Hlavní obsah

Celebrity, které se za sebe nestydí a oblékají uplé modely

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zatímco některé ženy s kily navíc se cítí být v módě svázané a zaměřují se výhradně na výběr oblečení, které co nejvíce zakryje jejich tělo, jiné sebevědomě vystavují i výrazně oblejší křivky. Upnuté a úsporné modely ani nahé fotografie pro ně nejsou problém.

Článek

Kila navíc veřejnost u celebrit ne vždy odpouští. Jsou tu ovšem i ženy, které svým oblékáním dávají najevo, že je jim absolutně jedno, co si o nich myslí okolí.

Lizzo (33)

Americké zpěvačce Melisse Viviane Jefferson, známé pod pseudonymem Lizzo, sebevědomí rozhodně nechybí. Přestože má viditelnou nadváhu, za kila navíc se ani v nejmenším nestydí a prohlašuje, že si připadá sexy.

Je sice úctyhodné propagovat myšlenku, že se ženy mají mít rády takové, jaké jsou, jenže u Lizzo už to hraničí s propagací obezity. (Ačkoli o jejím zdravotním stavu nic nevíme.) Jejímu přesvědčení o vlastní neodolatelnosti odpovídají i outfity. Čím úspornější, tím lepší. Na Instagramu se často vystavuje v plavkách nebo nahá. Odhalené upnuté modely nosí i na vystoupení.

Foto: Profimedia.cz

Někdo jiný by se snažil silná stehna zakrýt, ale za Lizzo s ničím takovým nechoďteFoto: Profimedia.cz

Tess Holliday (35)

Na svých korpulentních křivkách si americká modelka, která váží skoro 120 kilo, postavila kariéru. A tak nemá důvod je halit do neforemných volných hábitů. Naopak je dává svému okolí pěkně na odiv. Třeba v šatech, které připomínají negližé. V roce 2017 v tomto odvážném modelu vyrazila na křest své knihy. Jenže přestože vypadá sebevědomě, nedávno modelka všechny šokovala svým prohlášením. Na sociálních sítích uvedla, že i přes svou zjevnou nadváhu trpí mentální anorexií, ze které se momentálně léčí.

Foto: Profimedia.cz

Modelka o sobě prohlašuje, že trpí mentální anorexiíFoto: Profimedia.cz

Nicki Minaj (38)

Americká rapperka v důchodu, která v roce 2019 oznámila konec kariéry, aby se mohla věnovat rodině, má vosí pas, ale pozadí a nohy si schválně udržuje ve větších rozměrech, dokonce se spekuluje o tom, že má v zadku implantáty. Na svou postavu typu přesýpacích hodin je zpěvačka extrémně hrdá, o čemž vypovídá i její styl oblékání. Ten je založený (stejně jako u Kim Kardashian) na co nejvíce obtažených modelech, které zdůrazní každou křivku a každý záhyb těla.

Foto: Profimedia.cz

Na velkém zadku a silných stehnech si rapperka postavila kariéru Foto: Profimedia.cz

Mariah Carey (51)

Váha známé zpěvačky během let její kariéry kolísá. Zatímco nějakou dobu je jako proutek, přicházejí i období, kdy se víc obalí tukem. Stylu oblékání ale zůstává věrná bez ohledu na to, zda má zrovna hubená nebo blahobytnější léta. Preferuje těsné minišaty a kostýmy, ve kterých může jen těžko dýchat. Nosí je i mimo pódia a vystoupení. V černých šatech jako pro dominu si v roce 2017 vyšla na večeři s přítelem. Touha po pozornosti je v jejím případě silnější než vkus nebo soudnost.

Foto: Profimedia.cz

U některých modelů je s podivem, že si v nich Mariah Carey může vůbec sednoutFoto: Profimedia.cz

Gemma Collins (40)

Jednodílné plavky mohou být velmi nápomocné ve tvarování postavy. Dokáží zakrýt nedostatky a vytvořit souměrnou siluetu. Ale nic samozřejmě neplatí stoprocentně. Anglická hvězda reality show The Only Way is Essex sáhla po modelu, který rozhodně nic takového nedělá. Transparentní látka naopak ukázala všechno, co možná mělo zůstat skryto. Gemma Collins tak dala všem najevo, že ona se za křivky rozhodně nestydí.

Foto: Profimedia.cz

Gemma Collins nezvolila zrovna lichotivý typ plavekFoto: Profimedia.cz

Christina Aguilera (40)

Také tělo další zpěvačky prošlo během let změnami, na kterých se samozřejmě podílela i dvě těhotenství. Kila navíc zpěvačku dlouho trápila, ale jednoho dne řekla dost. Přehnanému perfekcionismu a touze vypadat jako před patnácti lety je prý konec. Veřejnosti vzkázala, že už nehodlá držet žádné diety, ať si na její křivky všichni zvyknou. O tom, že je nemá v plánu schovávat, svědčí i způsob, jakým se obléká.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka svými modely na vystoupení klidně zdůrazní i nějaký ten špekFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám