Hlavní obsah

Bubliny s Evou Burešovou o partnerské jistotě, šikaně i první puse

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eva Burešová oslavila vloni třicetiny, a když se ohlédne za roky v showbyznysu, má být na co pyšná. Hlavní role v muzikálech i televizních projektech, sólová kariéra i vyprodané koncerty. Před sebou má ale hodně změn. I o těch si přišla povídat do podcastu Bubliny. Kdo jí dal první pusu, proč si může dovolit dát si pauzu a jak řešila, když o ní psali vyložené lži?

Článek

Jejím velkým tématem je podpora péče o duševní zdraví a boj se šikanou, je dvojnásobnou maminkou a jejím partnerem je šéfkuchař Přemek Forejt. Na to, že vloni oslavila třicátiny, toho stihla poměrně dost. Pozvání do podcastu Bubliny přijala Eva Burešová.

Zpěv byl její láska odmalička a už od osmi let studovala ten operní. Následně se rozhodla jít muzikálovou cestou. V muzikálech uspěla, stejně tak v talentových soutěžích a seriálech. Dnes hraje v muzikálech Dracula, Jesus Christ Super nebo Bodyguard, v televizi zářila v Gymplu s ručením omezeným, Modrém kódu nebo ve Slunečné a Zoo. Vloni vydala album a jela úspěšnou tour.

Bubliny: Eva BurešováVideo: Proženy.cz

Nepříjemné bulvární kauzy? Těch bylo!

Mají veřejně známé osoby chápat, že veřejnost kromě práce zajímá i jejich soukromí? Kdy toho bylo moc a bulvár překročil hranice? Eva Burešová se v Bublinách svěřila, že ona vydrží hodně, ale v posledních letech je to, jak říká, masakr. V minulosti byl velký problém, když vyšel její rozhovor o otci staršího syna. Jenže byl celý vymyšlený! „Asi před třemi nebo čtyřmi lety mi začalo vadit, jak psali o mém bývalém partnerovi. Tehdy jsem ale nesvolila k rozhovoru, tak si ho napsali sami. Vůbec si neuvědomovali, že narušují jeho život soukromý a pracovní, ale i náš vztah jako rodičů.“

V poslední době ji nemile překvapilo, když bulvár zveřejnil její začínající vztah s Přemkem Forejtem. Stalo se tak ve chvíli, kdy teprve zjišťovali, jak vážné to mezi nimi je, jak spolu vychází jejich děti, ale už se jim věnovaly titulní strany. A podobně nepříjemné bylo, když unikly informace, že čeká druhého syna. Oznámila to pouze v práci, kde se svěřila, že se potýká s komplikacemi. Ale zpráva se dostala do médií a ona v době, kdy se těhotenství ještě neoznamuje ani rodině, čelila bulvárnímu tlaku.

„To jsou věci, které jsou extrémně svaté a soukromé. Volali mi v osm ráno, kdy jsem byla na gynekologii úplně emočně rozházená. A řekli mi, ať přiznám, že jsem těhotná. Já to automaticky popřela a čím pak byl ten tlak větší, tím méně jsem měla chuť se s tím svěřit.“

Foto: Proženy.cz

Eva Burešová (vpravo) má spoustu novinek a přišla si nejen o nich povídat do BublinFoto: Proženy.cz

Vyprodané koncerty mě vždy překvapí

Přestože se víc než její pracovní úspěchy řeší její šedé vlasy a róby na červeném koberci, má za sebou velké věci. Hlavní role v náročném muzikálu Bodyguard, účinkování v různých seriálech a vyprodané Eva Tour.

Na deseti koncertních zastávkách po celém Česku ji čekaly tisíce nadšených fanoušků, někteří lidé si dokonce vyrobili transparent. Ona sama má ale tendenci o sobě neustále pochybovat a do poslední chvíle nevěří, že někdo dorazí (syndrom podvodníka jako z učebnice). Když vyprávěla, jak na Cenách Anděl potkala svůj idol, zpěváka Calina, a osmělila se požádat ho o fotku, celá se rozzářila. Teprve pak si prý uvědomila, že i ona je možná něčí idol.

Dovolila jsem si pauzu

Jedním z velkých témat, o kterých se v souvislosti s Evou Burešovou psalo, je její pauza v seriálu Zoo. Z televizních obrazovek na rok zmizí, protože by se ráda věnovala víc hudbě. A také proto, že má za sebou kolaps, díky kterému si uvědomila, že má vedle sebe partnera - oporu - a nemusí se tedy bát říkat na práci ne. V minulosti, v době, kdy byla sama s malým synem, si tento luxus dopřát nemohla.

„Když jsem vloni v prosinci skončila v nemocnici, řekla jsem si: A dost. Došlo mi, že se můžu uklidnit a dát partnerovi, se kterým mám jedno dítě, zodpovědnost i za to druhé. Chová se krásně k oběma, ke mně, stará se o dům, psa, o auta. Takovou jistotu jsem v životě nezažila,“ vzpomíná Eva na náročné období a pochvaluje si současné štěstí.

Související témata:
Česko Slovensko má talent
Muzikál The Bodyguard

Načítám