Hlavní obsah

Jde na to hopem a není sama! Gabriela Soukalová čeká miminko

Foto: TONDA TRAN / CNC / Profimedia

Foto: TONDA TRAN / CNC / Profimedia

Reklama

Díky zrzavé hřívě a širokému úsměvu je nepřehlédnutelná. V biatlonu dosáhla světových úspěchů a vždy šla tak trochu proti proudu. Nedávno se rozvedla a vzala si zpátky dívčí jméno, před pár týdny představila světu nového partnera a novinkám ještě není konec: Gabriela Soukalová je těhotná!

Článek

Vztahoví poradci a moudré sovy celého světa vždy přesně vědí, jakými fázemi by měl vztah projít, kdy je ideální čas na společnou hypotéku a kdy na společného potomka. Jenže na lásku se pravidla aplikují těžko. A někdy prostě nechcete ztrácet čas učebnicovým postupem. Víte, že je ten pravý a jdete do toho. Podle některých hopem...

Gabriela Soukalová není jediná, kdo otěhotněl po pár měsících, někteří se zase po pár týdnech vzali nebo spolu začali hned bydlet.

Gabriela Soukalová (31)

Kráska na běžkách s puškou přes rameno, která na start občas přibíhala na poslední chvíli, ale vždy s dokonalým make-upem. Drzá zrzka, která biatlon škrtla ze života a ve své autobiografii nenechala nit suchou na Českém svazu biatlonu. Zamilovaná holka, která řekla ano sportovci Petru Koukalovi (35). Zpočátku byly nerozluční a ač jejímu muži mnozí vyčítali mimo jiné to, že se sportem skončila i kvůli němu, ona se nedala a lásku hájila. Postupem času se ale na veřejnosti objevovali méně a méně a vrabci na střeše si šuškali o trablích v ráji... Nakonec v září 2020 přiznala rozchod, který nebyl zrovna příjemný.

Razítko na rozvodových papírech sotva zaschlo a bývalé mistryni světa už zase září úsměv na tváři. Její svět nabral úplně jiný směr. Stala se moderátorkou společenského pořadu, na začátku února představila světu nového přítele Miloše a před pár dny oznámila, že čekají miminko. Musela už s pravdou ven, protože diváci by si toho jistě brzy všimli sami. Jestli tato zrzka něco umí, pak je to šokovat. Gratulujeme, držíme pěsti a věříme ve šťastný konec.

Foto: TONDA TRAN / CNC / Profimedia

Sama se prý diví tomu, kolik se toho v jejím životě dějeFoto: TONDA TRAN / CNC / Profimedia

Taťána Makarenko (31)

Před deseti lety znali krásnou modelku jen fanoušci soutěží krásy. Posléze se objevovala v bulváru jako ta, která chodí se Zdeňkem Bahenským (35), bývalým mužem Vlaďky Erbové (39). S hokejistou tvořili devět let spokojený pár a Taťána Makarenko se stala ředitelkou Miss Czech Republic. Mnohé překvapil jejich loňský rozchod. A ona dlouho sama nezůstala, s podnikatelem Martinem Pánkem (28) navíc začala téměř okamžitě bydlet a libuje si, že kvůli pandemii a omezení podnikatelských aktivit na sebe mají více času. Už seznámili i své maminky a plánují rodinu.

Foto: Profimedia.cz

Úspěšná podnikatelka si nemůže nový vztah vynachválitFoto: Profimedia.cz

Michaela Germotová (35)

Úspěšná muzikálová a operní zpěvačka ztvárnila hlavní role v muzikálech Fantom opery, Angelika nebo Ples upírů, hostuje v Národním divadle a je sólistkou Rockové opery Praha. I ona měla téměř desetiletý vztah, byla dokonce zasnoubená a s houslistou Alexandrem Kopkou měli termín svatby. Ona tenkrát dala přednost práci a později se rozešli. V roce 2020 se jí ovšem podařil úspěšný hattrick s podnikatelem Jiřím Štikou: zásnuby, po měsíci svatba a nakonec i těhotenství. Zpěvačka je na konci druhého trimestru.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka popřela, že by se brali nahonem kvůli těhotenstvíFoto: Profimedia.cz

Zooey Deschanel (41)

Hvězda filmu 500 dní se Summer (2009) a seriálu Nová holka (2011–2018) se poprvé vdala v roce 2009 za zpěváka Bena Gibbarda (44), ale již v roce 2012 se rozvedli. O pár let později se Zooey Deschanel stalo osudovým setkání s producentem Jacobem Pechenikem (48) při natáčení filmu Ruku na to (2015). Ten samý rok oznámili zásnuby, tajně se vzali a narodila se jim dcera. Po dvou letech se stali dvojnásobnými rodiči, ale v roce 2020 se rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Dvojnásobná maminka na svých sociálních sítích šíří pozitivní náladuFoto: Profimedia.cz

Kate Hudson (41)

Bolek Polívka (71) kdysi tvrdil, že každému ze svých dětí dopřál luxus vlastní matky. Nakonec to porušil a se současnou manželkou má dětí více. Herečka Kate Hudson se pravidla mít pro každé ze svých dětí jiného tatínka drží. S otcem druhého syna, zpěvákem Mattem Bellamy (42), se poznala v roce 2010 na festivalu Coachella a později se svěřila, že chodili na krásné romantické schůzky... a za dva měsíce byla těhotná. Dvouletou dcerku Rani Rose už má ovšem s hercem Danny Fujikawou (34). Prvního syna Rydera (16) má se zpěvákem Chrisem Robinsonem (54), kterého si brala velice mladá v roce 2000.

Foto: Profimedia.cz

Za roli ve filmu Music byla letos nominována na Zlatý glóbus a předávání sledovala v nádherné róbě a většinu času obklopená celou rodinouFoto: Profimedia.cz

Amy Schumer (39)

Jedna z nejvtipnějších žen showbyznysu se poprvé objevila na veřejnosti s šéfkuchařem Chrisem Fischerem (41) v listopadu 2017, vztah potvrdili v únoru 2018 a o pár dní později se vzali. Ještě téhož roku oznámili, že čekají prvního potomka. Dnes jsou rodiči syna Gena a Amy Schumer na sociálních sítích sdílí realitu všedních dní a nebála se přidat ani fotku, na které si odsává mléko.

Foto: Profimedia.cz

O tom, že není prvoplánová kráska, neváhá vtipkovat. Její humor a nadhled jsou pro mnoho žen inspirujícíFoto: Profimedia.cz

Brooklyn Beckham (21)

Nejstarší syn fotbalisty Davida Beckhama (45) a módní návrhářky Victorie Beckham (46) platil za proutníka, který si potrpěl na krásné dívky jako doprovod na party a dovolenou. I proto mnohé šokoval, když po sedmiměsíčním vztahu s americkou herečkou Nicolou Peltz (26) oznámili zásnuby. Současná pandemická situace velkým veselkám nepřeje, tak se necháme překvapit, kdy a zda vůbec svatba proběhne.

Foto: Profimedia.cz

První výročí oslavil pár ve vaně. Kde taky jinde, že?Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám