Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 18. 1.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když vám partner nabízí pomoc, nehrajte si na hrdinky s tím, že to nepotřebujete. Přiznejte si, že jsou věci, které sice samy zvládnete, ale ve dvou to půjde přece jenom snáz a rychleji. I díky tomu si ušetříte síly na večer, přestože to na žhavý sex zrovna nevypadá. Oba se sice chystáte na důvěrné radovánky, jenže se nejspíš dostanete jen k mazlení. Najednou totiž zazvoní mobil a bude po chuti na milování.

Článek

Beran 

Události se vyvíjejí pomaleji, než by se vám líbilo. Navíc můžete mít dojem, že miláček vůbec nevnímá vaše erotické signály, které k němu vysíláte. Vy mu pak marně vysvětlujete, že pro svůj klid a dobrou náladu potřebujete cítit, že o vás má opravdový zájem. Nakonec však přece jen pochopí, o co vám jde.

Býk

Roste vaše důvěra vůči partnerovi a tomu, že si navzájem dokážete poskytnout ten nejlepší sex. Vy chápete, co máte dělat, aby byl po této stránce spokojený, a on se chová stejně k vám. Díky Uranu do erotického života dokážete zapracovat prvek příjemného překvapení. Prostě si v ložnici nemáte nač stěžovat.

Blíženci

Při Luně, která se od časného rána nachází ve Lvu, si umíte s partnerem promluvit o lásce i o všem, co vás spojuje a co mezi vámi. Navíc tak, aby se problémy nehromadily, nýbrž naopak řešily. Velice klidným způsobem mu dokážete sdělit i to, kvůli čemu byste se jindy spolehlivě pohádali. Přebytečnou energii si večer vybijete při milování, což bude hodně příjemné.

Rak

Když si s miláčkem chcete promluvit, je potřeba, abyste zvažovaly každou větu a předem promyslely jejich dopad. Zejména večer, kdy jste pod vlivem opozice mezi Lunou a Merkurem, byste si měly dávat dobrý pozor na pusu. Kdybyste se miláčka, třeba i mimoděk, dotkly, reagoval by tak, že by to zanechalo negativní vliv na váš milostný život.

Lev

Miláček dává až příliš ohnivě najevo erotické zaujetí, které v něm probouzíte. Tím vám paradoxně leze na nervy. Nahlas však raději nic neříkejte. Následoval by jeho totálně nechápavý pohled. Pak by se začal obhajovat, že přece není nic špatného na tom, že se mu líbíte a že ho pořád dokážete kdykoli vzrušit. Vy byste musely konstatovat, že má pravdu.

Panna

S láskou problémy nemáte. Můžete je však mít s člověkem, jenž má pocit, že vyloženě čekáte na jeho milostné, ba přímo sexuální návrhy. Samy se budete divit tomu, že jste se ovládly a v klidu mu vysvětlily, že něco takového nepřipadá v úvahu. Když se bude divit, proč nestojíte o vynikající sex s ním, zareagujte nicneříkajícím úsměvem. Pravdu mu říct nemůžete.

Váhy 

Veškeré plány, že to partnerovi vytmavíte s tím, že to tak dál nepůjde, zatím zmrazte. Když o něm a vašem vztahu začnete přemýšlet logicky a bez zjitřených emocí, zjistíte, že to mezi vámi není tak zlé, jak myslíte. Když k tomu přidáte příjemný sex, kdy si navzájem dokážete vyhovět, uvědomíte si, že radikální rozhodnutí není na místě.

Štír

Při Luně ve Lvu je v ohrožení harmonie v erotické oblasti. Máte pocit, že máte na starosti spoustu jiných věcí, než je váš a partnerův intimní život. Miláček si naopak myslí, že jde o něco, čemu byste se měly věnovat přednostně a brát ho jako životní prioritu. Zkuste se dohodnout na provizorním kompromisu.

Střelec

Při Luně v ohnivém znamení Lva se vás problémy s láskou ani se způsobem, kterým ji dáváte najevo, vůbec netýkají. O svých citech dokážete mluvit sice vtipně, ale tak, aby partner jasně věděl, že to, co říkáte, myslíte naprosto vážně. I když se usmíváte, v očích máte napsáno, že vztah vnímáte jako důležitou záležitost, k níž zaujímáte seriózní přístup.

Kozoroh

Erotiku si pořádně užijete, když zapomenete na veškeré starosti a povinnosti. Při Luně ve Lvu prostě zapracujte na tom, aby vám bylo co nejlépe. Drobné problémy můžete mít s partnerem. Naprosto nechápe vaši proměnu. Má pocit, že byste měly být stejně soustředěné na práci jako obvykle, a nechápe, že máte jiné priority.

Vodnář

O bývalé lásky svého partnera se raději nezajímejte. Kdybyste zjistily, že se jedna z nich stále pohybuje v jeho blízkosti, znervózníte. Rozum vám sice říká, že je to mezi nimi dávno uzavřené, ale srdce by vás přesto drželo v napětí. Navíc byste si v takových podmínkách nedokázaly vychutnat sex, což by byla další příčina stresu.

Ryby

Kdybyste si chtěly dopřát opravdu něžný, pohodový a přitom vzrušující sex, měly byste to stihnout do 5.03 hodin. Luna ještě bude ve vašem sektoru lásky a romantiky, takže se postará, abyste byly jak vy, tak miláček spokojení. Navíc zjistíte, že vám takové krásně promilované jitro energii nevezme, ale naopak přidá.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám