Hlavní obsah

Maličkost, která zlepší všechny vaše milostné vztahy

Foto: Marina Fedosova, Shutterstock.com

Foto: Marina Fedosova, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jak se v posteli nikdy nenudit a mít vztah, který vám ostatní závidí? Pouze jediná změna promění dobré milování v kaskádu dalších chlípných i romantických zážitků. Záleží čistě na vás, jak si tohle erotické puzzle poskládáte!

Článek

Legendární český filmový a divadelní herec Jan Werich (†75) kdysi řekl, že „když nejde o sex, nejde o nic“. A vlastně měl pravdu. Se svým partnerem ho máte poměrně pravidelně, při styku spoléháte spíš na klasiku a zajetý scénář (dvě, tři polohy, někdy proložené orálním sexem), přičemž on má orgasmus vždycky, vy téměř vždycky. V návaznosti na to si říkáte, že takhle vám to stačí. Ale skutečně od milostného života nechcete ještě víc?

Poslyšte, partner je pochopitelně rád, že spolu máte sex takový, jaký ho máte, ale občas je unavený, protože zase zahajuje předehru, po které ví, co bude následovat. Proto je důležité pracovat s vlastním sexuálním repertoárem a postupně ho rozšiřovat. Každý vztah dřív nebo později uvízne ve stereotypu. A přitom k dispozici jsou stovky různých sexuálních tipů, technik a pozic, které můžete hned teď vyzkoušet na svém muži. Pro pobavení i potěšení.

Kdy je čas na novou techniku

Vlastně je vhodné začít již v momentě, kdy se sami sebe sexuálně nabažíte, fascinace fyzickou přítomností protějšku opadne a vy se navracíte k normálnímu životu. To je zpravidla po dvanácti až třiceti měsících, kdy tělo přestane vylučovat hormon fenyletylamin přezdívaný jako „Amorův šíp“. Pak se doporučuje přidat do svého sexuálního „portfolia“ jednu techniku navíc. Tak se rozhodněte, v čem se chcete zdokonalit!

Je to felace? Nebo se toužíte stát královnou chlípných řečí? Pak si o dané oblasti najděte co nejvíc informací a v praxi zkoušejte, co vám a partnerovi sedne. Mysl si však, aspoň pro začátek, skutečně nezahlcujte ničím jiným.

Prozkoumejte více erotických tipů

Sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu říká, že práce na rozšíření sexuálního repertoáru je jako stavba domu. Přidávejte cihlu po cihle. V momentě, kdy v dané oblasti získáte jistotu, přejděte k další technice. Až jich vyzkoušíte pět či šest, vypozorujte, které vás s partnerem baví ze všeho nejvíc. Ty, které má rád, zařaďte na svůj sexuální seznam, a pochopitelně tam nechte i ty, v nichž se osobně cítíte dobře. Výborně, to nejdůležitější máte za sebou. Co teď?

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Je to jako z té písničky: Tak dej cihlu k cihle, těsto do díže. Vztah i sex je třeba budovatFoto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Jak často zařazovat novinky

Stimulace prostaty, sexy masáž penisu, tribbing, lehké bití, hrátky s hrází, svazování, orální sex, pomalé a smyslné svlékání, kostýmy, výměna rolí a tak dále. Používejte je každý den a rychle se začnete nudit. Používejte je střídmě a nikdy neztratí svou sílu. Vlastně je to jako s jídlem. Můžete maximálně milovat smažený sýr s hranolkami, ale pokud ho budete jíst každý den k obědu i k večeři, za pár dní zatoužíte po něčem jiném. A v sexu to platí stejně. Střídejte je a nepraktikujte pokaždé, když se milujete. Tak si uchovají své kouzlo.

Kde hledat inspiraci

S vybranými technikami to tedy nepřehánějte. Avšak po čase, jakmile se v rámci milostného života začnete zase trochu nudit, můžete celý proces opakovat. Opět si najděte pár nových záležitostí, které do sexu vnesou jiskru, všímejte si, co s vámi i partnerem dělají a následně upřednostněte ty nejlepší. Takhle si můžete užívat až donekonečna!

Inspirace se dá najít v Kámasútře, tantře, erotických filmech, párových workshopech, obchodech s erotickým zbožím i deskových hrách pro dospělé. Objevujte, užívejte a bavte se. K tomu ložnice přece jen slouží. Nebo ji snad máte jenom na spánek?

Tyhle sexuální polohy vám pomohou spálit kalorie! Zpevňování těla a rozkoš se totiž nevylučují! 

Načítám