Hlavní obsah

Kouzelná svatba komičky Adély Elbel: obřad na louce, troje šaty a hvězdní hosté

Foto: Instagram Adély Elbel s jejím svolením

Foto: Instagram Adély Elbel s jejím svolením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doteď ho oslovovala „můj kluk“, včera se za něj provdala. Stand-up komička Adéla Elbel si v sobotu vzala svého přítele Michala Rožka, který se stal jejím druhým manželem a se kterým už nějakou dobu žije. Na svatbě nechyběly jejich děti z předchozích vztahů ani nejbližší přátelé.

Článek

Minulou sobotu se provdala Alena Šeredová, tento víkend proběhla veselka další známé osobnosti. Včera řekla své ANO populární stand-up komička, moderátorka, překladatelka i spisovatelka Adéla Elbel.

Stejně jako Alena Šeredová si i Adéla už jedním manželstvím prošla a bohužel nedopadlo dobře. Tuhle kapitolu života, kterou sepsala i v knize Doba temna však dávno uzavřela a navíc jí z ní zůstaly dvě skvělé dcery. Nyní však našla lásku po boku Michala Rožka, který se živí jako reklamní ideamaker a textař. Včera se stali manželi na louce pod širým nebem v Lhotce u Tábora.

S partnerem mají oba děti z předchozích vztahů, ale našli k sobě cestu i společnou vášeň v chození po Čechách. Také absolvovali loni pouť do španělského Santiaga de Compostela, přičemž Adéla ji šla už potřetí a Michal Rožek poprvé. Z cesty však vznikla i jejich společná kniha Santiago, má lásko, která vyšla letos na jaře. A co víc, na konci cesty přišla i žádost o ruku.

Beata nám zkomponovala svatební pochod s názvem Tulácký ráno. Oba jsme takoví poutníci a tuláci.
Adéla Elbel

Láskyplná svatba s hvězdnými hosty

Svatba byla podle slov zúčastněných neuvěřitelně příjemná a láskyplná a nenechalo si ji ujít spousta významných osobností. Jmenovat můžeme kamaráda Adély komika Lukáše Pavláska, novinářku a manželku Jana Saudka Pavlínu Saudkovou, která nechyběla ani na rozlučce se svobodou, herečky Petru Nesvačilovou a manželku Václava Neužila Lenku Neužil Stárkovou, nebo třeba českou designérku intimních pomůcek pro ženy Whoop·de·doo Annu Marešovou. Za svědkyni šla nevěstě Beata Hlavenková (zpěvačka, klavíristka a skladatelka), která získala hned dvakrát cenu Anděl.

„Beata nám zkomponovala svatební pochod s názvem Tulácký ráno. Oba jsme takoví poutníci, tuláci, čundráci. Ale protože je docela smutná, dokonale ji doladila svým jedinečným rukopisem,“ sdělila nám detaily z veselky Adéla.

Foto: Michal Zapoměl

Kadeřník Michal Zapoměl s Adélou ve svatební denFoto: Michal Zapoměl

Svatební účes měl na starost vyhlášený kadeřník Michal Zapoměl, který nám sdělil podrobnosti. „Podpořil jsem přirozeně vlnité vlasy a velmi nedbale je sepnul do výčesu. Adéla není člověk, který by se cítil v perfektně načesaném drdolu a tak jsme zvolili něco, co ji vystihuje. Celý účes byl doplněný ručně vyráběnou čelenkou v jemně bílo-zelenkavém designu. Adélka tyto barvy také použila na jemné líčení, které si bravurně zvládla sama vytvořit asi za pět minut,“ popsal nám kadeřník.

Prozradil také, že jednoduché svatební šaty na ramínka v antickém stylu byly ze známého salonu Adina. Celá příprava pak zabrala hodinku a svatba byla velmi krásná, příjemná, nenucená a veselá. S ním souhlasí i designerka Anna Marešová: „Svatba byla neuvěřitelně láskyplná. Moc jsem si to užila a mám radost, že Adéla je šťastná, moc jim to přeju.“

Adéla pak během dne a večera vystřídala i další šaty, jedny dlouhé zlaté od její oblíbené brněnské značky Mela a krátké černé mini, ke kterým obula boty v kovbojském stylu a nechala vykuovat rafinovaně podvazek. „Kromě zlatých šatů pro Adélu, jsem ušila také fialové pro její starší dceru a komplet halenky s kalhotami pro obě maminky,“ prozradila designérka značky Mela Markéta Svobodová.

Načítám