Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 24. 1.

Foto: Versta, Shutterstock.com

Foto: Versta, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do řešení rodinných konfliktů se nepouštějte. Banality se srovnají samy od sebe a důležité věci počkají. Tím, že se do ničeho nebudete vrhat po hlavě, ušetříte si nervy i čas. I za rozvahu vám partner vysekne poklonu. Volně přejde k tomu, že vás bude ujišťovat o své lásce, což pro vás bude svým způsobem překvapení. Ještě víc vás udiví, že po vás nic nechce a hezké věci vám říká jen tak.

Článek

Beran 

Člověku, jehož jste vyhodnotily jako perspektivního partnera, věnujte maximální pozornost. Sledujte ho ale tak, aby si toho pokud možno nevšiml a neměl pocit, že hodnotíte každý jeho krok. Kdybyste se ho občas na něco nenápadně zeptaly, dozvíte se opravdu hodně. Až nakonec otevřete téma sexu, budete mít jasno úplně. 

Býk

S láskou si dokážete poradit. S náladovostí miláčka je to těžší. Dosud jste si říkaly, že to zvládnete a v nejhorším případě ho zase srovnáte díky něžnostem, ba dokonce sexu. Teď však máte pocit, že nevypočitatelné chování vlastně předvádí záměrně, abyste ho konejšily a svým způsobem tahaly do ložnice. Na jedné straně vás to pobaví a na druhé rozčílí. 

Blíženci 

Miláček vám sice líbeznými slůvky slibuje ráj na zemi, ale zjevně vůbec neví, jak toho dosáhne. Rozpačitě vás ujišťuje o tom, že je přece všechno jednoduché a snadné. Musíte mu vysvětlit, že místo krásných slibů chcete slyšet konkrétní návrhy, a zejména časový horizont, kdy je realizuje. Když se bude vymlouvat, ani vášnivým milováním situaci nezachrání. 

Rak

Zásadně změníte postoj k člověku, jemuž jste ještě nedávno dávaly značné šance. Když začne mluvit o svých plánech, zjistíte, že by chtěl, abyste se vzdaly svých snů a místo toho ve všem podporovaly jeho záměry. Jindy byste nad tím možná i uvažovaly, ale teď si uvědomujete, že byste se dosavadního spokojeného života zbavily a nic lepšího nezískaly. 

Lev

Luna ve vašem sektoru komunikace vám pošle do cesty jedince, kteří vás k sexu budou přemlouvat velice rafinovaným a vynalézavým způsobem. Dokonce může nastat paradoxní situace, že smyslnému vábení podlehnete, přestože vás dotyčný zprvu ani fyzicky nepřitahoval, nebo jste na milování neměly z různých důvodů chuť či náladu. 

Panna

Sex vás vyloženě baví. Kdyby měl miláček náhodou pocit, že jste si milování přes víkend užili dost, takže další kolo něžností a důvěrností nepotřebujete, dokážete mu vysvětlit, že se v tomto ohledu plete. Zkuste mu připomenout, že se právě v posteli dokážete oba báječně uvolnit a naladit, takže následně vyřešíte i zapeklité pracovní zádrhely. 

Váhy 

Luna ve vašem znamení bude působit proměnlivě. Zatímco ráno stabilizuje všechno, co je pro vás důležité, večer vás naopak požene do zbytečných, možná i zraňujících konfrontací. Hlavně partnerovi neříkejte nic, co zrovna nemusí vědět nebo co by vás záhy mrzelo. Pak byste se sice mohly omlouvat slovy i činy, ale přesto by to bylo málo platné. 

Štír

Ohledně sexu si nemáte nač stěžovat. Mars, který se dostal do znamení Kozoroha, váš erotický život ovlivní jen v tom nejlepším slova smyslu. Miláček bude mít k vaší radosti obdivuhodnou výdrž, navíc se můžete těšit, že naplno popustí uzdu erotické fantazii. 

Střelec

Erotiku si báječně užijete pod podmínkou, že si přivstanete. Využijete tak finální čas, kdy Mars ještě pobývá ve vašem znamení, takže vám zajišťuje dostatečný přísun erotické energie. Kdybyste měly šanci a příležitost, do 13.54 hodin si můžete sex zopakovat ještě jednou. Tím si zajistíte na zbytek dne vynikající náladu i spoustu vitality. 

Kozoroh

Do toho, s kým chcete navázat vztah, nikomu nic není. Nicméně byste se měly chovat rozumně. Když vás někdo bude přesvědčovat, že mu váš nový objev připadá jako životní druh dost riskantní, přemýšlejte nad tím v klidu. Tím, že se mu zbrkle vrhnete do náruče jen proto, abyste „radílkovi“ dokázaly, že se mýlí, si můžete akorát uškodit. 

Vodnář

Na kamarádky, které se svého snaží dosáhnout slzami, se díváte spíš nechápavě. Tento způsob, stejně jako všechny formy citového vydírání, se vám vyloženě příčí. Nicméně zkuste zvážit, zda byste přece jen nevyužily typicky ženské zbraně, abyste partnera co nejrychleji přesvědčily, že máte pravdu. 

Ryby

Díky Marsu, který se přesunul do Kozoroha, se pozvání na rande jen pohrnou. Když nevíte, koho si vybrat, nevadí. Ve vašem případě bude lepší, když dáte šanci všem. Díky Luně ve vašem sektoru přátel se na ctitele dokážete podívat jako na kamarády, což vám umožní, abyste pominuly erotické touhy a zhodnotily je objektivně. Pak si snadněji vyberete toho pravého. 

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám