Hlavní obsah

Jaké svetříky jsou letos in? S výstřihem a do pasu!

Foto: Krakenimages.com, Shutterstock.com

Foto: Krakenimages.com, Shutterstock.com

Reklama

Rolákům už dejte sbohem, jsou tu trendy jarní svetříky. A který typ se bude letos nejvíc nosit? Vsaďte podle módních návrhářů na krátké propínací kardigany s výstřihem do V. Máme 10 stylových kousků!

Článek

Čas svetříků si určitě teď dostatečně užijete, neboť jsou nepostradatelným kouskem na jaro. Hodí se k džínům, sukním i přes šaty. Jsou pohodlné a vždy vypadají stylově a elegantně. Přinášíme tipy, které si letos pořídit, abyste byly in.

Letošním trendům vévodí kratší propínací kardigany do pasu, které jsou velmi ženské a elegantní. Nechají totiž vyniknout váš pas, proto jsou vhodnou variantou také k sukním a šatům. Pokud však nechcete tolik odhalovat boky, noste je klidně přes volnější košili či halenku, kterou nechte vykukovat. Podobně můžete nosit i pletené vesty v pánském a oversized stylu, které se opět vrací do hry. Jaké svetříky tedy frčí a jak je sladit?

V námořnické modré

Džíny, bílá halenka a svetr v námořnické modré. To je dokonalý nadčasový outfit, po kterém můžete sáhnout při jakékoli příležitosti. Případně pokaždé, když nebudete ráno vědět, co na sebe.

Foto: Archiv firmy

Next: tmavomodrý kardigan s výraznými knoflíky 975 Kč, bílá košile s ozdobným límcem 835 Kč, strečové úzké džíny 1280 Kč, náušnice 275 KčFoto: Archiv firmy

V žíhaném designu

Světle růžový svetřík v žíhaném designu můžete zakoupit dohromady i s tílkem ve stejné barvě. Zkuste ho zkombinovat s kalhotami do zvonu či ve zkrácené délce.

Foto: Archiv firmy

Orsay: růžový svetřík 699 Kč, béžové zkrácené džíny s vysokým pasem 899 KčFoto: Archiv firmy

V krémovém odstínu

Propínací kardigan v krémové barvě s copánkovým vzorem se hodí do každého šatníku. Nejen na jaře může být univerzálním kouskem, který se bude hodit k džínům v modré, černé i bílé barvě.

Foto: Archiv firmy

DeeZee: propínací svetr 760 Kč, proplétaná kabelka 396 KčFoto: Archiv firmy

S rafinovanými proužky

Přes košile oblékněte zajímavý svetr s výstřihem lemovaným proužky a kovovými knoflíky, který unosíte do práce, na procházku městem ale i v létě na dovolené.

Foto: Archiv firmy

Mango: kardigan s proužky 899 Kč, košile oversize s proužky 899 Kč, džíny s vysokým pasem 899 Kč, kožené mokasíny 1299 KčFoto: Archiv firmy

Se štrasovými knoflíky

Propínací kardigan může být originální díky nařaseným rukávkům nebo třeba ozdobným knoflíkům v podobě štrasových mašliček. Takový kousek kombinujte například se společenskými kalhotami nebo šaty.

Foto: Archiv firmy

Zara: kardigan se štrasovými knoflíky 799 Kč, kalhoty s puky 799 Kč, bílé tričko s kulatým výstřihem 249 KčFoto: Archiv firmy

Monochromatický look

Kousky v jednom tónu tvoří trendy monochromatický look, který vypadá velice stylově. Zvláště pokud zvolíte světlé odstíny, které vás omladí. S doplňky si nelamte hlavu, v tomto případě ale doporučujeme vsadit na boty a kabelky v béžové.

Foto: Archiv firmy

H&M: propínací svetr 599 Kč, sukně s rozparkem 949 KčFoto: Archiv firmy

Se vzorem

Svetříky se vzorem perfektně oživí jednoduché minimalistické outfity. Hnědočerná kombinace se navíc bude hodit ke všem základním barvám ve vašem šatníku.

Foto: Archiv firmy

Mohito: vzorovaný kardigan 899 Kč, úpletové tričko 349 Kč, úpletové kalhoty 699 Kč, šněrovací kotníkové boty 1499 KčFoto: Archiv firmy

K sukni

Kratší střih svetříků je ideální volbou k sukním, neboť nechá vyniknout váš pas. Takovýto outfit je velmi ženský, ať už zvolíte rozevlátou sukni s volány, plisovanou midi nebo pouzdrový střih.

Foto: Archiv firmy

Reserved: ažurový svetřík 649 Kč, sukně s volánky 399 Kč, kovbojské kotníkové boty 699 KčFoto: Archiv firmy

Módní vesta

Vesty s výstřihem do V jsou letos opět velkým hitem. Nosí se přes halenky i bílé košile, v teplejších dnech budou vypadat dobře i samostatně. Vyzkoušet můžete užší modely na tělo ale i trendy oversized střih.

Foto: Archiv firmy

Stradivarius: pletená vesta s výstřihem do V 599 Kč, rovné džíny 699 Kč, stříbrné pantofle 699 KčFoto: Archiv firmy

Prodloužená silueta

Vesty s knoflíčky v prodloužené délce krásně zeštíhlí vaši postavu. Tu umocníte ještě úzkými džínami, ovšem nic nezkazíte ani širšími nohavicemi, které jsou poslední dobou více v módě.

Foto: Archiv firmy

Massimo Dutti: dlouhá úpletová vesta s knoflíky 1595 Kč, světlé kalhoty se širokými nohavicemi 1595 Kč, kožené sandály na platformě 2595 KčFoto: Archiv firmy

Kromě svetříků si nyní užijete také džínové bundy!

Reklama

Načítám