Hlavní obsah

Život po přísné karanténě. Užijte si vášnivý sex v hotelu

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Události minulých dní daly vašemu partnerství dost zabrat? Zbavte se pachuti karantény, projděte mileneckým restartem a zamluvte si pokoj v hotelu. Proč se vám to bude líbit a jak dlouho byste měli být mimo domov?

Článek

Nedávná vládní opatření proti koronaviru ochromila život nejen v Česku. Páry trávily karanténu ve svých domovech, což se mohlo negativně podepsat na kvalitě jejich milostného života. Být spolu 24 hodin 7 dní v týdnu totiž není žádný med.

Pokud žijete v dlouhodobém vztahu a rutina v kombinaci s izolací se podepsala na vaší psychice i postelových prožitcích, věřte, že to chce šťavnatou vzpruhu. Vytáhněte paty z domu a užijte si osvobozující sex v hotelu! Proč zrovna tam?

Faktor neokoukanosti

Změníte konečně prostředí, které vám zřejmě v poslední době už docela lezlo na nervy, a také získáte tolik potřebné soukromí, zejména pokud obýváte domácnost s dětmi nebo třeba prarodiči. Světoznámý americký psychoterapeut a sexuální poradce Ian Kerner tvrdí, že jakmile člověk vstoupí do hotelové haly, tedy do dosud neznámých vod, dojde ke stimulaci přenosu dopaminu v mozku. A to hraje velkou roli při nárůstu sexuálního vzrušení. (Které návyky ničí sexuální život?)

Další dobrou zprávou je, že většina hotelů má bazén nebo vířivku, což znamená, že si můžete vyzkoušet sex ve vodě. Nebo prostě jen tak relaxovat u svého milence, popřípadě se s ním oddávat mazlení pod sprchou. Jídlo se dá objednat až na pokoj, za příplatek si domluvíte párovou masáž, úklid za vás obstará někdo jiný a navíc po sobě nemusíte prát ložní prádlo. To znamená skutečný relax!

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Najděte hotel na úrovni a užijte si vášeň i relax se vším všudyFoto: New Africa, Shutterstock.com

Berte to jako investici

Když totiž harvardský sexuolog Justin Lehmiller oslovil více než 4000 Američanů, kterých se vyptával na jejich sexuální fantazie, ukázalo se, že právě hotel je jedním ze sedmi míst, jenž do mileneckých vztahů přináší svěžest. Je však třeba nešetřit a nebrat ten první, na který narazíte!

Dobré hotelové pokoje nejsou levné, ale na druhou stranu poskytují ten typ komfortu, který požadujete. Určitě se nechcete milovat v nepořádku a při nežádoucím odéru plísně! Než vyberete to správné místo, dobře si ho prověřte!

Chlípný cestovatelský kufřík. Co do něj?

Jelikož v hotelu nebudete sami, omezte hlučnost na minimum. Zkuste třeba kuličkový roubík. Ohleduplná (a nesmírně vzrušující) je i hra, během které ze sebe ani jeden z vás nesmí vydat sebemenší hlásku, což je třeba v psí pozici docela fuška!

Do sexy kufříku následně přidejte lubrikační gel, rafinované spodní prádlo, sexuální hračky a antikoncepci, ať už to jsou pilulky nebo kondomy. Co se týče příjezdu do hotelu, oddělte se a na recepci dorazte každý zvlášť. To dělá věci extra vzrušující a nevšední! Ten, kdo z vás dvou bude rychlejší, rozhoduje o dalším dění. Roli hrají i maličkosti!

Kolik času si vyčlenit

Nejdřív sklenička v baru, která opráší vaše dlouho nepoužívané flirtovací metody, večeře s někým, koho jste „právě teď poznali“, nebo čekání na posteli v krajkových kalhotkách? Předem si určete, jak se budou první chvíle odehrávat. Ty další už nechte osudu a vývoji událostí. Hodně párů však preferuje buď společnou večeři, nebo setkání mimo pokoj a předstírané první seznámení. Kdo sbalí koho? Záleží na vás.

V každém případě nezapomeňte odložit telefon a věnovat se jeden druhému! Také si na hotelové hrátky vyhraďte minimálně jedno odpoledne, ideálně však aspoň 24 hodin. Ženám totiž trvá déle, než se skutečně uvolní a uvědomí si, že nemají žádné povinnosti.

Vyzkoušejte nevšední polohy

Misionáře si nechte na doma. Preferujte nevšední polohy (kupříkladu ty určené pro felaci), postavte se před zrcadlo a klidně na něj obtiskněte svoje ruce. Pak se pomilujte u okna a za závěsem sledujte nic netušící kolemjdoucí. Vždyť vás stejně nikdo nezná! Také „pokřtěte“ všechny pohovky, taburetky a židle a popřemýšlejte, jaké kousky nábytku ještě mohou prodloužit váš hrací čas. Objevujte a bavte se, třeba se z toho stane váš pravidelný partnerský rituál.

Jak se zbavit negativních emocí? Pohodu vám zajistí polohy proti stresu!

Reklama

Načítám