Hlavní obsah

Třikrát stejný ženich, obřad pod vlivem drog nebo uspěchané ano: svatby podle Kardashianek

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Někdo by možná řekl, že nic neumí, ale to by se pletl. Sestry z rodu Kardashianů se totiž umí perfektně prodat. Jejich životy už řadu let zaznamenávají kamery, zbytek sdílejí ony samy na sociálních sítích. Částečně se proto mohli diváci účastnit i jejich svateb.

Článek

Kardashianky jsou dramatické a přesně takové jsou i jejich svatby. Berou se ve Vegas pod vlivem drog, zvládnou zorganizovat honosnou veselku během několika málo dnů nebo si pro jistotu vezmou třikrát toho samého člověka.

Svatební megalomanka Kim (41)

Kim má zatím za sebou tři manželství a také tři zcela odlišné svatby. Poprvé se vdávala pod vlivem drog, konkrétně extáze, v pouhých devatenácti letech. Ve Vegas řekla ve tři hodiny ráno ano o deset let staršímu hudebnímu producentovi Damonu Thomasovi (51). Jejich manželství vydrželo čtyři roky a rozchod neproběhl zrovna v dobrém. Kim uvedla, že Damon měl potřebu ji přehnaně kontrolovat, a dokonce prý docházelo k násilí.

Foto: Profimedia.cz

Kimin první manžel nedávno uvedl, že mluvit o extázi byla chyba, když teď mají oba dětiFoto: Profimedia.cz

Druhá svatba se konala v roce 2011. Drahou veselku zaznamenaly kamery a unikátní záběry se pak vysílaly v rámci reality show. O co dražší ovšem byla svatba, jejíž cena se odhaduje na deset milionů dolarů (nevěsta vynesla róbu od Very Wang, několikrát se převlékla a měla repliku svatebního dortu Williama a Kate), o to kratší trvání mělo období zamilovanosti. Žádost o rozvod s dnes již bývalým hráčem NBA Krisem Humphriesem (37) totiž následovala po pouhých dvaasedmdesáti dnech. V rozhovoru Kim uvedla, že věděla, že je konec už po skončení líbánek. Rozvodové řízení se ale kvůli Krisově nesouhlasu protáhlo.

Foto: Profimedia.cz

Tento pár dělil nejen výrazný výškový rozdíl, ale i rozdílné představy o životěFoto: Profimedia.cz

Kim ale spěchala, protože se záhy zamilovala do rappera Kayne Westa (45), který ji požádal o ruku. A tak následovala v roce 2014 třetí svatba, tentokrát opět ve velkém stylu. Uvádí se, že stála dvanáct milionů dolarů. Předsvatební večeře se konala ve Versailles a následně se hosté přesunuli do italské Florencie. Slavnostní menu připravil michelinský kuchař a nevěsta oblékla šaty Givenchy. Letos bylo manželství páru, který spolu má čtyři děti, oficiálně rozvedeno.

Foto: Profimedia.cz

Jeden z Kiminých svatebních modelůFoto: Profimedia.cz

Uspěchaná Khloe (37)

První Kardashiankou, která se vdávala před kamerami, byla Khloe. Dnes již bývalého basketbalistu Lamara Odoma (42) si vzala po několika týdnech randění v roce 2009 a samotná svatba byla naplánována během pár dnů (později prohlásila, že to byla chyba). To ale neznamená, že veselka nebyla luxusní. Vzali se v sídle rodinného přítele v Beverly Hills a i Khloe měla šaty od Very Wang. Manželství ovšem nevydrželo a v roce 2013 požádala Khloe o rozvod. Ten byl oficiálně dokončen až o tři roky později, protože její manžel se během té doby stihnul předávkovat a málem přišel o život, což vše pozdrželo.

V roce 2016 se začala vídat s basketbalistou Tristanem Thompsonem (31), se kterým má dceru. Ke svatbě ale nedošlo a jejich vztah byl kvůli jeho nevěrám dost turbulentní.

Foto: Profimedia.cz

Manželství s Lamarem vydrželo 4 rokyFoto: Profimedia.cz

Trojnásobná nevěsta Kourtney (43)

Nejstarší ze sester institut manželství dlouho odmítala, přestože otec jejích tří dětí Scott Disick (39) na to opakovaně přiváděl řeč. Toho pravého našla až v osobě bubeníka Travise Barkera (46), kterého si pro jistotu vzala rovnou třikrát. Letos v dubnu ve Vegas, ale posléze se ukázalo, že uzavření sňatku nebylo právně závazné. Ve tři hodiny ráno se jim totiž nepovedlo sehnat potřebná povolení. Ale co, cvičení prý dělá mistra.

Foto: Profimedia.cz

První svatba byla poněkud divoká a narychlo, oddávajícím byl „Elvis Presley“Foto: Profimedia.cz

Druhý pokus v květnu v Santa Barbaře už ovšem platil, ale zúčastnilo se ho jen pár přátel a rodinných příslušníků. Kourtney se na něj oblékla do bílých minišatů Dolce and Gabbana.

Foto: Profimedia.cz

Ženich a nevěsta na své druhé svatběFoto: Profimedia.cz

V tomtéž měsíci si řekli ano ještě potřetí. Tentokrát při opulentní akci v italském Portofinu. Zázemí jim poskytlo sídlo návrhářů značky Dolce and Gabbana, kteří pro Kourtney vytvořili její další svatební look. Opět šlo o minišaty, tentokrát krajkové připomínající spodní prádlo. Nevěsta si k nim vzala dlouhý závoj s obrázkem Panny Marie, inspirovalo ji k tomu ženichovo tetování.

Foto: Profimedia.cz

A do třetice všeho dobréhoFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám