Hlavní obsah

Amber Heard a její role: Proč možná nebude v Aquamanovi 2?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Amber Heard, kráska, kterou proslavilo především manželství s Johnny Deppem a následně peprný rozvod plný špíny a nejasností. Proč je její angažmá v Aquamanovi v ohrožení a jaké jsou její další role?

Článek

V poslední době přicházejí herci kvůli problematickému soukromému životu o práci celkem často. Ale existuje v Hollywoodu něco jako soukromý život? Johnny Depp (57) a Amber Heard (34) se veřejně hádají už od roku 2016. Na sklonku loňského roku mělo rozhodnutí soudu pro herce hořkou dohru, ale možná ji bude mít i pro ni.

Rozvod: Kdo je vinen?

Brali se v únoru 2015 a v květnu 2016 už blonďatá kráska vyplňovala žádost o rozvod. Obvinila herce z domácího násilí. Od té doby se postupně vynořovaly informace, že to je právě naopak a obětí je představitel Jacka Sparrowa, nikoli Amber, která se prý chtěla rozvodem jen obohatit a zviditelnit. Zastaly se ho i jeho exmanželka Vanessa Paradis (48), s níž má dceru Lily-Rose (21) a syna Johna (18), a expřítelkyně Winona Ryder (49).

Tak či onak, tahanice skončily v lednu 2017. Pár vydal společné prohlášení, že ani jedna ze stran se nesnažila pošpinit toho druhého za cílem vlastního finančního obohacení.

Foto: Profimedia.cz

Fotka dvojice z ledna 2016, když byli ještě šťastníFoto: Profimedia.cz

Role v ohrožení

Nicméně Johnny Depp si nechtěl nechat zničit pověst a v roce 2018 zažaloval britský deník The Sun za pomluvu, protože ho označil za násilníka, který týrá manželku. Soud ale loni rozhodl ve prospěch deníku.

V důsledku toho přišel o roli v úspěšném spin-offu z kouzelnického světa Harryho Pottera Fantastická zvířata. Hrál kouzelníka Grindelwalda a měl v tom pokračovat i ve třetím díle. Na svém Instagramu ale oznámil, že filmové studio požadovalo jeho odstoupení kvůli rozhodnutí soudu. A to ke smutku všech herec udělal. Jeho nástupcem je Dán Mads Mikkelsen (55).

Dohra i pro Amber

Po rozhodnutí soudu se na herečku snesla internetová smršť v podobě hejtů a její nabídky na práci jsou teď také v ohrožení. Pod skoro každým příspěvkem na internetu, který se herečky týká, najdete komentáře: Ona NENÍ oběť  (She is NOT a victim). Na svém instagramovém účtu dokonce vypnula možnost její příspěvky komentovat. Hollywoodské drama jednoduše pořád pokračuje.

Foto: Profimedia.cz

Amber Heard o sobě kdysi prohlásila, že je bisexuálka. V současnosti je její partnerkou kameramanka Bianca Butti (38), se kterou randí od začátku loňského rokuFoto: Profimedia.cz

Fanoušci požadují její přeobsazení v pokračování Aquamena (2018), kde hraje Meru, královnu moře. Dokonce navrhli, že by ji mohla nahradit Emilia Clarke (34). Zprávy jsou zatím takové, že tvůrci nechtějí herečku nahradit, nýbrž udělat kompromis a její roli upravit a výrazně zmenšit. Jsme zvědaví na prosinec 2022, kdy má jít snímek do kin.

Připomeňte si její další role

2011: Rumový deník

Foto: Profimedia.cz

Snímek, kde si zahrála s Johnny Deppem, se odehrává v roce 1960. Na natáčení se potkali v roce 2009, dohromady se herecký pár dal až o tři roky pozdějiFoto: Profimedia.cz

2015: Dánská dívka

Foto: Profimedia.cz

Film je o životě Einara Wegenera (1882–1931), prvního muže, který se nechal přeoperovat na ženu (nechala se přejmenovat na Lili Elbe), hraje ho Eddie Redmayne (39). Amber Heard v snímku představuje jeho kamarádkuFoto: Profimedia.cz

2015: Bez kalhot XXL

Foto: Profimedia.cz

V pokračování Bez kalhot (2012) s Channingem Tatumem (40) a dalšími svalovci/striptéry si zahrála fotografku ZoeFoto: Profimedia.cz

2018: Aquaman

Foto: Profimedia.cz

Podmořské dobrodružství v hlavní roli s fešákem Jasonem Momoa (41) jako Aquamanem a Amber Heard jako červenovlasou Merou. Celkově se jedná nejvýdělečnější film společnosti DC ComicsFoto: Profimedia.cz

2020: The Stand

Foto: Profimedia.cz

Nová minisérie je adaptace knihy Svědectví od Stephena Kinga (73) z roku 1978. Seriál sleduje osudy přeživších v postapokalyptickém světě, který potkala pandemie smrtící superchřipkyFoto: Profimedia.cz

Související témata:

Načítám