Hlavní obsah

Celebrity, které vypadají jako dvojníci, ale příbuzné nejsou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Že jsou si jednovaječná dvojčata podobná, je jasná věc. Nikoho nepřekvapí ani podobnost členů jedné rodiny. Ale shodné rysy mají někdy i lidé, kteří nejsou v žádném příbuzenském vztahu. U celebrit to může být trochu problém, protože hrozí, že si je veřejnost splete. Jak jste na tom vy?

Článek

Vypadají skoro jako dvojníci, ale není mezi nimi žádný příbuzenský vztah. Jen matka příroda si někdy ráda hraje a obdaří dva lidi dost podobnými rysy. Které celebrity vypadají, jako by si z oka vypadly?

Margot Robbie (30) a Jaime Pressly (43)

Obě krasavice mají celou řadu podobných rysů: spojuje je ostře řezaný půvabný obličej, velká ústa, výrazné klíční kosti, štíhlá postava a blonďaté vlasy. A aby toho nebylo málo, obě slaví narozeniny v červenci. Jen Jaime Pressly, která hrála například v seriálu Máma (2013–21), je o třináct let starší než její slavnější kolegyně. Tu jste mohli vidět třeba ve filmu Vlk z Wall Street (2013), kde Leonardu DiCapriovi (45) ukazovala (mimo jiné) i své intimní partie.

Foto: Profimedia, Tinseltown - Shutterstock.com

Neuvěřitelná podoba! Jaime Pressly (vpravo) je o pár let starší než Margot RobbieFoto: Profimedia, Tinseltown - Shutterstock.com

Jeffrey Dean Morgan (54) a Javier Bardem (51)

Zatímco první je Američan, druhý se narodil ve Španělsku. Oba za sebou mají dlouhou kariéru, jen Jeffrey Dean Morgan se trochu víc pouští do natáčení seriálů – hrál například v sérii Živí mrtví (2010–20) nebo v hitu Chirurgové (2005–21). Javier Bardem je mezinárodní hvězda a může se pochlubit Oscarem za roli v dramatu Tahle země není pro starý (2007).

Foto: s_bukley, Featureflash Photo Agency, Shutterstock.com

Jeffrey Dean Morgan (vlevo) je od Javiera Bardema téměř k nerozeznáníFoto: s_bukley, Featureflash Photo Agency, Shutterstock.com

Martin Kraus (37) a Jean-Paul Belmondo (87)

Ne nadarmo se mu říká český Belmondo. Podoba s hvězdou světového formátu je patrná na první pohled! Pro Martina Krause, který si zahrál například v pohádce Kouzla králů (2008), je legendární Belmondo velkým vzorem už mnoho let. Společnou mají i lásku ke koním.

Foto: Profimedia.cz

Když Martin Kraus (vlevo) nahodí podobný výraz, vypadá jako Belmondův synFoto: Profimedia.cz

Katarína Šafaříková (34) a Anna Fialová (25)

Když se herečka Anna Fialová rozhodla skončit s natáčením seriálu První republika (2014–18), měli jeho tvůrci až neuvěřitelně šťastnou ruku. V roli Ireny Valentové provdané von Lippi ji nahradila slovenská kráska Katarína Šafaříková. Kvůli přízvuku ji musela nadabovat Barbora Šedivá (27), ale jinak mnozí diváci ani nepoznali rozdíl. Nově se bude herečka objevovat v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Foto: Profimedia.cz

O Kataríně Šafaříkové (vlevo) čeští diváci určitě ještě uslyší. Annu Fialovou znají z filmu Lída Baarová (2016) jako Zorku Janů (†24), nešťastnou sestru hlavní hrdinkyFoto: Profimedia.cz

Henry Cavill (37) a Matt Bomer (43)

I v tomto případě může být docela problém určit, kdo je kdo. Zářivé modré oči, svalnatá atletická postava i mužný hranatý tvar obličeje dělají z herců skoro dvojčata. Henry Cavill okouzlil divačky například ve filmu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) a Matt Bomer zase v komedii Bez kalhot (2012). Na toho si ale dámy mohou nechat zajít chuť – v roce 2012 totiž oznámil, že je gay.

Foto: Tinseltown, s_bukley, Shutterstock.com

Hranatý obličej i ledově modré oči spojují Henryho Cavilla (vlevo) a Matta BomeraFoto: Tinseltown, s_bukley, Shutterstock.com

Hilary Swank (46) a Jennifer Garner (48)

Velmi patrná je podobnost i mezi dvěma slavnými herečkami, které mají společný nejen široký úsměv a výraznou dolní čelist. Hilary Swank, držitelka Oscara za roli ve filmu Kluci nepláčou (1999) a Million Dollar Baby (2004), v rozhovoru prozradila, že si ji lidé docela často pletou s Jennifer Garner a žádají ji o autogram a fotku v domnění, že jde právě o kolegyni, která si zahrála třeba v dramatu Klub poslední naděje (2013) nebo komedii Druhá míza (2015).

Foto: Jaguar PS, DFree, Shutterstock.com

Hilary Swank (vlevo) a Jennifer Garner – oblíbené herečky si pletou i jejich skalní fanoušciFoto: Jaguar PS, DFree, Shutterstock.com

Audrey Hepburn (†63) a Lily Collins (31)

Při pohledu na mladou Angličanku, dceru Phila Collinse (69), která se momentálně těší přízni diváků díky účinkování v seriálu Emily v Paříži (2020), by člověk snad i uvěřil v převtělení. Ona i nezapomenutelná Audrey Hepburn mají neobyčejný šarm a kouzlo, stejně tak se mohou pochlubit alabastrovou pletí, výraznýma tmavýma očima a hustým obočím.

Foto: Profimedia, BAKOUNINE - Shutterstock.com

Lily Collins (vpravo) někdy působí dojmem, jako by se Audrey Hepburn znovu narodilaFoto: Profimedia, BAKOUNINE - Shutterstock.com

Zajímají vás konce slavných herců? Tohle jsou poslední role před odchodem do důchodu!

Reklama

Načítám