Hlavní obsah

Celebrity v karanténě. Proč se oblékají jako v roce 1996?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zahraniční celebrity tráví čas v karanténě domácím odpočinkem nebo vycházkami. Na svůj vzhled momentálně moc nedbají a v ulicích se objevují v outfitech „co dům dal“ nebo experimentují s modely, které připomínají styl 90. let. Kdo je skoro k nepoznání?

Článek

I v době koronavirové jsou slavné osobnosti pod drobnohledem médií. Zatímco jindy platí například Ashley Benson nebo Emily Ratajkowski ve světě showbyznysu za top módní ikony, v soukromí je nyní skoro nepoznáte. Recyklace módních trendů z let 90. let není nic nového. Devadesátková móda je typická například oversized modely, crop topy, baseballovými čepicemi a zásadní je pro ni pohodlí. I proto právě vede na celé čáře. Pojďte se podívat, jak hvězdy v karanténě změnily svůj vzhled.

Margaret Qualley (25)

Například dcera slavné Andie MacDowell (62), herečka a tanečnice, která prorazila v seriálu Pozůstalí (2014–2017), si vyšla do ulic v dlouhém plandavém modelu s květinovým potiskem. Hvězda oscarového hitu Tenkrát v Hollywoodu (2019), ve kterém sváděla herce Brada Pitta (56), tento retro model doladila baseballovou čepicí a kotníkovou obuví chelsea s elastickými panely na boku, které jsou univerzální a boom zažívají pravidelně. Právě tahle kombinace volných šatů, bot a sportovní kšiltovky je jedním z celosvětových trendů 90. let.

Foto: Profimedia.cz

Margaret Qualley a její pohodlný model, ve kterém by ji poznal jen málokdoFoto: Profimedia.cz

Cara Delevingne (27) a Ashley Benson (30)

A kdo se ještě svým módním stylem vrátil o pár desetiletí zpět? V karanténě se změnily k nepoznání i slavná modelka s výrazným obočím a její životní partnerka, kterou můžete znát jako Hannu ze seriálu Prolhané krásky (2010–2017). Britská supermodelka Cara si vyrazila v unisexovém modelu. V černých converskách, šedé mikině, volném triku a černých teplácích působí zanedbaně, zřejmě jí vyhovuje rebelský devadesátkový styl grunge. Její přítelkyně Ashley zase vsadila na bundu se zapínáním na druky, tzv. college jacket, bílé tričko a červené tepláky. Známý outfit vrcholových sportovců a studentů byl v 90. letech k vidění snad v každém americkém seriálu, včetně Beverly Hills 90210 (1990–2000).

Foto: Profimedia.cz

Místo luxusních rób tepláky. Ashley Benson a Cara Delevingne ve volnočasových outfitechFoto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski (28)

Rodačka z Velké Británie byla magazínem Esquire v roce 2013 vyhlášena nejpřitažlivější ženou roku a vidět jste ji mohli například v thrilleru Zmizelá (2014), kde si zahrála mladou milenku herce Bena Afflecka (47). Jedna z nejžádanějších modelek současnosti se umí šikovně obléknout (a také svléknout) a nedávno na sebe upoutala pozornost, když v ulicích New Yorku venčila psa. Fialová šusťákovka, crop top odhalující vypracované tělo, široké džíny a bílé tenisky – také ona se volnočasovým outfitem vrátila nejméně o dvacet let zpátky. Crop top, obrovský trend 90. let, nosila s oblibou i Madonna (61) nebo Cher (73).

Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski během venčení svého psího miláčkaFoto: Profimedia.cz

Margot Robbie (29)

Svůj vzhled moc neřeší ani jedna z hvězd trháku Vlk z Wall Street (2013). Herečka, která si kvůli kariéře nechala zmrazit vajíčka, se vydala na nákup potravin ve volných pruhovaných lacláčích. Kalhoty s laclem si oblíbili v devadesátkách snad všichni, nosily se například s rovným nohavicemi nebo na jednom rameni ležérně odepnuté. A znovu se vracejí. Také australská herečka jim podlehla a volné lacláče doplnila kšiltovkou a teniskami.

Foto: Profimedia.cz

Margot Robbie v roušce a s nákupní taškouFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám