Hlavní obsah

V dobrém i zlém. Anně Geislerové muž odpustil nevěru, Michal a Marcela Davidovi překonali smrt dítěte

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že láska hory přenáší. Jistě to neplatí pro každého, ale pro tyto slavné manželské páry ano. Ruku v ruce totiž dokázaly překonat velké překážky, problémy i životní trápení. Tyhle dvojice si opravdu zaslouží oslavit dnešní Světový den manželství.

Článek

Termínů, na něž připadá Světový den manželství, je hned několik, ale podle některých zdrojů je to právě dnes. Ve výsledku je to jedno, protože pevné milostné pouto se dá oslavovat klidně každý den! A pro tyhle slavné páry opravdu platí - v dobrém i ve zlém.

Robbie Williams a Ayda Field

Potkali se v roce 2007, kdy na tom Robbie Williams nebyl dobře. Závislý na alkoholu a drogách se v podstatě řítil vstříc smrti. Podle svých slov byl schopen šest dní v kuse nespat a vystačil si jen s vodkou a kokainem.

Herečku Aydu Field to ale neodradilo a do zpěváka se bláznivě zamilovala, i když na jejich prvním rande „kdákal jako slepice a měl jen jednu botu“. Vytrvala, a přestože ji od sebe první měsíce jejich vztahu zpěvák neustále odháněl, nevzdala to s ním. Pomohla mu jeho závislosti překonat, v roce 2010 se vzali a mají spolu čtyři děti. Williams otevřeně říká, že mu jeho manželka a jejich vzájemná láska zachránily život. Kdyby nebylo jí, zpěvák by se už nejspíš dávno upil či ufetoval k smrti.

Aňa Geislerová a Zdeněk Janáček

Jedna z nejoblíbenějších a nejobsazovanějších hereček se vdávala v roce 2005 za režiséra Zdeňka Janáčka. Tomu už rok předtím porodila prvního syna Bruna, v roce 2007 pak ještě dceru Stellu.

Jenže pak jim do života vstoupila nevěra, které se v tomto případě dopustila Geislerová. V roce 2012 propadla kouzlu miliardáře Martina Shenara, se kterým otěhotněla. Ani to ale neznamenalo konec jejího manželství, Janáček své ženě zjevně vše odpustil. Ještě v těhotenství se k němu herečka vrátila a v roce 2013 porodila syna Maxe, jehož otcem tedy není Janáček. Zdá se, že když se dva mají opravdu rádi, není asi nic, co by nešlo odpustit či překonat (podívejte se na fotku jejich šťastné rodiny).

Michal a Marcela Davidovi

Jsou spolu přes 36 let a prošli několika krizemi. Michal David v minulosti přiznal, že byl své ženě nevěrný, ovšem tou největší zkouškou si prošli v roce 2001. Jejich tehdy devítileté dceři diagnostikovali leukémii a o tři měsíce později se museli vyrovnat s největší ztrátou, která může rodiče postihnout – se smrtí vlastního dítěte.

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

V ikonickém seriálu Sex ve městě hledala „pana Božského“, ale v reálném světě to vypadalo, že jednoho po svém boku má. Herce Matthewa Brodericka si brala v roce 1997 po pětileté známosti. Když ale v roce 2001 herečka přebírala Zlatý glóbus za roli Carrie v Sexu ve městě, ani jednou ho ve své děkovné řeči nezmínila. Později přiznala, že si procházeli krizí, za níž mohly manželovy nevěry.

Ty ale překonali, v roce 2002 se jim narodil syn a v roce 2009 jim náhradní matka přivedla na svět dvě holčičky – dvojčátka. Jenže krátce po jejich narození následovala další krize, na Brodericka praskla opět nevěra a pár se od sebe dokonce odstěhoval. Nakonec ale i tohle ustáli a nadále fungují jako pár.

Martin a Martina Preissovi

Od počátku byl jejich vztah tak trochu komplikovaný. Zamilovali se do sebe v roce 2002, ale v té době byli oba zadaní. Nakonec se se svými partnery rozvedli a v roce 2009 vzali. Jejich vztah ale musel překonat mnohem horší problémy. Martina Preisse trápily deprese, které zaháněl alkoholem. Několik let bojoval nejen s psychickými obtížemi, ale i se závislostí na alkoholu. Muselo to být těžké, ale i tak byla jeho žena vždy po jeho boku.

Bill a Hillary Clintonovi

Nevěra bývalého amerického prezidenta se stážistkou Monikou Lewinskou je všeobecně známá. Aféru sledoval v polovině 90. let v podstatě celý svět. Prezidentovi hrozil impeachment (ústavní žaloba, při které hrozí zbavení funkce), svět kroutil hlavou nad tím, že si Lewinská dva roky schovávala šaty s jeho spermatem, a litoval jeho manželku, která vše jen tiše sledovala. Rozvod se ale nekonal. Hillary Clinton sice označila nevěru za osobní selhání svého muže, ale dokázala mu odpustit.

Marek Eben a Markéta Fišerová

Byla krásná, energická a není divu, že jejímu kouzlu oblíbený moderátor podlehl. Vzali se v roce 1982 a za svůj společný život se museli poprat s opravdu těžkými životními ranami. Tou první byl předčasný porod v sedmém měsíci, dítě zemřelo. Jakoby toho ale nebylo dost, v den 26. narozenin prodělala Fišerová mozkovou mrtvici, upadla do kómatu, a když se po několika týdnech probrala, byla ochrnutá. I tuhle tragédii ale pár s grácií ustál.

Nevěra leckdy končí rozchodem. Ale nemusí to tak být vždy! Terapeutka Lenka Matoušová: Nevěra neznamená konec vztahu

Reklama

Načítám