Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Ráno byla v posteli šmouha, už se neozval

Foto: Realstock, Shutterstock.com

Foto: Realstock, Shutterstock.com

Reklama

Chodili spolu půl roku. Kristýně bylo divné, že ji nikdy nepozval k sobě domů, ale doufala, že to jednou přijde. Jenže pak se něco stalo, a její milý jí bez jediného slova zmizel ze života. Co se stalo?

Článek

Čtenářka Kristýna (24) nám poslala na jaktovidichlap@firma.seznam.cz svůj dotaz:

„Vážený pane Hausmanne, před půl rokem jsem se seznámila s milým klukem, se kterým jsme se začali vídat. Byli jsme v kině, několikrát i v restauraci, venku na procházkách, ale když jsme byli spolu (myšleno milostně), tak vždy jen u mě. Říkal, že u něj je to nehostinné, že já to mám u sebe mnohem hezčí. Musím říct, že mi vrtalo hlavou, proč mě k sobě nevezme, zda je za tím opravdu jen to, že je to u něj nedodělané.

A zřejmě už to ani nezjistím, protože po jedné příhodě se mnou přestal úplně komunikovat. Minulý týden se nám totiž při sexu stala nehoda, jejíž výsledek jsem zjistila až ráno. Byla tma, když odešel. Našla jsem totiž na prostěradle krvavou skvrnu, tak jsem mu napsala, že za mě je to v pohodě, že to nemusí vnímat špatně – stalo se to při trochu tvrdším sexu (oba to tak máme rádi a nedělali jsme to poprvé), ale on už se mi vůbec neozval, a vypadá to, že si mě zablokoval. Myslíte si, že tohle může být důvodem ukončení vztahu? Že mu to přišlo trapné? Nebo je to úplně jinak? Jsem z toho hodně zmatená. Děkuji vám za mužský pohled.“

Vážená slečno Kristýno,

už když jsem ve vašem dotazu četl o tom, že opatřit „hnízdečko lásky“ bylo vždycky na vás, začal jsem mít pochybnosti o kvalitách vašeho přítele. I výčet atrakcí, na které vás lákal (kino, restaurace, procházka), je dost plytký. Usouzeno z těchto několika indicií tedy nemáte čeho litovat, a jestli by „společná nehoda“ měla být pro přítele důvodem k ukončení vztahu (nejraději bych dal do uvozovek i slovo vztah), pak byste měla nad rozchodem spíše jásat, než se jím trápit.

V posledním odstavci o mně mlčky předpokládáte, že z naznačeného jinotaje pochopím, co vlastně zapříčinilo onu osudnou krvavou skvrnu. Ke své hanbě přiznávám, že jsem ani nepochopil, čí krev byla prolita – zda vaše, nebo jeho – natož jakým způsobem. To je ale pro obecnou úvahu nedůležité. Pokud to byla vaše krev, pak by se z partnerovy strany spíše čekala omluva než přerušení komunikace. Kdyby naopak došlo k jeho zranění, stalo se to jistě s jeho souhlasem a vlastně měl, co chtěl…

U nezadaných lidí nebývá zvykem opouštět milenecké lože ještě v noci, pokud tedy nevstávají na noční šichtu. Důvod přítelova nočního odchodu jste neuvedla, v úvahu připadá i to, že není nezadaný. Toto podezření by pak vzrůstalo s jeho věkem, který také neznáme.

 Jste mladá a máte dost času i prostoru nalézt si někoho, kdo vás místo do restaurace pozve na lyže, bude mít kde bydlet a k „nehodám“ se postaví čelem. Důležitým (plzákovským) znakem kvality při výběru partnera je smysluplný koníček. Zkuste se tím řídit.  

Reklama

Načítám