Hlavní obsah

Líbí, nebo nelíbí? Podívejte, co vynesl Pierce Brosnan, The Rock a Ben Cristovao na červený koberec

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Móda vždy posouvala hranice. Aktuálně je to nejvíce vidět na pánských oblecích. Zapomeňte na tradiční tmavé či neutrální barvy, tito pánové se nebojí výstředních odstínů ani vzorů. Konečně jsou na červeném koberci v centru pozornosti i oni!

Článek

Možná je to záměr přitáhnout pozornost ke svým novým filmům, možná je to budoucí směr pánské módy. Každopádně nejen v Americe se nyní muži ukazují v oblecích, které září nezvykle křiklavými odstíny, vzory i střihy. I v Česku se najdou odvážlivci, kteří se nebojí experimentovat či dát na rady svých stylistů. Je to podle vás příliš, nebo je starý dobrý černý smoking či oblek už jen přežitek? Co na to říkáte?

Pierce Brosnan v růžové

Na tiskové konferenci k novému akčnímu filmu Black Adam, která se tento týden konala v Londýně, dorazil Pierce Brosnan (69) ve fuchsiově růžovém obleku, v němž zářila bílá košile i kapesníček. Outfit doplnil hnědými semišovými botami v chelsea stylu. A účel přitáhnout pozornost rozhodně splnil na jedničku.

Foto: Profimedia.cz

Je nutno uznat, že střihově byl oblek velmi povedený a bývalému agentu 007 padl jako ulitýFoto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson bez košile

S Piercem Brosnanem hraje ve filmu Black Adam také herec a profesionální wrestler s přezdívkou The Rock Dwayne Johnson (50). Ten v boření konvencí zašel ještě dál, když si oblékl na světovou premiéru výše jmenovaného filmu v New Yorku křiklavě červený oblek, pod nímž však už nic neměl.

Foto: Profimedia.cz

Když barevný oblek, tak k tomu nic navíc, to by rušilo! Foto: Profimedia.cz

Jared Leto a Alessandro Michele jako dvojčata

Americký herec, zpěvák i frontman hudební skupiny 30 Seconds to Mars Jared Leto (50) je známý pro svůj originální výstřední styl. Na letošním Met Gala se objevil ve vzorovaném obleku značky Gucci, ovšem hned dvojmo. Vedle něj totiž kráčel ředitel zmíněného módního domu Alessandro Michele (49), který vypadal naprosto identicky. Mimochodem letošní módní přehlídka této značky na týdnu módy v Miláně se nesla v podobném duchu. Modely předváděla dvojčata.

Foto: Profimedia.cz

Kreativní ředitel Gucci Alessandro Michele (na snímku vlevo) zastává prý názor, že oblek je klíčem k osvobození pánského oblečeníFoto: Profimedia.cz

Tyrkysový Ben Cristovao

Příležitost upoutat pozornost si nenechal ujít ani zpěvák Ben Cristovao (35), když v září dorazil na premiéru filmu Petra Jákla Jan Žižka, kde si střihl svou první hereckou roli. Lesklý tyrkysový oblek s jemným vzorem si prý nechal ušít u indického návrháře. Ležérně ho doplnil žebrovaným tílkem a obul jen bílé tenisky, což působilo úměrně jeho věku i stylu.

Foto: Profimedia.cz

V obleku potkáte zpěváka jen zřídkakdy, ovšem když jde o jeho první hereckou roli, hodil se do galaFoto: Profimedia.cz

Bruno Ciberej v kraťasech

I Slovensko má své odvážné muže, mezi něž patří moderátor slovenské Superstar či Let´s Dance Branislav Ciberej (44), známý však pod uměleckým jménem Bruno Ciberej. Upřené pohledy svého okolí si získal v létě v Bratislavě na premiéře filmu Prezidentka, kam dorazil v obleku s kraťasy a podkolenkami.

Foto: Profimedia.cz

Tento oblek patřil spíše ke kuriozním outfitům večeraFoto: Profimedia.cz

Anketa

Líbí se vám netradiční obleky?
Ano, je to osvěžující!
40,4 %
Ne, mám raději konzervativní styl.
59,6 %
Celkem hlasovalo 2492 čtenářů.

Reklama

Načítám