Hlavní obsah

John Travolta truchlí. Musel se letos rozloučit s druhou partnerkou, zemřela Kirstie Alley

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

John Travolta má letos opravdu smutný rok. Musel se rozloučit s další svou parťačkou, po krátké nemoci ve věku 71 let zemřela herečka Kirstie Alley.

Článek

Svět obletěla smutná zpráva: zemřela Kirstie Alley, hvězda filmové trilogie Kdopak to mluví, kde hrála po boku Johna Travolty. Jako svobodná matka se ve filmu seznámí s taxikářem, který se pak stane i jejím životním partnerem.

A jiskra mezi ní a Travoltou přeskočila i mimo kameru. Ne ta milostná, ale přátelská. John Travolta a Kirstie Alley si byli velice blízcí, a tak ho smrt herečky velice zasáhla, jak napsal na Instagramu.

„Vztah s Kirstie byl jedním z nejvíce speciálních, který jsem kdy měl. Miluji tě, Kirstie. Vím, že se znovu setkáme“

Herečka zemřela v 71 letech po krátkém boji s rakovinou. O smutné novince informovaly na sociálních sítích její děti, které adoptovala. „Elán naší matky, její vášeň pro život a tvořivost, její děti, vnoučata i mnohá zvířata neměly obdoby. Inspirovaly nás k tomu žít život naplno, právě tak, jak to dělala ona,“ uvedli William True a Lillie Price Stevensonovi.

Kariéru přitom začala v roce 1982, kdy se objevila ve filmu Star Trek II: Khanův věk. Během své herecké kariéry získala dvakrát cenu Emmy a jednou Zlatý glóbus.

Travolta se se svou filmovou partnerkou letos neloučí poprvé. 8.srpna podlehla také následkům rakoviny Olivia Newton-John, která s charismatickým hercem vytvořila milostnou dvojici v muzikálu Pomáda v sedmdesátých letech. I s ní se dojemně loučil na své sociální síti.

„Moje nejdražší Olivie, tolik jsi toho pro nás udělala. Tvůj vliv byl neskutečný. Tak moc tě miluju. Znovu se spolu setkáme. Byl jsem tvůj od prvního momentu, co jsme se potkali! Tvůj Danny, tvůj John.“

John Travolta prožívá opravdu těžké roky, jeho žena, Kelly Preston, se kterou tvořil manželský sňatek téměř 30 let, odešla také poměrně nedávno, a to v roce 2020. I ona podlehla rakovině.

Upřímnou soustrast nejen rodině Kristie Alley, ale i jejímu filmovému parťákovi.

Reklama

Související témata:
Film Kdopak to mluví

Načítám