Hlavní obsah

Jak sladit oblečení (nejen) ke stromečku? 5 tipů pro 5 stylů

Foto: Irina Timokhina, Shutterstock.com

Foto: Irina Timokhina, Shutterstock.com

Reklama

Platí u vás tradice, že se na Štědrý den celá rodina slavnostně obléknete? V tom případě můžete letos svoje sváteční outfity ještě pozdvihnout. Slaďte se se svou dcerou nebo mladší sestřičkou!

Článek

Štědrovečerní oblečení vypadá v každé rodině jinak. Někdo si potrpí na elegantní šaty, jinde se slaví ve vtipných svetrech či pyžamu. A existují lidé, kteří Vánoce vůbec neřeší. Jestli to není váš případ, pak vás určitě zaujmou tipy na dokonalé kousky pro mámu a dceru. Najdete je v obchodech pod označením Me & Mini Me a rozhodně máte z čeho vybírat. Inspirujete se?

1. Vánoční svetry

Oblíbenou klasikou jsou vánoční svetry s vtipnými obrázky sobů, Santů i vloček, které nyní najdete v každém druhém obchodě. Sladit se tak do nich může ke stromečku celá rodina od nejmenších dětí až po babičku s dědou.

Foto: Archiv firmy

Zábavné svetry pro celou rodinu pořídíte u značky House. Dámský stojí 599 Kč, dívčí 449 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Zleva: Dětský svetr se sobem 449 Kč, dámský svetr se sobem 499 Kč, oba HouseFoto: Archiv firmy

2. Luxusní samet

Možná na někoho bude černá barva působit trochu smutně, ale vůbec se jí nemusíte bát, jestliže je ve spojení s krajkou či sametem. Ten dodá šatům vždy punc luxusu a jistě ho využijete například i při návštěvě divadla.

Foto: Archiv firmy

Samet působí vždy luxusně, a tak není pochyb, že u vánočního stromečku budete i v černých modelech značky F&F se svými dětmi za hvězduFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Zleva: Dámské minišaty se stojáčkem 249 Kč, dívčí šaty s třpytkami 229 Kč, oba modely F&FFoto: Archiv firmy

3. Party šaty

Pokud hodláte Štědrý den slavit ve velkém stylu, určitě vsaďte na elegantní střih a lesklé materiály. Vypadají skvěle ve všech barvách, ale ve stříbrném provedení vás i dceru krásně rozzáří.

Foto: Archiv firmy

Ve flitrových šatech značky H&M budete vypadat jako na večírku u Gatsbyho. Dámské šaty 1299 Kč, dívčí šaty 799 KčFoto: Archiv firmy

4. Zářící flitry

Třpytivé mikiny unosíte nejen o Vánocích, ale klidně v nich můžete vyrazit během roku na jakoukoli společenskou událost. Snad už se jich konečně dočkáme!

Foto: Archiv firmy

Zajímavé kousky z kolekce Me and Mini Me najdete také u značky Next. Dámská mikina s kapucí 1260 Kč, dívčí top ke krku 695 KčFoto: Archiv firmy

5. Pohodlně v mikině

I tak se dají strávit sváteční dny. Ne každý si potrpí na flitry, volánky a samet, a tak si můžete doma rozdávat dárky u stromečku klidně v zábavné mikině, která svým nápisem I love my crew, tedy Miluju svou partu, naznačuje, že máte rodinu i nejbližší přátele opravdu rádi.

Foto: Archiv firmy

Mikiny H&M s vtipným potiskem vypadají skvěle ke kalhotám, ale na Štědrý den je oblékněte třeba k sukním. Dámská 399 Kč, dívčí 299 KčFoto: Archiv firmy

Reklama

Načítám