Hlavní obsah

Motivace pro letošní rok: Kdo na sobě loni zamakal?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za to, co dokázaly, si zaslouží obdiv. Ne každý totiž disponuje pevnou vůlí nezbytnou k tomu, aby zlepšil svůj životní styl a zbavil se přebytečných kilogramů. Které celebrity zhubly a jak vypadaly před a po svém snažení?

Článek

Ani celebrity nemají zázračné pilulky, které by je udržovaly štíhlé bez sebemenší námahy. Naopak. S kily bojují i mnohé slavné dámy a slavní pánové. Někteří ovšem boj vyhrávají a karanténu využili ke zlepšení svých výsledků.

Rebel Wilson (40) 

Z korpulentní herečky se během loňského roku stala odbornice na výživu a sport a také velká motivátorka na sociálních sítích. Tam zveřejňuje podrobnosti o své cestě za vysněnou postavou. A i když ještě není u cíle, rozdíl na fotografii z roku 2019 a z roku 2020 je viditelný na první pohled a ohromující.

Herečka má zatím dole kolem 25 kilo a chce ještě přibližně osm. Tajemství úspěchu je podle ní v počítání kalorií. Díky tomu si občas klidně dá i čokoládu. Postavu tvaruje také cvičením, pětkrát týdně se věnuje plavání, józe, běhu nebo posiluje.

Foto: Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Na první fotografii je Rebel Wilson v roce 2019 na galavečeru v Cannes. Druhý snímek je z loňského listopadu a jejího podzimního výběhuFoto: Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Iva Pazderková (40) 

O české herečce a stand-up komičce by se určitě nikdo nevyjádřil jako o tlusté. Spíše naopak. I tak v loňském roce ještě přes deset kilo shodila. A to v rámci přípravy na soutěž v bikini fitness. Odříkání a tvrdé tréninky se vyplatily a Iva se na pódiu předvedla s 30 kily svalů, které jí naměřila speciální váha. Přestože šlo o její první soutěžní zkušenost, skončila na úctyhodném 10. místě ze sedmnácti závodnic.

Foto: Profimedia.cz

Žádná kila navíc nebyla na herečce viditelná ani v roce 2019, ale loni se dostala do vrcholné formy Foto: Profimedia.cz

Sandra Pogodová (45) 

Ani další česká herečka nehubla z nijak vysoké váhy. I přesto je ztráta šesti kilogramů viditelnou změnou. V karanténě jich zhubla dokonce deset, ale prý to trochu přepískla a takhle je teď spokojenější. V hereččině případě nejlépe zafungovalo vynechání pečiva a knedlíků. V době pandemie se Sandra Pogodová začala také otužovat. Nejdříve pod sprchou, ale teď je pravidelně k vidění i ve Vltavě.

Foto: Profimedia.cz

Čas strávený doma kvůli pandemii využila herečka k práci na své postavěFoto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne (36)

Zamakala na sobě i americká zpěvačka, a to už po několikáté. Vyrýsovanou figuru měla už v roce 2010, ale vedlejším efektem byla utrápená a hladová osoba, která se z ní stala. Následoval jojo efekt, ale teď už je zase k vidění ve své štíhlé verzi. Na Instagramu se pochlubila, že má dole 39 kilo a že si kupuje velikost XS. Svěřila se, že ze sebe má dobrý pocit, protože kvůli postavě tvrdě dřela. Tak snad zase nesklouzne ke špatným návykům.

Foto: Profimedia.cz

Ještě v roce 2019 bylo zpěvačku takzvaně za co chytit, loni už si užívala o dost štíhlejší křivkyFoto: Profimedia.cz

Tomáš Magnusek (36)

Že už to opravdu stačí, si řekl i režisér, který má na svém kontě například trilogii Bastardi. Výrazně obézní muž měl na začátku loňského roku 173 kilo při výšce 178 cm, přičemž přes 70 kilo se mu podařilo dát dolů. Začal počítáním kalorií a teď už má prý hodnoty jednotlivých potravin v hlavě. Přidal také pohyb v podobě procházek, návštěv posilovny a v karanténě si konečně dopřál také kvalitní spánek. Teď ho čeká druhá polovina snažení – aby si váhu udržel.

Foto: Profimedia.cz

Režisér na sobě až neuvěřitelně zapracoval. První fotka je z roku 2019 a druhá z léta 2020Foto: Profimedia.cz

Jessica Simpson (40)

Výraznou proměnou se může pyšnit i americká zpěvačka. Snažit se začala po porodu dcery Birdie Mae, která v březnu oslaví druhé narozeniny. Během šesti měsíců se zbavila 45 kilo a na znovuzískaní štíhlých křivek pracovala i loni. Každý den se snaží pokořit metu 14 tisíc kroků a pomáhá jí v tom její trenér, který ji motivuje. Jessica Simpson jí tři jídla bohatá na bílkoviny denně a k tomu dvě svačiny.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka před porodem hodně nabrala, ale teď je snad v nejlepší formě za celý svůj život. Po třech porodech oblékne 14 let staré kalhotyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám