Hlavní obsah

Ivana Gottová slaví 45. Takhle vypadal její život s Karlem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vystudovaná zdravotní sestřička, asistentka zahraničních hvězd, které u nás natáčely, moderátorka, zpěvačka, matka, ale hlavně osudová žena Karla Gotta (†80). To je Ivana Gottová, která dnes slaví 45. narozeniny.

Článek

On vedle ní zestárnul a prožil krásný podzim života, ona vedle něj vyspěla, proměnila se z dívky v ženu. On odešel, obklopen svými nejbližšími, ona si tu teď musí poradit bez něj. Že to Ivana Gottová zvládne, nikdo nepochybuje. A to i když bylo posledních 20 let jejího života těsně spjato se životem zlatého slavíka, jak dokazují následující fotky.

Osudová žena

Že životem Karla Gotta prošlo mnoho žen, není žádné tajemství. Ale to, co bylo mezi ním a Ivanou, bylo ojedinělé. Poprvé se potkali v roce 1998 a slavík se okamžitě zakoukal. Ivana mu ale záměrně dala špatné telefonní číslo, protože oba byli v té době zadaní. Lásce ale nelze poručit, a tak spolu o rok později začali chodit. A byla z toho láska na celý život.

Foto: Profimedia.cz

Tahle jim to spolu slušelo v roce 2009Foto: Profimedia.cz

Hrdí rodiče

Dlouho nikdo nechtěl věřit, že právě Ivana si doopravdy získala srdce nejžádanějšího svobodného mládence v republice. V dubnu 2006 se toho ale hodně změnilo, na svět přišla jejich první společná dcera, dnes čtrnáctiletá Charlotte Ella. Z porodnice tak Gott odcházel se dvěma svými osudovými ženami.

Foto: Profimedia.cz

Charlotte Ella se narodila v dubnu 2006Foto: Profimedia.cz

Tajná svatba

Byli rodina, ale do svatby se zpěvák stále nijak nehrnul. Nebo to alespoň tak vypadalo. Když v lednu 2008 přišla zpráva, že si Gott Ivanu tajně vzal v Las Vegas, zmlkli i ti největší skeptici. Koneckonců Ivana dokázala to, co žádná jiná před ní, dostala zpěváka před oltář. A takhle se chlubili snubními prstýnky na tiskové konferenci, kterou po svém návratu z USA uspořádali. Navíc Ivana v té době už čekala jejich druhé dítě

Foto: Profimedia.cz

Ivaně se podařilo to, co žádné před ní. Dostat Mistra k oltářiFoto: Profimedia.cz

V očekávání

Vidíte, jak oba září? Snímek vznikl jen krátce předtím, než Ivana porodila druhou dcerku. I když už musela být unavená z těhotenství, nevyhýbala se společenským akcím a svému muži byla stále po boku

Foto: Profimedia.cz

Skoro jako reklama na štěstíFoto: Profimedia.cz

Hrdí rodiče podruhé

Nelly Sofie (12) přišla na svět v květnu 2008 a i pro ni si zpěvák přijel do porodnice. Odnášel si další uzlíček štěstí a počet jeho milovaných žen doma na Bertramce se zvýšil na tři. Z Ivany se stala dvojnásobná maminka a její místo po boku zpěváka už opravdu nemohl nikdo zpochybňovat. A Karel Gott se radoval z již čtvrté dcery. 

Foto: Profimedia.cz

Nelly Sofie se narodila dva roky a měsíc po své starší sestřeFoto: Profimedia.cz

Šťastná rodina

O tom, co Ivanu motivovalo ke vztahu se starším zpěvákem, o jejím vlivu na něj, se toho psalo hodně. Myslet si může každý, co chce, faktem ale je, že Gott vypadal šťastný. Užíval si rodinného života, rád trávil čas se svými blízkými, a ať si škarohlídi říkají, co chtějí, takhle vypadá spokojená rodina.

Foto: Profimedia.cz

Své pozdní otcovství si zpěvák velice užívalFoto: Profimedia.cz

Spolu až do konce

Po boku svého muže stála i v těch nejtěžších chvílích, podporovala ho v boji s těžkou nemocí, a i v době, kdy už bylo oběma jasné, že tenhle příběh pomalu ale jistě končí, nesli svůj osud statečně a s úsměvem na tváři.

Foto: Profimedia.cz

Ivana se o svého muže starala s naprostou samozřejmostí a bezbřehou láskouFoto: Profimedia.cz

Poslední sbohem

1. října 2019 skončila jedna velká životní etapa Ivany Gottové. Její muž zemřel a ona tu zůstala sama se dvěma dcerami. Byť prožívala nejtěžší chvíle svého života, s manželem se rozloučila důstojně a klidně. Dnes slaví kulatiny, své 45. narozeniny. Jistě se tento den neobejde bez bolestných vzpomínek, ale věříme, že se svými nejbližšími si ho užije i tak.

Foto: Profimedia.cz

Poslední sbohem s manželem, partnerem, tatínkem jejich dvou dcer a jedním z největších českých umělců Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám