Hlavní obsah

Zlobiví kluci z televize, kteří mají charisma na rozdávání

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střídají ženy jako ponožky, v byznysu se ničeho neštítí a nevadí jim ušpinit si ruce a porvat se. Ale taky mají tělo jako Adonis, uhrančivý pohled a pod tvrdou slupkou chlapáka se často skrývá zranitelný kluk. Kteří seriáloví zlobivci jsou ti nej?

Článek

Zlobiví kluci neboli bad boys jsou často zkažení, ale pro něžné pohlaví mají zvláštní kouzlo, na televizní obrazovce i ve skutečnosti. Je jim jedno, co si o nich myslí ostatní, jdou si tvrdě za svým. Jsou sebevědomí, nezávislí a působí jako praví chlapi. Ti hodní a charakterní vedle nich vypadají tak trochu jako ňoumové.

A i když se k ženám chovají často jako k onucím a využívají je, ty jim zas a znova podléhají. Jsou pro ně výzvou, chtějí proniknout jejich tvrdou slupkou a najít to něžné a citlivé jádro. Každá chce být tou pravou, jedinou, kvůli které přestane charismatický drsňák zlobit. Kteří seriáloví týpci jsou zlobivými kluky?

Ray Donovan

Seriál: Ray Donovan (2013–2020)

Oblečený vždy do skvěle padnoucího obleku jezdí Ray Donovan (Liev Schreiber, 53) v drahém fáru a prominentní osobnosti dokáže vysekat z každého problému. Stejně jako své bratry, otce či děti. Ač mu manželská věrnost nic moc neříká, projde vývojem a nakonec je jediná žena, se kterou spí, ta jeho. A jak to dělá, že není nikdy pomačkaný, i když se rád rve? Když jde baseballovou pálkou vymlátit bar, pokaždé si sundá sako. Má zkrátka úroveň.

Foto: Profimedia.cz

Ray Donovan sice dělá ramena, ale pro rodinu udělá cokoli. Jeho žena (Paula Malcomson, 50), bratři (vzadu zleva: Dash Mihok, 46, Eddie Marsan, 52 a Pooch Hall, 43) a vykutálený tatík (Jon Voight, 81) mu umí pěkně zatopitFoto: Profimedia.cz

Dylan McKay

Seriál: Beverly Hills 90210 (1990–2000)

Bývaly doby, kdy ženy všech věkových kategorií trávily nedělní podvečer u obrazovky a prožívaly životy dospívající mládeže z prominentní čtvrti Los Angeles. Ze všech místních frajerů se největší oblibě těšil Dylan (Luke Perry, †52), rebel bez příčiny. Kluk v kožené bundě, který jezdil v drahém Porsche. Milovala ho Brenda (Shannen Doherty, 49) i Kelly (Jennie Garth, 48), přestože měl problémy s pitím a nevyřešené rodinné trable.

Foto: Profimedia.cz

Dělal frajerská gesta a uměl se tvářit hodně důležitě. Vedle ostatních kluků působil jako zkušený chlapFoto: Profimedia.cz

Jess Mariano

Seriál: Gilmorova děvčata (2000–2007)

Kdo sledoval Gilmorky, musel patřit do jednoho z týmů: Dean, Jess, nebo Logan. S kým podle vás měla Rory (Alexis Bledel, 39) být? Mnozí měli pocit, že k ní nejlépe pasoval synovec Luka (Scott Patterson, 62). Potížista Jess (Milo Ventimiglia, 43) chodil za školu a měl nejraději hudbu a knihy. A ač to nebyl zrovna hodný kluk, Rory si získal a ona v něm brzy objevila citlivou stránku a inteligentního mladého muže.

Foto: Profimedia.cz

Jak láska s Rory dopadla, fanoušci seriálu vědí. Kdo z vás si přál jiný konec?Foto: Profimedia.cz

Lucifer

Seriál: Lucifer (2016–2021)

Býval pánem pekel, ale pak se Lucifer Morningstar (Tom Ellis, 42) usadil v Los Angeles, kde vede bar Lux a užívá si. Je sexy a rozmařilý život mezi pozemšťany mu zachutnal. Když ale zjistí, že mu dělá dobře pomáhat lidem, stane se mimo jiné poradcem losangeleské policie. Nijak se svým původem a schopnostmi netají, ale málokdo ho bere vážně, spíš je vnímán jako charismatický podivín s osobitým kouzlem a stylem.

Foto: Profimedia.cz

Kromě toho, že je to proklatě sexy chlápek, ještě hraje na klavírFoto: Profimedia.cz

James Sawyer Ford

Seriál: Ztraceni (2004–2010)

Když se kdesi v jižním Pacifiku zřítí letadlo ze Sydney do Los Angeles, je mezi přeživšími i drsný James Ford (Josh Holloway, 51). Má přezdívku Sawyer po muži, který kdysi podvedl jeho rodiče a způsobil tím jejich smrt. James ho chce najít a zabít. Na ostrově není moc populární, je to sobec, který myslí jen na sebe. Jeho protipólem je dobrák Jack (Matthew Fox, 54) a samozřejmě se jim oběma líbí stejná žena, Kate (Evangeline Lilly, 41). Jestli ji ale získá, musíte zjistit sami. 

Foto: Profimedia.cz

Svůj život zasvětil pomstě, ale na ostrově se naučil věřit lidem a nebýt sobecFoto: Profimedia.cz

Connor Walsh

Seriál: Vražedná práva (2014–2020)

Přitažlivý mladík studující práva má nejen vražedný sex-appeal, ale i bystrý mozek. Connor (Jack Falahee, 31) obojí s chutí využívá při práci pro svoji profesorku a brilantní právničku Annalise Keating (Viola Davis, 55). A protože je gay a zároveň proutník, odehrávají se mnohdy scény, kdy prověřuje alibi či motiv podezřelého, na pánských záchodcích a kluci jsou u toho nahatí. Ale nakonec se i on zamiluje, polidští a pro záchranu blízkých udělá cokoli.

Foto: Profimedia.cz

Zpočátku střídá muže jako ponožky a využívá všechny kolem sebe. Ale po pár tragických událostech se změníFoto: Profimedia.cz

Chuck Bass

Seriál: Super drbna (2007–2012)

Uměl intrikovat, svádět a ublížit těm, které miloval. Charles Bartholomew Bass neboli Chuck (Ed Westwick, 33) patřil do partičky zlaté mládeže vyrůstající v luxusu na Upper East Side. Parta je v hledáčku blogerky Drbny, která jejich eskapády zveřejňuje. Chuck měl všechno. Užíval si života, hodně pil, střídal ženy a těžil z postavení, které získal díky svému otci. Nakonec na sobě ale musel zapracovat, aby získal srdce své vyvolené, Blair Waldorf (Leighton Meester, 34).

Foto: Profimedia.cz

Elegán, který měl jednoduchý vkus: potrpěl si na to nejlepší, alkoholem počínaje a ženami končeFoto: Profimedia.cz

Ale i tihle zlobivci působí jako andílci vedle pravých padouchů a intrikánů! Znáte je?

Reklama

Související témata:

Načítám