Hlavní obsah

Dobrý den, prsa ven: Lela nepřekvapila výstřihem! Slavné dámy, které oblékly netradiční šaty

Foto: Martin HyklCzech News Center / CNC / Profimedia

Foto: Martin HyklCzech News Center / CNC / Profimedia

Reklama

Ostře sledovaná svatba je za námi! Kontroverzní MMA zápasník a jeho sexy partnerka si řekli ano. Karlos Vémola jako šampion Oktagonu splnil slib, Lela Ceterová si nechala udělat další drobné úpravy vzhledu, aby byla dokonalou nevěstou.

Článek

Dlouho očekávaná svatba bojovníka Karlose Vémoly (37) a slovenské playmate Lely Ceterové (33) se odehrála ve čtvrtek odpoledne na Občanské plovárně na břehu Vltavy. Jak je u tohoto páru zvykem, bylo to okázalé a ve velkém stylu. Karlosi šel za svědka jeho dlouholetý přítel Ivo Rittig (59), Lele kryla záda kamarádka, u které před nedávnem našla azyl, když měli s Karlosem krizi.

Pár tvoří od roku 2018, jsou rodiči dvou dětí (dvouleté Lili a několikaměsíčního Rockyho) a vztah mají jako na houpačce nebo z telenovely. Umí na sebe házet přes média a sociální sítě špínu, veřejně řeší nevěry i domácí násilí, rozcházejí se nahlas a nadobro, ale umí se i usmířit, zahrnout se nákladnými dary, obr kyticemi a velkými vyznáními.

Nevěsta oblékla šaty s opravdu hlubokým výstřihem, hlavu jí zdobila korunka se závojem. Je pravda, že někteří fanoušci ale možná čekali ještě o kousek odhalenější model, jako například u jiných mediálně známých osobností. Které nevěsty se toho nebály a zvolily extravagantní svatební úbor?

Kourtney Kardashian (43)

Neoficiálně se vzali s muzikantem Travisem Barkerem (46) letos na jaře v Las Vegas, oficiálně pak v úřední budově v Santa Barbaře a do třetice v Itálii. Druhá svatba byla pojata na poměry rodiny v celkem úsporném duchu a úsporné byly i šaty nejstarší ze sester Kardashianových. Bílé mini šaty z produkce Dolce & Gabbana vypadaly jako negližé a lezlo jí z nich tak trochu pozadí.

Foto: Profimedia.cz

Vzali se hned několikrát a věřte, že každý svatební outfit stál za toFoto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski (31)

Modelka, která proslula tím, že své dokonalé křivky moc nezahaluje, překvapila svým svatebním outfitem velmi. V roce 2018 se po krátké známosti provdala za herce Sebastiana Bear-McClarda (41). Ano mu řekla v kalhotovém kostýmku ze Zary v hořčicové barvě. Model doplnila kloboukem a zasvěceným došlo, že jde o její variaci na svatební model Biancy Jagger (77) z roku 1971. Pár ovšem nedávno oznámil rozchod.

Foto: Profimedia.cz

Emily umí vyvolat rozruch různými způsoby, na svatbě překvapila vysokou mírou zahalenostiFoto: Profimedia.cz

Kaley Cuoco (36)

Herečka, kterou proslavil seriál Teorie velkého třesku (2007–2019), se v roce 2018 vdávala podruhé. Jejím vyvoleným se stal miliardářský synek a jezdec na koni Karl Cook (31). Nevěsta nejdříve oblékla krajkové šaty, ale následně se převlékla do odvážného krajkového overalu. Ani jejich manželství nevydrželo a již jsou rozvedení.

Foto: Profimedia.cz

Kaley to s módou umí a její druhé svatební šaty byly opravdu zajímavéFoto: Profimedia.cz

Chloë Sevigny (47)

Americká herečka umí překvapit. Vloni na svůj Instagram sdílela fotku sebe a svého partnera Siniši Mačkoviće (40), kdy mu popřála k prvnímu výročí svatby. Bývalá modelka byla na svatbě v pokročilém stádiu těhotenství a oblékla si černé upnuté šaty a závoj. Letos si veselku zopakovali a nevěsta již byla oblečená v tradiční bílé.

Foto: Profimedia.cz

Vyloženě svatební fotka, kterou chcete mít pověšenou nad postelíFoto: Profimedia.cz

Solange Knowles (36)

Sestra zpěvačky Beyoncé (40) měla svatbu vyladěnou do posledního bílého detailu. Ona i její nastávající, režisér Alan Ferguson (58), přijeli originálně na kole. Oblečená byla do dokonale padnoucího overalu s hlubokým výstřihem vpředu i vzadu, na svatbu pak oblékla šaty v podobném stylu. V bílém byli oblečení i svatební hosté. Manželé už jsou ovšem taky od sebe.

Foto: Profimedia.cz

A pak přichází oni, celí v bílémFoto: Profimedia.cz

Gwen Stefani (52)

Za svého dlouholetého partnera Blaka Sheltona (46) se vloni v létě provdala populární zpěvačka. Vdávala se podruhé, navíc po padesátce a některým přišlo, že se bílá róba nehodí. Na názor ostatních se ovšem Gwen Stefani neptala a ano řekla v šatech od Very Wang. Byly na nich vyšitá jména jí, manžela a jejích dětí a oblékla si k nim bílé kovbojské kozačky posázené drahými kameny. Ženich měl na sobě džíny .

Foto: Profimedia.cz

Na první pohled klasické svatební šaty, ovšem třpytivé punčochy, bílé kozačky a další detaily z nich udělaly originální modelFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám