Hlavní obsah

Nalíčená i nenalíčená Lady Gaga a další make-up looky z Oscarů

Foto: Jeff Kravitz - GettyImages.com

Foto: Jeff Kravitz - GettyImages.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K honosným šatům je potřeba pečlivě doladit make-up a účes. Kterým slavným ženám se to na Oscarech podařilo na jedničku a co od nich můžete odkoukat za triky? Letos vám ve výbavě nesmějí chybět růžové stíny!

Článek

Nejen šaty jsme mohli obdivovat na béžovém koberci letošních Oscarů. Jaké líčení a účesy slavné dámy zvolily? V oblibě jsou růžové třpytivé stíny, černé linky a kouřovky a červená rtěnka. Také si můžete všimnout, že v kurzu je mít jen dotek tvářenky a bronzeru: jsou téměř neviditelné a perfektně zapracované do pleti – až to vypadá, že jsou její součástí. Podívejte se zblízka na image slavných žen.

Andie MacDowell

Herečka Andie MacDowell dokazuje, že ani zralé ženy se v žádném případě nemusejí bát výraznějšího líčení. K elegantním černým šatům zvolila černou tužkou orámované oči doplněné modrými metalickými stíny a k tomu růžovou rtěnku. Tleskáme!

Foto: Arturo Holmes - GettyImages.com

Andie MacDowell se nebála v líčení odvázat a moc jí to sluší!Foto: Arturo Holmes - GettyImages.com

Ashley Graham

Definicí současného moderního make-upu je ten, který předvedla Ashley Graham. Černošedé kouřovky kombinované s kočičí linkou a k tomu tělová rtěnka, o trochu tmavší konturka a lesk. Za pozornost stojí také účes: k poloprůhledným šatům zvolila slavná plus size modelka ulíznutý drdol vytvořený z tenkých copánků.

Foto: Arturo Holmes - GettyImages.com, Profimedia.cz

Kromě skvostného make-upu měla Ashley Graham i skvěle propracovaný účes.Foto: Arturo Holmes - GettyImages.com, Profimedia.cz

Kate Hudson

Herečka Kate Hudson oblékla třpytivé stříbrné šaty a ladila k nim také svěží rozzářené líčení. Takové se nehodí jen na červený koberec, ale klidně i na den. Trocha růžového lesku krásně vytáhne její zelenou barvu očí.

Foto: Mike Coppola - GettyImages.com

Herečka Kate Hudson zvolila na předávání Oscarů jemné líčení.Foto: Mike Coppola - GettyImages.com

Lady Gaga

Slavná všestranná umělkyně do toho šla naplno: černé kouřovky, silná linka i svítivě červená rtěnka. V rámci večera vystoupila se svojí nominovanou písní Hold My Hand v obyčejném triku, džínech a converskách – a na pódiu přitom byla odlíčená, jak vidíte na spodním snímku. Také si říkáte, jak může obyčejný francouzský cop vypadat tak dobře? Při příchodu v honosných šatech Versace měla Lady Gaga cop zamotaný do drdolu.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga má svoji vlastní beauty značku a nebojí se zkoušet nejrůznější barevné kreace.Foto: Profimedia.cz

Halle Berry

Nádherná Halle Berry sladila líčení s květinovými aplikacemi na šatech, tedy do tónů růžového zlata a hnědé. V poslední době holduje opět kratším vlasům. Nechala si je upravit do elegantních pokládaných vln, které daly celému looku punc „starého Hollywoodu“.

Foto: Profimedia.cz

Halle Berry ladila líčení s květinovými aplikacemi na šatech.Foto: Profimedia.cz

Cara Delevingne

Modelka Cara Delevingne vypadala na Oscarech jako princezna. Líčení do růžovohnědých tónů jejím zajímavým světlým očím neuvěřitelně lichotí. Celý look pak podtrhují výrazné řasy, které ale vypadají velmi přirozeně. Nemáme slov!

Foto: Arturo Holmes - GettyImages.com

Cara Delevingne na Oscarech jen zářila a patřila mezi nejlépe upravené a oblečené ženy večera.Foto: Arturo Holmes - GettyImages.com

Florence Pugh

Výraznou image předvedla herečka Florence Pugh. V poslední době má zvláštní výčesy v oblibě, pyšní se ale natolik symetrickým obličejem, že jí tento trochu extravagantní styl pěkně sedí. Oči měla zvýrazněné linkou, růžovými matnými stíny, což doplnila rtěnkou ve stejném odstínu.

Foto: Mike Coppola - GettyImages.com

Herečka Florence Pugh umí dobře balancovat na hranici extravagance a vkusu.Foto: Mike Coppola - GettyImages.com

Elizabeth Olsen

Herečka a sestra z dvojčat Olsenových předvedla image křehké slečny. Ulíznutý baletní drdol, porcelánová pleť a tlumená červená rtěnka nikdy nevyjdou z módy. Oči měla rozjasněné jen lehkým, opět růžovým stínem, a pořádnou dávkou řasenky.

Foto: Mike Coppola - GettyImages.com

Jednoduché, ale nadčasové líčení předvedla hvězda marvellovských filmů Elizabeth Olsen.Foto: Mike Coppola - GettyImages.com

Reklama

Načítám