Hlavní obsah

Jednoduché způsoby, které zvyšují sexuální sebevědomí

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Vášnivé noci, nekonečné a silné orgasmy, hluboké spojení s milencem, maximální důvěra, skutečné uvolnění a radost ze samotného ženství. Tohle všechno může mít jen milenka, která si věří a má sexuální sebevědomí. Jak ho posílit, a ještě si do konce roku užít rozkoš jako z erotického filmu?

Článek

Letos je všechno jinak. Pandemie, strach, hodiny na gauči před televizí, omezený pohyb a narušení běžných stravovacích návyků se podepisují nejen na psychice, ale i na tělesném vzhledu. Možná že jste pár kil přibraly a o své postavě nepřemýšlíte zrovna v dobrém.

Navíc si s partnerem, toho času taky v karanténě, možná lezete trochu na nervy, takže ani váš milostný život zrovna není v kondici. Proto si zvyšte vlastní sexuální sebevědomí! Když změníte postoj ke svému já, a začne ve vás opět proudit zdravá sebejistota, vrátí se váš intimní život do normálu. Že je to až příliš komplikované? Britská sexpertka Tracey Cox oponuje a překvapivě vyjmenovává tři nejsilnější metody, které zlepšují obraz těla.

1. Mějte sex

Nafouklé břicho, faldíky, neforemná stehna… No a? Copak je sex o postavě? „Mějte styk, ať vypadáte jakkoli. Díky příjemným sexuálním zážitkům se ve svém těle budete cítit lépe, a pokud zpozorujete, že si váš partner sex užívá, nemůže to být tak zlé,“ popisuje sexpertka. Čím lépe se budete cítit ve svém těle, tím lepší bude sex. A obráceně.

Pokud vás vaše tělo ale opravdu trápí, věřte, že hodně věcí se dá v ložnici zamaskovat vhodnými polohami. Povislá ňadra vypadají lépe v misionářské pozici, větší bříško můžete takticky přitisknout k posteli ve variantě psí polohy (zezadu). Dělejte, co se vám zachce, a nevzdávejte se orgasmů. Muži si ze sexu nezapamatují, kolik jste měla v pase, ale co se svým tělem dokážete! Navíc se během doteků, hlazení a mazlení vylučuje hormon oxytocin, díky kterému si přijdete krásnější.

Foto: altafulla, Shutterstock.com

Muže v posteli nezajímá, kolik máte kolem pasu, ale jestli vás sex bavíFoto: altafulla, Shutterstock.com

2. V posteli to rozjeďte

Zlepšení sexuálních dovedností udělá pro váš vnitřní image mnohem víc, než když začnete s dietou nebo si budete denně opakovat mantru jsem krásná. Ženy, které vědí, že jsou sexuálně vyzrálé (mají povědomí o tom, co při sexu chtějí), bývají nabité estrogenem a své ženství si užívají. Nebývá jim cizí určitá přidrzlost, kdy po partnerovi úplně bez problémů vyjedou jako první. Takové ženy mívají v posteli málokdy problémy. Důvěra ve vlastní schopnosti a milenecký um přirozeně likviduje obavy a úzkosti okolo vzhledu.

Nebojte se experimentovat, zkoušet, objevovat a rozšiřovat svůj sexuální repertoár. Cokoli z technik, postupů a manuálů vám sedne, se dá zdokonalit a vyšperkovat. Výsledkem je, že milenec, kterého si můžete podmanit třeba orálním sexem, pod vašima rukama vždy roztaje. V přímém přenosu tak uvidíte, že má smysl pokračovat a užívat si „teď a tady“, ne „až zhubnu a podstoupím plastiku prsou“. Beztak v sexu záleží jen na jedné jediné věci!

3. Rozvlňte boky 

„Může to znít jako podivná rada, ale chcete-li se znovu připojit ke svému sexuálnímu já, cvičte, především se rozvolněte v oblasti boků. Takový pohyb totiž oživí vaši touhu po milování,“ objasňuje Tracey Cox.

Fyzická aktivita se také postará o zvýšený průtok krve. A ten vždy představuje citlivější pohlavní orgány, skvělý sex a dokonce i silnější orgasmy. Cvičte v přírodě nebo doma, třeba pod dohledem fitness trenéra. V dnešní době mnoho z nich pořádá online kurzy pro všechny úrovně zdatnosti. „Získáte nejen sebevědomí, ale i energii a v neposlední řadě dobrou náladu. Tohle všechno ovlivní vaše pocity, partnerství a celý sexuální život,“ uzavírá sexpertka.

Jste pro něj sexuální bohyně? Poznejte to z jeho chování!

Reklama

Načítám