Hlavní obsah

Dvojčata slavných: Roger Federer má hned dvoje, doktorka Quinnová při porodu málem zemřela

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když lékař těhotné ženě oznámí, že slyší krásně tlouct dvě srdíčka, málokdy tím myslí to její a miminka. Oznamuje tak, že nastávající maminka čeká dvojčata a může se těšit na dvojnásobnou radost i nášup starostí. Kteří slavní rodiče mají dvojčátka?

Článek

Když slavní oznamují, že jsou v očekávání, fanoušci neskrývají nadšení. Mají radost, že se svými idoly mohou sdílet jejich radosti i starosti. A jsou také zvědaví, jací rodiče jejich oblíbení umělci nebo sportovci budou. A co teprve, když celebrity čekají dvojčata! I mezi hvězdami najdete mnoho těch, komu se narodila najednou hned dvojnásobná radost.

Pavel Zuna (54)

Novinář a jeden z nejoblíbenějších moderátorů je čtyřnásobný otec. Z prvního manželství má dospělou dceru Annu (29), s druhou manželkou má dvojčata Jana a Matěje (23) a dceru Adélu (17). Ač byli s novinářkou Andreou Zunovou (49) dlouhou dobu stabilní pár, po dvaceti letech se rozešli: s novou partnerkou po boku se otec od rodiny objevoval na veřejnosti ještě před rozvodem. Kluci jsou od sebe k nerozeznání a jsou vášniví a úspěšní sportovci.

Znáte skvělý pořad Slavné dny? Je to projekt Pavla Zuny.

Foto: Profimedia.cz

Rodinu má moderátor vskutku početnou (na starším snímku z roku 2015 je se všemi dětmi a bývalou ženou na křtu knihy Slavné dny)Foto: Profimedia.cz

Štěpánka Duchková (49)

Televizní moderátorka a lektorka mediální komunikace se maminkou dvojčat stala v roce 2009. Synové se narodili předčasně a v porodnici si pobyli déle, než je běžné, a maminka si je ani neodvážela najednou: Honzík šel po třech týdnech a Adámek byl v nemocnici ještě týden. Dnes hoši hrají skvěle golf a spolu s maminkou se podílejí na dobré věci: stali se kmotry videoklipu Nikdy nejsi sám, který varuje děti před nástrahami sociálních sítí.

Štěpánka Duchková zkoumá se svými hosty bezpečnostní rizika v pořadu ne(Bezpečně) a povídá si se známými lidmi o životě: znáte Moje místa a Intimní zpovědi?

Foto: Profimedia.cz

Občas se Štěpánka Duchková svěří i s nějakou kulišárnou, kterou jí synové provedou, ale většinou si je nemůže vynachválitFoto: Profimedia.cz

Roger Federer (40)

Dvojčata a hned dvoje má nejoblíbenější tenista světa. Někteří si z něj utahují, že jde o jeho dvojchyby, ale on je šťastný a pro svou velkou rodinu nechal postavit obrovskou vilu na břehu Curyšského jezera. K jeho práci patří cestování po světě a manželka s dětmi ho pravidelně doprovázejí. A když kvůli karanténám vloni hrozilo, že během účasti na Australian Open rodinu několik týdnů neuvidí? Prostě na turnaj nejel...

Manželka Mirka (43), bývalá švýcarská tenistka slovenského původu, porodila jednovaječné holčičky Charlene a Mylu v roce 2009 a druhý pár jednovaječných dvojčátek, chlapečky Lennarta a Lea, v roce 2014.

Foto: Profimedia.cz

Mirka Federer (vlevo, drží za ruku dceru) patří i s dětmi mezi nejvěrnější fanoušky velkého tenisového gentlemanaFoto: Profimedia.cz

Jane Seymour (71)

Představitelka legendární doktorky Quinn (1993–98) a Bond girl ze snímku Žít a nechat zemřít (1973) snad nestárne! Byla čtyřikrát vdaná, z prvních dvou manželství děti nemá, s třetím manželem, obchodníkem Davidem Flynnem, má dvě děti. Dvojčata má s posledním manželem, hercem Jamesem Keachem (74).

Chlapce Kristophera a Johna (26) porodila ve 44 letech díky umělému oplodnění, během těhotenství ji postihla preeklampsie a při porodu málem zemřela. Děti s sebou často brala na natáčení a cestovaly s ní po celém světě, a pokud to nebylo možné, projekty odmítala.

Foto: Profimedia.cz

Jane Seymour je pověstná svou nestárnoucí krásou a hoši jsou také fešáciFoto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo (37)

Proslulý portugalský fotbalista už jedna dvojčata má a brzy bude mít další – jeho přítelkyně, modelka Georgina Rodríguez (28), je totiž v očekávání a on se tak stane šestinásobným otcem. Dnes má hvězda v kopačkách děti čtyři: u nejstaršího syna Cristiana Jr. (11) a čtyřletých dvojčat Evy a Matea identitu matky tají a má je všechny ve své péči. V roce 2017 však přišla na svět nejen tato dvojčátka, ale maminkou se stala i jeho oficiální partnerka Georgina – porodila dceru Alanu. Dnes se tedy společně starají o čtyři děti, nedělají mezi nimi rozdíly a brzy přibude další pár dvojčat (prý znovu chlapeček a holčička).

Taková rodinná situace je možná trochu nepřehledná, a asi i proto vznikl dokumentární seriál Jmenuji se Georgina, kde fotbalistova partnerka vypráví o svém pohnutém životě.

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo prý chce osm dětí. S hledáním volných děloh jistě nebude mít slavný fotbalista problémFoto: Profimedia.cz

Julia Roberts (54)

Oscarová herečka je uznávaná nejen pro své umělecké výkony, ale i pro to, jak zvládá skloubit práci a rodinu. S manželem, kameramanem Danielem Moderem (53), jsou svoji od roku 2002 a mají harmonický vztah. A tři děti, dvojčata Hazel a Phinnaeuse (17) a syna Henryho (14).

S humorem sobě vlastním komentovala usměvavá hvězda mateřství tak, že vůbec nechápe, co jako bezdětná dělala s takovým množstvím času. Jako máma prý občas nemá ani prostor dojít si na pedikúru, ale je šťastná – a její nohy beztak nikoho nezajímají. Miluje snídaně a večeře s dětmi, zakládá si na tom, že mají své povinnosti a jsou to milující osobnosti po tatínkovi.

Foto: Profimedia.cz

Čas s rodinou si Julia Roberts užívá naplno a s dětmi tráví veškerý volný časFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:
Štěpánka Duchková

Načítám