Hlavní obsah

Vzhled na prvním místě: ženy, které pro něj dělají vše

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nebrání se plastickým úpravám, jsou vždy dokonale nalíčené, libují si v prvoplánově sexy modelech a potrpí si na luxus. Tyhle dámy si prostě na svém vzhledu opravdu zakládají. Připomínají živé panenky Barbie.

Článek

Je to životní styl, při kterém je nejdůležitější věcí vzhled. Tvrdá práce na tom, aby člověk vypadal kdykoli a za jakýchkoli okolností bezchybně, je na denním pořádku. Některé dostaly krásu do vínku, jiné ji mají tvrdě vydřenou, ale udržovat se musejí všechny. Fotky, na kterých pózují, graficky upravují a vynakládají nemálo peněz na chirurgické a jiné úpravy. Tyhle slavné dámy jsou tak trochu jako panenky Barbie – dokonalé, až se nechce věřit.

Paris Hilton (40)

Dědička hotelového impéria je rozhodně krásná žena, ale atraktivitu povýšila v podstatě na životní styl. Vždy dokonalé panenkovské šaty, posedlost růžovou barvou, láska k luxusu všeho druhu, sociální sítě plné dokonalých fotek „z jejího opravdového života“, okázalost a vlastně život jako jedna velká show. To je Paris Hilton.

Foto: Profimedia.cz

Láska k růžové barvě? Té má Paris Hilton na rozdáváníFoto: Profimedia.cz

Lela Ceterová (32)

Od rodičů dostala jméno Lenka, ale změnila si ho na Lelu. K tomu si bývalá slovenská playmate a partnerka MMA bojovníka Karlose Vémoly (36) pořídila velké umělé poprsí. A vůbec se vzhlédla v barbínovskému stylu. Je to prý přesně to, co se jejímu „Terminátorovi“ líbí.

V luxusních věcech si libují oba dva. Vémola je nesmírně pyšný na své honosné pražské sídlo, kterému sám přezdívá Vémoland. A i když Lela svého bojovníka v létě 2020 na chvíli opustila kvůli jeho nevěře, brzy se k němu vrátila. Jsou zasnoubeni, mají spolu dvouletou dceru Lily a měsíčního syna Rockyho.

Foto: Profimedia.cz

Pro Karlose Vémolu je Lela dokonalá ženaFoto: Profimedia.cz

Tori Spelling (48)

Nutno podotknout, že Tori Spelling bývala vždy krásná žena a je jí stále. Jen kdyby se tak urputně nesnažila zastavit přirozený proces stárnutí a fakt, že její tělo dokázalo na svět přivést pět dětí. Ale Tori jakoby chtěla být stále ta Donna z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 – mladá, bez jediné vrásky, s dokonale blonďatým hárem a postavou bez jediné vady na kráse. A tak má za sebou nejrůznější více či méně povedené plastické operace, včetně umělého poprsí. Trpí ale trochu jojo efektem. Když má zrovna štíhlé období, libuje si v odvážných modelech. K tomu přičtěte výrazné líčení a nepřirozeně blond vlasy a vyjde vám barbína středního věku.

Foto: Profimedia.cz

Ani hvězda seriálu Beverly Hills 90210 se nejrůznějším plastickým vylepšením nebráníFoto: Profimedia.cz

Coco Austin (42)

I tahle blonďatá modelka a tanečnice si nechala na těle plastickými chirurgy leccos vylepšit. I ona miluje luxusní a drahé věci, například trička s gigantickými logy světoznámých značek, kterých má ve svém šatníku nespočet. I její sociální sítě jsou plné dokonale naaranžovaných snímků, o jejichž přirozenosti si může myslet kdokoli cokoli. Svou šestiletou dcerku pojmenovala Chanel (ano, jako tu světoznámou módní značku) a sama sebe začala oblékat jako malou slečnu. Aby jim to spolu ladilo.

Foto: Profimedia.cz

Sladit outfit s malou dcerkou? Pro Coco denní chlebaFoto: Profimedia.cz

Andrea Verešová (41)

Krásná tvář, dokonalá postava, sex-appeal, charisma, to všechno dostala modelka do vínku. Také na sobě ale tvrdě pracuje. Tady o barbínovství moc řeč být nemůže, na místě je spíš obdiv. Ovšem modelčina urputná snaha o dokonalost, zvěsti o tom, kolik kufrů s oblečením s sebou vozí například na karlovarský filmový festival, její láska k luxusnímu oblečení a jeho tradiční exhibice, například při zahajování zimní sezony ve Špindlerově mlýně, to už je jiná věc.

Foto: Profimedia.cz

Je krásná, ale ví, že ji čeká čím dál větší dřinaFoto: Profimedia.cz

Mariah Carey (52)

Už jen to, že zpěvačka odmítá přiznat, zda se narodila v roce 1969 nebo 1970, o ní hodně vypovídá. Jakoby jeden rok výš nebo níž znamenal bůh ví co. Ovšem Mariah Carey je proslulá svou touhou po mládí a posedlostí vlastním vzhledem, pro který je schopná téměř čehokoli. Třeba i děsivých grafických úprav vlastních fotek, na nichž si ubírá kilogramy a mění zcela křivky svého těla.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka je velkou milovnicí photoshopu a často kvůli tomu čelí kriticeFoto: Profimedia.cz

Dokonalost je fajn, ale umět být sexy, i když nejste bezchybní, to je um. A tohle jsou slavné dámy, které umějí nosit své oblé křivky.

Reklama

Načítám