Hlavní obsah

Na jedné noze ortéza, na druhé lodička. Victoria Beckham se podpatků nevzdá ani se zlomenou nohou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tomu se říká odhodlání! Návrhářka Victoria Beckham je do bot na podpatku zamilovaná déle než do svého manžela Davida a tuto love story nepřeruší ani v momentě, kdy se podpírá berlemi a má nohu v ortéze. Podle Posh Spice je zkrátka lepší, když se do společnosti dostane alespoň jedna lodička.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Jak daleko může zajít láska k podpatkům? Odpověď nám poskytla Victoria Beckham, která 26. února přiletěla do Paříže na týden módy. S ortézou a o berlích. Návrhářka si šla na Valentýna zacvičit do fitka a upadla tak nešťastně, že si poranila nohu. Její manžel David později doplnil, že to bohužel vypadá na zlomeninu, a podle posledních fotek je zřejmé, že se Victoria bude z úrazu ještě chvíli zotavovat. Od podpatků si ale stejně pauzu nedává – má přece ještě druhou, zdravou nohu.

Lepší jedna lodička než žádná!

V módní metropoli právě probíhá fashion week a návrhářka má před sebou nabitý program plný návštěv jednotlivých přehlídek. A už teď je jasné, že si s sebou nezabalila tenisky. Victoria Beckham se ani se zlomenou nohou nevzdala své vášně a rozhodla se, že světu ukáže alespoň jednu slingback lodičku značky Alaïa. Není to přitom poprvé, kdy šla na podpatcích o berlích. Tuhle oporu potřebovala už před šesti lety, kdy se zranila po pádu na lyžích.

Foto: Marc PiaseckiGC Images - GettyImages.com, Archiv firmy

Victoria Beckham si podpatky neodpustila ani se zlomenou nohou. Tu zdravou obula do slingback lodiček (tedy lodičky) AlaïaFoto: Marc PiaseckiGC Images - GettyImages.com, Archiv firmy

K Victorii podpatky patří

Je to odvážné, nebo naprosto šílené? Tuhle otázku necháme bez odpovědi, faktem ale je, že na rizika spojená s dlouhodobým nošením podpatků existují odborné studie. Victoria Beckham se ovšem své módní vášně nehodlá vzdát a na extra vysokých botách se pohybuje už od počátku své pěvecké kariéry v devadesátých letech. Podpatky k Posh Spice vždycky patřily, a ačkoli se styl Victorie Beckham v průběhu let výrazně změnil a posunul mnohem sofistikovanějším směrem, láska k vysokým botám jí zůstala dodnes.

V teniskách dlouho nevydržela

Momentů, kdy hvězda odložila podpatky, bylo opravdu jen několik. Na definitivní rozluku to vypadalo v roce 2016, kdy v rozhovoru pro magazín The Telegraph řekla: „Já už prostě nemohu nosit podpatky. Alespoň ne v momentech, kdy pracuji a cestuji.“ Tehdy se Victoria Beckham objevila na veřejnosti v čistě bílých teniskách a zdálo se, že je její podpatková éra u konce. Netrvalo ale dlouho a návrhářka se k vysokým botám znovu vrátila. Podpatky jsou zkrátka součástí její módní DNA a navíc se skvěle hodí ke všem těm volným kalhotám a midi šatům, které dnes stylová Victoria nosí.

Načítám