Hlavní obsah

Ne! Tyhle celebrity žijí roky na psí knížku a funguje jim to

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Někteří jsou spolu už desítky let, ale svatební zvony jim zatím nezazněly. Které slavné páry se do veselky zrovna nehrnou, ale přesto jim to pořád klape?

Článek

Zatímco některé dvojice se berou i po měsíci randění (a mnohdy také končí u rozvodového soudu), jiné spolu žijí už pěknou řádku let jen na hromádce. Papír na lásku totiž nepotřebují. Tohle jsou stabilní hvězdné páry, které se zatím nevzaly.

Kurt Russell (66) a Goldie Hawn (72)

Mezi skutečné vztahové rekordmany patří herecká dvojice tvořená Kurtem Russellem a Goldie Hawn. Tento pár je důkazem, že ani hollywoodské románky nemusejí mít krátké trvání. Letos spolu budou už obdivuhodných pětatřicet let. Zkušenost s manželstvím ale mají oba a možná to je důvod, proč už další svatbu ani jeden z nich nechce. Goldie Hawn byla vdaná dokonce dvakrát.

Foto: Profimedia.cz

Recept na dlouhou lásku? Podle Kurta a Goldie je to sex na první schůzceFoto: Profimedia.cz

Oprah Winfrey (64) a Stedman Graham (66)

Dlouholeté partnerství bez sňatku si udržuje také moderátorka Oprah Winfrey s podnikatelem Stedmanem Grahamem. Chodit spolu začali v roce 1986, tedy před dvaatřiceti lety. V roce 1992 se sice zasnoubili, ale na obřad dosud nedošlo. Oba si totiž nakonec uvědomili, že sňatek vlastně nechtějí.

Foto: Profimedia.cz

Pro Stedmana Grahama asi není jednoduché žít ve stínu úspěšnější ženy, ale ve všem, co Oprah dělá, ji podle svých slov maximálně podporujeFoto: Profimedia.cz

Ivana Chýlková (54) a Jan Kraus (64)

Čtyřiadvacet let už to klape i na první pohled možná trochu nesourodému páru – herečce Ivaně Chýlkové a moderátorovi Janu Krausovi. Ti v devadesátých letech absolvovali zajímavou vztahovou rošádu. Chýlková totiž nejdřív žila s hercem Karlem Rodenem (55) a Jan Kraus byl ženatý s herečkou Janou Krausovou (64). Pár let poté, co se Kraus dal dohromady s Chýlkovou, se do sebe zamilovali i Krausová s Rodenem.

Foto: Profimedia.cz

Chýlková a Kraus spolu vychovávají devatenáctiletého syna JáchymaFoto: Profimedia.cz

Ryan Gosling (37) a Eva Mendes (43)

Herci Ryan Gosling a Eva Mendes si svého soukromí velmi cení. Proto se ani neví, kdy spolu vlastně začali randit. Jako pár byli nicméně poprvé viděni v roce 2011 na romantické schůzce v Disneylandu. Od té doby stihli už dvě děti, ale svatbu zatím ne.

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendes má kubánské kořeny a své děti učí už odmala kromě angličtiny i španělštinuFoto: Profimedia.cz

Pavol Habera (55) a Daniela Peštová (47)

K velmi stabilním, i když nesezdaným párům, patří také zpěvák Pavol Habera a modelka Daniela Peštová. Habera i Peštová už za sebou jedno neúspěšné manželství mají. Fungující partnerství si udržují už osmnáct let a možná k tomu přispívá i skutečnost, že Peštová hodně pobývá v Americe. Vychovávají spolu dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli práci Habera pobývá hlavně v Česku a na Slovensku, Peštová je zase ráda v AmericeFoto: Profimedia.cz

Shakira (41) a Gerard Piqué (31)

O deset let starší zpěvačka Shakira chodí se španělským fotbalistou Gerardem Piquém už asi osm let a mají spolu dva syny. Na svatbu to zatím nejspíš nevypadá (zpěvačka ji prý ke štěstí nepotřebuje), ale na rozchod také ne. I přesto, že je Shakira velmi krásná žena, není přelétavá. S předchozím partnerem Antoniem de la Rúem vydržela jedenáct let.

Foto: Profimedia.cz

Zajímavé je, že Shakira i Gerard se narodili ve stejný den, 2. února, ale s desetiletým rozdílemFoto: Profimedia.cz

Štěpánka Duchková (45) a Jan Hruška (46)

Na psí knížku žije i moderátorka Štěpánka Duchková se svým přítelem a otcem dvojčat Janem Hruškou. Zasnoubeni jsou ale už od roku 2008. Do veselky se ani jeden z nich nehrne. Oba už si manželství v minulosti zkusili a takhle jsou prý spokojeni.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorce se v roce 2009 narodili dva kluci a někdy jí dávají pořádně zabratFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám