Hlavní obsah

Rozvod nebude! Slavní, kteří neudrželi poklopec na uzdě, ale jejich partnerky jim to odpustily

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nevěra jako jasný důvod k rozchodu? Ne nutně! Rozhodně není nic příjemného zjistit, že se váš partner zapomněl jinde, ale někdy naopak může krize vztah posílit. A mnohé slavné dvojice to potvrzují. Které slavné dámy svým mužům odpustily?

Článek

O letošním srpnu se rozhodně nedá říct, že by splňoval definici okurkové sezony, tedy že by se mezi slavnými nic nedělo. Naopak. Minimálně bouřlivý rozchod scenáristy Petra Kolečka a královny krásy Anety Vignerové byl velké téma. On se totiž zamiloval jinde a ona se to dozvěděla mezi posledními. A po pár měsících je všechno zase jinak. Aneta Vignerová dokázala podle všeho svému milému a otci jejich dvouletého syna odpustit a dávají vztahu druhou šanci.

Modelka není jediná, kdo nepálí mosty, ale umí vstoupit podruhé do stejné řeky.

Aneta Vignerová & Petr Kolečko

Poznali se v roce 2016, kdy modelka hrála vedlejší roli ve filmu Masaryk, ke kterému Petr Kolečko napsal scénář. Dali se dohromady o tři rok později a velmi brzy oznámili, že budou rodina. Narodil se syn Jiřík a zdálo se, že vše klape.

Zpráva, že se rozešli a Petr Kolečko randí s herečkou Denisou Nesvačilovou, ovšem překvapila letos v létě nejen veřejnost, ale i samotnou modelku. Ač Kolečko i Nesvačilová tvrdili, že do vztahu oba vstoupili svobodní, Vignerová mluvila o kudle do zad a s hořkostí v hlase prohlásila, že vztahové problémy se nemají řešit v cizí posteli.

Po pár měsících ovšem byla s bývalým partnerem nachytána v noční Praze a v objetí. A začalo se nejspíše psát druhé dějství. Aneta Vignerová se svěřila, že doufá ve společné Vánoce a že pro synovo štěstí udělají s jeho tátou cokoli.

Foto: Profimedia.cz

Ač rozchod bolel, snažila se Aneta Vignerová, aby co nejméně zasáhl malého syna. A i kvůli němu považuje návrat k partnerovi za reálnýFoto: Profimedia.cz

Lela Ceterová & Karlos Vémola

Kontroverzní pár, který miluje pozornost, má za sebou také nějaký ten rozchod. A vždy jej prožívají online.

Pamětníci si možná vzpomenou na rozchod před dvěma lety. Tehdy Lela mimo jiné napsala Karlosovi pod fotku z pánské jízdy, proč se nefotí i s dámami, které s nimi letěly, a ať ze sebe nedělá andílka. Začalo se mluvit o tom, že MMA zápasník nepatří mezi nejvěrnější, brzy si ale Lelu usmířil. Letos na začátku roku z nevěry pro změnu obvinil on svou partnerku, ale i tento rozchod ustáli a začali plánovat pompézní svatbu.

Dlouho u nich doma ovšem klid nebyl: ozvala se osmnáctiletá pornoherečka Hana Džurbanová neboli Rika Fane s tím, že má s Karlosem několik měsíců poměr. Tentokrát ovšem manželé a rodiče dvou dětí drželi při sobě, Lela Ceterová potvrdila, že si vše vyříkali, těší se na svatební cestu a nebrání se dalšímu dítěti.

Foto: Profimedia.cz

O tom, jak probíhaly rozhovory u nich doma, nikdo nic neví. Na veřejnosti ale i přes vyjádření Riky Fane působí celou dobu velmi harmonickyFoto: Profimedia.cz

Tamara & Tomáš Klusovi

Patří k nejstabilnějším párům českého showbyznysu, on populární zpěvák, ona autorka knížek, rodiče tří dětí. Ale i oni mají za sebou přiznání nevěr a odpuštění.

Před několika lety totiž Tomáš Klus veřejně vystoupil s oznámením, že v minulosti podváděl všechny své partnerky, včetně manželky. A ona později doplnila, že ji to sice obrovsky bolelo, zároveň si ale byla vždy jistá, že jejich láska je dost silná, aby to překonala. A ač se jizva nikdy nezahojí, přestane být důležitá. Navíc, kdyby se rozešli, bolelo by ji to mnohem víc.

Foto: Profimedia.cz

Tamara Klusová odmítla být vnímána jako podváděná, Tomáš Klus jí navíc po celou dobu dává najevo, že pro něj je ta silná, která udržela jejich krásnou rodinu pohromaděFoto: Profimedia.cz

Beyoncé & Jay-Z

Jsou velmi bohatí, vlivní a vypadali vždy jako dokonalý pár, zároveň se ale roky dost hlasitě šuškalo, že Jay-Z svou krásnou Beyoncé podvádí.

Náznaky toho, že mají problémy, se objevily v jeho i jejích písních a otevřeně to úspěšný rapper přiznal na konci roku 2017 v rozhovoru. Doma o tom ale s držitelkou mnoha Grammy mluvili, navštěvoval terapie a podařilo se jim problémy překonat.

Foto: Profimedia.cz

Zda od svého veřejného prohlášení seká latinu, jisté není. Ale pár spolu pracuje a na veřejnosti se objevují vždy ruku v ruceFoto: Profimedia.cz

Regina Lasko & David Letterman

Populární moderátor se v roce 2009 oženil se svou dlouholetou partnerkou a o několik měsíců později ve své talk show přiznal, že jí byl nevěrný. Měl spát s kolegyněmi z práce, a to opakovaně. Co slavného komika, který byl pověstný tím, že si hlídá soukromí, k tomuto kroku vedlo? Stal se obětí vydírání. Zaměstnanec jeho domovské stanice CBS Robert J. Halderman po něm žádal 2 miliony dolarů, jinak jeho nevěry zveřejní.

Moderátor to předal policii a zveřejnil sám. Jeho ženu to nesmírně ranilo, ale dokázala mu odpustit.

Foto: Profimedia.cz

Slyšet o nevěře svého muže v jedné z nejsledovanějších show asi nebylo snadné. Regina Lasko ale svému muži odpustilaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám