Hlavní obsah

Móda z Czech Social Awards. Hejdová a Krainová ve stříbře, Leitgeb vsadila na pánský styl

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět influencerů byl včera na nohou. Konal se jubilejní desátý ročník Czech Social Awards, na němž se rozdávaly ceny těm, kteří pomocí sociálních sítí dokázali něco zajímavého. Večer moderovala Zorka Hejdová a nikoho asi nepřekvapí, že speciální ocenění si odnesla Nikol Leitgeb. Ve hře ale nebyly jen ceny a sociální sítě, v neposlední řadě šlo i o módu. A některé dámy opravdu zazářily.

Článek

Czech Social Awards se rozdávají už deset let, protože ať se vám to líbí, nebo ne, sociální sítě jsou mocné. Je to s nimi trochu jako s ohněm - mohou být dobrým sluhou, ale i zlým pánem. A ti, co to s nimi umí, využívají jejich sílu tím správným způsobem - baví na nich ostatní, vzdělávají je, radí nebo pomáhají. Zaslouží si obdiv a pochvalu.

Cenu dostala Leitgeb a Strakatý

Oceněna byla řada onlinových projektů – například platforma Nesnězeno, která se snaží o to, aby se neplýtvalo jídlem. Na youtubovém kanálu s názvem Jirka vysvětluje věci zase rozebírá novinář Jiří Burýšek nejrůznější záhady vesmíru, všechno kolem jaderných zbraní a prozrazuje různé historické zajímavosti.

Každopádně hlavní cenu Influencer roku si odnesl Čestmír Strakatý - novinář a podcaster. Specializuje se na autorské rozhovory, které rozhodně nejdou jen po povrchu. Speciální cenu pak získala Nikol Leitgeb za to, že dokáže sociální sítě využívat nejen jako zdroj obživy, ale také k tomu, aby mocně pomáhala těm, kteří to potřebují.

Móda ze světa influencerů

Na Czech Social Awards ale samozřejmě nešlo jen o ceny, byla to i velká společenská a módní událost. A obzvlášť dámy se hodně snažily. Řada jich vsadila na doslova blyštivé modely – do stříbra se oblékla například moderátorka večera Zorka Hejdová či modelka Simona Krainová, která je na sociálních sítích také jako doma. Modelka a prezidentka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko vsadila na černou a její stříbrné polokozačky nešlo přehlédnout. A jemný třpyt si dovolila i manželka Karla Janečka, podnikatelka a filantropka Lilia Khousnoutdinová, jejíž zelené šaty rozhodně patřily k módnímu nej večera.

A Nikol Leitgeb? Ta vsadila na pánský styl a oblékla šedý kalhotový kostým, ale ani to rozhodně nebyla chyba. Ležérnost a jednoduchost Nikol totiž náramně sluší a ne vždy je velká večerní, lesk a třpyt nutností. Ale ani další známé a ve světě onlinu vlivné dámy své outfity nepodcenily a vypadaly báječně. Koneckonců, posoudit to můžete sami.

A co hudební ceny MTV, to je teprve módní podívaná! Bohyně Shakira, Nelly Furtado s nahými zády a královna večera Taylor Swift

Načítám