Hlavní obsah

Jste pro něj sexuální bohyně? Poznejte to z jeho chování

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Vaší postelí se prohání vášeň, radost, vzrušení, důvěra a náklonnost. Na milování si zkrátka nemůžete stěžovat, ale má to váš partner stejně? Jak vůbec poznáte, že si v ložnici nefalšovaně užívá? Tohle ho prozradí i beze slov!

Článek

Pravidelný sex přináší jisté benefity. Rozzářenou pleť, dobrou náladu nebo silnější obranyschopnost organismu. Čím je milování kvalitnější, tím je pochopitelně lepší. Ačkoli zrovna ona kvalita je pro každého někde jinde – jeden si zakládá na orgasmech, druhý spíš na romantice a třetí vidí smysl života v častější frekvenci milostných setkání.

Co všechno napovídá, že je s vámi partner v sexuálním nebi, ač s ním spíte dvakrát týdně nebo dvakrát měsíčně? Zaměřte se hlavně na těchto sedm výmluvných signálů!

1. Touží po vás

Milujete se pravidelně a váš milenec se k vám stále vrací pro další a další várku něhy i sexy dravosti. Když totiž máte rády určité jídlo, jež vás uspokojuje, neodmítáte ho, ale přidáváte si. Splňujete protějškovy potřeby, no není to fajn?

2. Vypadá spokojeně

Pochopitelně, že každý den není posvícení. Oba musíte zvládat práci, stres, péči o děti a jiné denní povinnosti, což někdy cloumá s vašimi náladami, nicméně vezměte to obecně. Je váš partner po většinu času spíš veselý, optimistický a šťastný? Nemá rád, když je delší čas daleko od vás? Stav sexuálního života páru se odráží v tom partnerském. Je-li partner v pohodě, v posteli vám to očividně klape.

3. Orgasmem to pro něj nekončí

Ihned po sexu vás pohladí, políbí, je pozorný, chce se mazlit. V překladu to znamená, že je s vámi propojený na hlubší úrovni a dostává se mu všeho, po čem jeho duše i tělo prahnou. Věřte, že milování mu vyhovuje!

4. Rád si hraje

Od milence, jenž si v posteli užívá, často slyšíte fráze typu „nespěchej, chci si s tebou hrát“. Dráždění vašeho těla ho nesmírně baví, miluje, když mu tajete pod rukama, nespěchá, dopřeje vám dostatek času na uvolnění a orgasmus máte obvykle jako první. On přichází na řadu až pak. Trpělivost, empatie i chuť do stupňování vzrušení svědčí o jeho stálém zájmu.

Foto: DenisProduction.com, Shutterstock.com

Když je partner spokojen, zapřít se to nedáFoto: DenisProduction.com, Shutterstock.com

5. Oplácí péči

Orální sex je jednou z nejčastějších milostných praktik milenců. Partner slastně přivírá oči, když máte jeho penis v ústech, a oplácí stejnou mincí? Pak stimulaci a celý sex nebere jako nějakou samozřejmost, ale vzrušující akt se všemi náležitostmi. Přece vás nenechá jako jedinou „dřít“, taky si zasloužíte být v rauši! Věc je jasná, rád oplácí a stará se. Kdyby ho milostný život dusil, vykašle se na to…

6. Mimo postel se chová jako milující bytost

Chytí vás za ruku, pomůže s taškami, otevře dveře do auta, přitiskne se k vám jako vosa na bonbon (hlavně dotyk vašich pánví prozrazuje, že má vlastnické a zároveň chlípné myšlenky). Tímhle chováním partner dává najevo, že si vás váží a imponujete mu. Dělal by to, kdyby se cítil frustrovaně, sexuálně nevybitě a přehlíženě? Tak to asi těžko! Spíš má sklony přemýšlet o tom, že mu jako milenka a drahá polovička vyhovujete.

7. Občas si pustí pusu na špacír

Muž je samec – alfa vaší rodinné smečky. Vyšší hladina testosteronu zaručuje, že si hlídá svoje teritorium, bývá soutěživý a dráždí ho představa konkurence. Chce být lepší, vlastně nejlepší! Součástí tohoto přirozeného plánu přírody jste i vy jako milenka. Patříte k těm vášnivým a alfa si bouřlivé noci užívá? Pak vezměte jed na to, že se před jiným samcem (kolegou, kamarádem, bratrem) aspoň někdy pochlubí, jak skvělé to doma má! „Včera v noci jsem se moc nevyspal, pánové! Potřebuji další kávu! Dá si někdo se mnou?“ I téměř nevinné, ovšem dvojsmyslné narážky, mají v pánském světě své nezastupitelné místo. Buďte na ně hrdá!

Reklama

Načítám