Hlavní obsah

Tatínek na zadku, nevěrný manžel i dlouhé hodiny v maskérně: Důvody, proč se slavní zbavují tetování

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Dvakrát rozmýšlej a jednou tetuj, dalo by se upravit známé přísloví. Tetování je zásahem do vzhledu kůže a se změnou vkusu nebo situace, které přicházejí s věkem, může začít člověku vadit. Jako třeba následujícím celebritám. Naštěstí už existují metody, jak se ho zbavit.

Článek

Když se člověk nechává tetovat, většinou nepočítá s tím, že se mu kérka přestane líbit. Ale i to se stává. S nechtěným obrázkem či nápisem už naštěstí nemusíte žít do konce života. Kdo ze slavných už tuhle vratnou proceduru podstoupil?

Kamila Nývltová

V roce 2019 začala česká zpěvačka a nadšená amatérská pekařka proces odstraňování tetování na předloktí levé ruky. Měla na něm napsaná data narození jednotlivých členů své rodiny, a přestože se s nimi nijak nerozkmotřila, zpětně to považuje za mladickou nerozvážnost. Důvodem, proč se chtěla tetování zbavit, byla i práce. Prý nevypadá dobře k elegantním šatům.

Foto: Profimedia.cz

Na ruce měla data narození jednotlivých členů rodinyFoto: Profimedia.cz

Veronika Kašáková

U české modelky bylo tetování překážkou v její modelingové kariéře, a tak se v roce 2015 rozhodla, že je načase se ho zbavit. Kdysi jí kvůli němu vyhodili z finále Miss Junior a odmítali ji například na kampaně spodního prádla. Své jméno a kytičky měla totiž od osmnácti let vyobrazené na bříšku. Zajímavostí ovšem je, že modelka, která velkou část dětství strávila v dětském domově, se díky němu opět shledala se svou matkou. O jejím vyhazovu ze soutěže totiž vyšel článek, na základě kterého ji matka kontaktovala.

Foto: Profimedia.cz

Modelce pomohlo tetování najít biologickou matku, ale hatilo jí práciFoto: Profimedia.cz

Johnny Depp

Johnny Deep se nevydal cestou odstraňování, ale přetetovávání. A to už několikrát. Po rozchodu s americkou herečkou Winonou Ryder si nechal nápis Winona Forever na pravém bicepsu změnit na Wino Forever, což znamená navždy opilcem. Když to neklaplo s herečkou Amber Heard, její přezdívku Slim na prstech pravé ruky nechal přetetovat na Scum, což se překládá jako špína či verbež. A to není moc pěkný vzkaz jeho exmanželce.

Foto: Profimedia.cz

Herec má potetovanou většinu těla, a když se mu něco přestane líbit, nechá si to přetetovatFoto: Profimedia.cz

Eva Longoria

Tetování související se vztahy jsou vždy ošemetnou záležitostí. Přestože lásce stoprocentně věříme, rozvodové statistiky hovoří jasně. Příkladem je i Eva Longoria. Ta se rozhodla vymazat stopy své bývalé lásky. V roce 2010 totiž na basketbalistu Tonyho Parkera praskla nevěra a následoval rozvod. Herečka se následně zbavila nápisu 9 vzadu na krku, který odkazoval k číslu jeho dresu, a také data svatby na pravé ruce.

Foto: Profimedia.cz

Tetování z lásky je sice hezkým gestem, ale nemusí se vyplatitFoto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian

Rozhodnutí z mladické nerozvážnosti zalitovala i profesionální celebrita Khloé Kardashian, která si před lety nechala nad zadeček vytetovat nápis Tatínek, doplněný andělskými křídly a křížem. Její otec Robert Kardashian totiž v roce 2003 zemřel na rakovinu. Ne že by na něj chtěla zapomenout, ale nelíbilo se jí, na jakém je místě.

Foto: Profimedia.cz

Vzpomínky na otce se Khloé zbavila kvůli místu tetováníFoto: Profimedia.cz

Megan Fox

Megan Fox na sebe ráda upozorňuje, a proto není divu, že i tetování musela mít jako něco extra. Na levém předloktí měla obličej Marilyn Monroe, ale fanoušci potom mohli na červených kobercích sledovat, jak postupně bledne a mizí. Zjistila prý totiž, že jde o negativní charakter s poruchami osobnosti, a někoho takového už vytetovaného mít nechce.

Foto: Profimedia.cz

Těžko říct, proč si Megan Fox nezjistila o Marilyn Monroe víc informací, než si ji nechala vytetovatFoto: Profimedia.cz

Colin Farrell

Na dlouhou a jistě i bolestivou cestu odstraňování tetování se před lety vydal i Colin Farrell. Ten se přitom ve svých mladších letech nechával tetovat jako na běžícím páse. Postupně ho ale přestalo bavit, že při natáčení musí trávit hodně času v maskérně, kde mu kérky zakrývali vrstvami make-upu.

Foto: Profimedia.cz

Herce přestaly bavit hodiny prosezené v maskérně, a tak svá tetování odstranilFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám