Hlavní obsah

Potřetí u oltáře: Třetí svatba Scarlett Johansson a dalších

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Scarlett Johansson se nedávno potřetí vdala. Kdo ze slavných možná narazil na lásku svého života až po dvou nevydařených sňatcích? Nemůžeme si odpustit rčení: Do třetice všeho dobrého.

Článek

Představitelka Black Widow, Scarlett Johansson, se po nevydařených vztazích znovu pyšní novým snubním prstýnkem. Kdo další ze slavných neměl v lásce příliš štěstí a vyšlo to až napotřetí?

Scarlett Johansson (36)

Po dvou letech randění se s hercem a komikem Colinem Jostem (38) loni v květnu zasnoubili. Malý obřad proběhl v tajnosti letos v říjnu. Pro Josta je to první manželství, zatímco pro loni nejlépe placenou herečku Scarlett Johansson to byla svatba třetí. Od roku 2008 do roku 2010 byla vdaná za Ryana Reynoldse (44), o čtyři roky později si vzala Romaina Dauriaca (38), se kterým má dceru Rose Dorothy (6).

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johansson a Colin Jost, nyní už manželé, na Zlatých Glóbech v lednu 2020Foto: Profimedia.cz

Melanie Griffith (63)

Je to ten pravý, nebo není? Herečka Melanie Griffith se nemohla rozhodnout, a tak se se svým prvním manželem, Donem Johnsonem (70), rozvedla jen po šesti měsících manželství. A později si ho zase vzala. Technicky vzato se herečka vdávala čtyřikrát, ale šlo o tři muže, a proto ji bereme bereme na milost.

Poprvé se brali v roce 1976, když jí bylo teprve osmnáct let. Poté si v roce 1981 vzala herce Stevena Bauera (64), se kterým má syna Alexandera (35). Po osmi letech se rozvedli a ještě ten rok se opět stala manželkou Dona Johnsona, s nímž má dceru Dakotu Johnson (31). Rozvod přišel v roce 1996, kdy se Melanie vdala za Antonia Banderase (60), se kterým vydržela do roku 2015. Mají spolu dceru Stellu (24).

Nyní je podle všeho herečka sama. Lásce je otevřená, ale nikdy se už znovu neprovdá, prozradila v rozhovoru. I když, kdo ví, kdyby potkala čtvrtého pana dokonalého...

Foto: Profimedia.cz

Melanie Griffith a Don Johnson v roce 1989, kdy se podruhé vzaliFoto: Profimedia.cz

Halle Berry (54)

Nestárnoucí herečka Halle Berry v současnosti randí s americkým zpěvákem a držitelem Grammy, Van Huntem (50). Prozradila to fotkou na triku s jeho jménem a s nápisem Teď už to víte. Předtím byla třikrát vdaná. Prvním vyvoleným byl hráč baseballu David Justice (54), za kterého byla provdaná od roku 1993 do roku 1997. Mezi lety 2001–2005 byl jejím manželem hudebník Eric Benét (54) a jejím zatím posledním manželem byl v letech 2013–2016 herec Olivier Martinez (54), se kterým má sedmiletého syna Macea Roberta.

Mezitím ještě tvořila pár s kanadským modelem Gabrielem Aubrym (44), se kterým má dvanáctiletou dceru, Nahlu Arielu. Jejich rozchod byl bouřlivý a o dítě se soudili. Ze soudních dokumentů vyšlo o osm let později najevo, že ho herečka obvinila z rasismu a z incestního vztahu s někým z jeho rodiny. Nakonec se tenkrát dohodli na střídavé péči.

Foto: Profimedia.cz

Halle Berry s Gabrielem Aubrym v roce 2009. O rok později se rozešli a o dceru Nahlu se soudiliFoto: Profimedia.cz

Zlata Adamovská (61)

Zlata Adamovská v jednom rozhovoru prozradila, že jí věštkyně předpověděla, že až třetí muž bude ten pravý. Jejím současným, třetím manželem, je herec Petr Štěpánek (72). Brali se v roce 2013 a Jiřík ze Zlatovlásky (1973) požádal Zlatu o ruku na dovolené na safari v Keni o silvestru. V té době už spolu hráli v seriálu Ordinace v růžové zahradě (2005–2020) manželský pár Valšíkových. Předtím byla herečka v letech 1979 až 1983 vdaná za publicistu Vadima Petrova (63) a od roku 1984 do roku 2010 byl jejím manželem spisovatel a novinář Radek John (65).

Foto: Profimedia.cz

Jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu Zlata Adamovská a Petr Štěpánek na udílení cen Českého lva letos v březnuFoto: Profimedia.cz

Kate Winslet (45)

Všichni fanoušci Titanicu (1997) by Kate Winslet viděli nejraději po boku Leonarda DiCapria (46). Herci spolu však nikdy nerandili a jsou pouze dobrými přáteli, dokonce ji vedl k oltáři, když si brala svého třetího manžela, obchodníka Edwarda Abela Smitha (42).

Poprvé se vdala za režiséra Jima Threapletona (47) v roce 1998 a vydrželo jim to tři roky. Osm let byla provdaná za Sama Mendese (55), také režiséra, a rozvedli se v roce 2011. S každým z manželů má jedno dítě, dceru Miu (20) a dva syny Joea (16) a Beara (6).

Foto: Profimedia.cz

Kate Winslet se svým třetím manželem na dovolené v Benátkách v roce 2018Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám