Hlavní obsah

Rozvody a rozchody roku 2023. Vztah ukončila Pravá blondýnka, Agáta Hanychová i Sansa ze Hry o trůny

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spousta lásek letos vznikla, mnoho jich ale i zaniklo. Děje se to běžně, jen do světa showbyznysu je trochu víc vidět. Které slavné dvojice v roce 2023 oznámily, že již nechtějí jít dál společnou cestou, a co bylo důvodem?

Článek

Životy slavných jsou pro mnohé fascinující. A jak celebrity pouštějí fanoušky do soukromí víc a víc i díky sociálním sítím, mívají jejich sledující pocit, že jsou minimálně dobří známí. Radují se z jejich úspěchů a pláčou, když se známá osobnost svěří se svým trápením. A prožívají s nimi i jejich lásky a rozchody.

Kdo letos oznámil rozchod a který byl opravdu nečekaný?

Agáta Hanychová & Jaromír Soukup

Když v loňském roce vyšlo najevo, že v sobě našli zalíbení moderátorka a influencerka Agáta Hanychová a mediální magnát Jaromír Soukup, zdálo se, že k sobě skvěle pasují. Navíc brzy oznámili, že se stanou rodiči, a letos v dubnu se jim narodila dcera Rozárka. Na léto odjeli společně do Soukupova sídla ve španělské Marbelle, ale odsud se pak vrátili už každý zvlášť. Zářijový rozchod působil sice jako blesk z čistého nebe, ale Agáta později prozradila, že se Soukupem už delší čas nebyla šťastná.

V rozhovoru pro Extra.cz pak mimo jiné uvedla: „Moje děti z předchozích vztahů si nesedly s tatínkem Rózy. Byla to jednoduchá matematika: mám tři děti, dvě z nich nejsou šťastné a jedno je tak malé, že ještě nemůže říct svůj názor. Takže já jsem musela ochránit svoje děti.“

Michaela Buschová & Mirai Navrátil

V poklidném duchu se letos rozešli frontman kapely Mirai a manažerka Michaela. Ona uvedla, že prý každý chtěli od života něco jiného, ale zůstali přáteli, on se ke svému soukromí nevyjádřil, a rozchod tedy ani nepotvrdil, ani nevyvrátil.

Byli spolu čtyři roky a zpočátku vztah tajili, zveřejnili jej, když se začaly objevovat spekulace o ženách po zpěvákově boku. Michaela velmi dobře vycházela i s rodinou partnera a na tom se prý ani po rozchodu nic nezměnilo.

Christine Baumgartner & Kevin Costner

Ten, který tančil s vlky, a jeho žena, módní návrhářka, se rozvádějí po 18 letech. Důvodem podání žádosti (ze strany Christine) jsou nepřekonatelné rozdíly, ale mluví se především o tom, že Kevin nebyl moc doma a stále sama doma byla naopak jeho žena. A jejich tři děti. Kevin trval na dodržení předmanželské smlouvy, kde stojí, že se partnerka musí vystěhovat z domu do měsíce od podání žádosti o rozvod. Vzhledem k tomu, že Christine „výpovědní“ lhůtu nedodržela, nechal ji vystěhovat do menšího domku na okraji svého pozemku.

A protože Kevin není typ, co by si užíval samotu, už prý randí s písničkářkou Jewel. Jestli to bude vztah, který jej jen dostane z rozvodu, nebo velká láska, ukáže čas.

Reese Witherspoon & Jim Toth

Pravá blondýnka a její manžel oznámili rozchod letos v březnu. Po 12 letech manželství se rozhodli jít každý svou cestou, i když společný syn je stále jejich prioritou.

Působili jako harmonický pár, co se mezi nimi stalo? Zdroje tvrdí, že dvojice už měla společné jen to, že byli rodiči, ale z jejich vztahu se vytratila láska. Mluví se také o Jimově proměně v souvislosti s krizí středního věku a negativním vlivu obrovské sumy peněz, kterou dostala Reese za prodej části své produkční společnosti. Přitom to byl právě Jim, jenž Reese podporoval, aby koupila práva na silné knižní příběhy a zfilmovala je. Jejich příběh už bohužel došel ke konci a „žili spolu až do smrti“ se nekoná.

Sophie Turner & Joe Jonas

Rozvodem končí i vztah královny Severu z Hry o trůny a jednoho z bratrů Jonasů. Sophie a Joe tvořili pár od roku 2016, vzali se v roce 2019 a mají spolu tříletou a roční dceru. O přátelský rozchod se věru nejedná. Padají obvinění, že herečka dává přednost kariéře a tráví čas po barech, nejeví dost zájmu o rodinu. Nyní se bývalí partneři soudí o to, kde budou dcery žít - zda ve Velké Británii s matkou, nebo v Americe s otcem.

Podle posledních informací byli ale všichni spatřeni v Londýně a zdá se, že kvůli dcerám trávili svátky společně. A mluví se i o začínajícím vztahu mezi Sophií a britským aristokratem Peregrinem Pearsonem. Rok 2024 bude asi plný překvapení…

Deborra-Lee Furness & Hugh Jackman

Ani jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu spolu do roku 2024 nevkročí. Po 27 letech se rozhodli pro rozvod legendární představitel Wolverina a jeho o 13 let starší žena, herečka a producentka.

V poslední době už spolu prý žili spíš jako spolubydlící. O čem se v souvislosti s důvodem rozchodu spekuluje? Mimo jiné o hercově sexualitě… Deborra prohlásila, že pokud by byl její muž gay, řekl by to.

Sofía Vergara & Joe Manganiello

I jeden z nejvíce sexy hollywoodských párů je minulostí. Hvězda seriálu Taková moderní rodinka a její manžel, vlkodlak ze seriálu Pravá krev, byli manželé sedm let. O tom, že se „něco“ děje, svědčilo například to, že se Joe nezúčastnil manželčiny narozeninové dovolené. Prý natáčel, ale do té doby pro něj byla prioritou.

Informované zdroje říkají, že důvodem rozchodu mohlo být to, že Sofía (51) nechtěla další dítě (má dvaatřicetiletého syna), zatímco Joe je bezdětný a po potomkovi toužil. A pak také to, že on je více než 20 let střízlivý, bojoval totiž se závislostí, zatímco ona alkohol ze svého života nikdy nevyškrtla.

Nyní již oba mají nové partnery.

Načítám