deset let obětí domácího násilí, kterého se na ní měl dopouštět její dnes již bývalý manžel filmový producent Stephen Belafonte (47). Ze svých prožitků a pocitů se Mel B (47) vypsala v knize Brutálně upřímná, svěřila se i s tím, že psychickou i fyzickou bolest utápěla v alkoholu a drogách. Stále prý trpí posttraumatickým syndromem a v dospělosti jí lékař diagnostikoval ADHD, takže začala meditovat a procvičovat mozek.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka se dlouho tvářila, že je její manželství v pořádku, ale nakonec šla s pravdou venFoto: Profimedia.cz

Mel C

Vždycky byla ze všech nejvysportovanější, a tak se jí přezdívalo Sporty Spice. I v osmačtyřiceti je v perfektní kondici a ohromuje svými břišáky. S bývalým partnerem má třináctiletou dceru. V podcastu, jehož byla hostem letos na jaře, uvedla, že ji stále zaráží, jak velkého úspěchu Spice Girls dosáhly. Byly prý naprosto průměrné a ničím zvláštní, a přesto se jim podařilo vytvořit něco speciálního. Její sólová dráha už nicméně tak úspěšná není.

Foto: Profimedia.cz

Ve sportovních outfitech Mel C i vystupujeFoto: Profimedia.cz

Victoria Beckham

Spajska s přízviskem Posh, což v překladu znamená nóbl, se udržela na výsluní dlouhá léta. Značnou měrou k tomu přispělo i její manželství s fotbalistou Davidem Beckhamem (47). Sem tam se vyskytnou spekulace o nějaké té nevěře, ale zatím spolu všechno ustáli. Zatímco bývalý fotbalista je milovníkem jídla a nezdráhá se vzít vařečku do ruky, Victoria (48) podle něj jí už pětadvacet let pořád to samé – grilovanou rybu s dušenou zeleninou.

Úspěšná módní návrhářka a matka čtyř dětí se na rozdíl od svých bývalých kolegyň zpěvu vyhýbá a v roce 2019 odmítla účast na comebackovém turné. Uvedla, že kapele už nemá co dát a ze zpívání má po takové době dokonce strach.

Foto: Profimedia.cz

Za skvělou postavou Victorie Beckham stojí léta odříkání a přísné dietyFoto: Profimedia.cz

Načítám