Hlavní obsah

Bible milenek: 5 zákonů ženského orgasmu

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V běžném životě se všichni řídíme pevně stanovenými pravidly. Ovšem i vyvrcholení je má! Jaké principy byste měly v souvislosti s výbuchem slasti ctít? Je jich pět a někdo by je měl vytesat do kamene!

Článek

Co má milování společného s obecnou spokojeností? Vlastně všechno. Kim Anami, vztahová odbornice na sex a vztahy, pendlující mezi Londýnem, Los Angeles a Bali, která má dlouholeté zkušenosti se ženami a probouzením jejich sexuální síly, říká, že v manželstvích a vztazích po celém světě ženy trpí nedostatkem sexu. Proč je to problém?

Sexpertka propagující tantru a taoistickou filosofii varuje, že když jsou ženy v ložnici nespokojené, odráží se to v jiných aspektech života. Proto důrazně doporučuje myslet na svůj milostný život a podporovat ho, a to i bez partnera. Konkrétní řešení vidí v orgasmech. Znáte pět orgastických zákonů, kterými by se měla řídit každá majitelka pochvy?

1. Zkoušejte víc typů orgasmu

Kim Anami hlásá, že potenciál pro sladkou tečku na závěr mají všechny ženy. Rozdíl je však v typech stimulace. Vyhovuje vám laskání klitorisu, ale při vaginálním styku vyvrcholení nemáte? No a co? Je to váš styl, jste to vy. Důvěřujte svému tělu a užívejte si klitoridálních orgasmů a hrajte si, klidně i sama se sebou, neomezeně dlouhou dobu.

Průměrná žena totiž potřebuje stimulaci a předehru trvající asi 30 minut, jinak se plně neprobudí a nepřipraví k sexu. Experimentujte s tlakem prstů, veďte partnerovy ruce, používejte erotické pomůcky, bavte se.

Můžete zažít několik druhů orgasmu – bradavkový, který vyžaduje stimulaci prsních knoflíků, emoční s uvolněným stavem vědomí a nesmírnou pocitovou extází, cervikální při dráždění děložního hrdla ideálně nějakou delší pomůckou, klitoridální vyvolaný hýčkáním poštěváčku ústy nebo prsty či vaginální dosažený přes bod G (velmi citlivá nervová tkáň nacházející se na přední stěně vaginy).

Tak vidíte. Orgasmus mimo klasické tabulky můžete mít i vy. Stačí se uvolnit.

2. Buďte multiorgastické, je to v hlavě

Ženy jsou přirozeně temperamentní a multiorgasmické. Dosahují nejvyššího sexuálního vzrušení klidně několika orgasmy za sebou. Z tohoto důvodu se neomezujte pouze na jedno vyvrcholení, ale usilujte o nášupy. Multiorgasmus je ovlivněn fyzickou technikou, ale i nastavením myšlenek. Je nutné relaxovat a ponořit se do představy, že je něco takového možné. 

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Ženy jsou nastaveny na víc orgasmů za sebou, nepřestávejte hned po prvnímFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

3. Mějte denně orgasmus

Mít orgasmus každý den od pondělí do neděle? To rozhodně není nutné, říkáte si, vždyť stačí jednou, dvakrát týdně... Kim Anami oponuje. Každodenní potěšení podle ní maže všechny frustrace, které se vám během 24 hodin nasbíraly. Pokud máte spojení se svou sexualitou, jste v životě, lásce a kariéře silnější. Pravidelné orgasmy také udržují reprodukční systém zdravý a vyrovnávají hladiny hormonů. Stojí za to, přemýšlet o nich jako o rutinním cvičení, které vás z dlouhodobého hlediska udržuje fit.

4. Jděte hlouběji do pochvy

Život měnící orgasmy na vás čekají uvnitř pochvy. Dolní třetina je citlivá na dotyk, horní dvě třetiny jsou vnímavé primárně k tlaku. Otestujte to na vlastní kůži! Při svých toulkách po zákoutích vaginy jistě objevíte i tak zvané hluboké místo (dutina děložního hrdla), které se od bodu G, který připomíná houbovitý výběžek, liší tím, že je naprosto hladké. Najdete ho asi osm centimetrů hluboko.

5. Nestyďte se, uvolněte se

Nebojte se toho a uvolněte sexuální otěže! To je poslední, pátý zákon orgasmů. Faktor, který odděluje nezkušené dívky od uvědomělých a zralých sexuálních bohyň je totiž ve schopnosti otevřít se a odevzdat prožitkům. Tak se tolik nehlídejte, neschovávejte celulitidu pod peřinu, nestyďte se při menstruaci (ano i během ní je milování skvělé), a když už máte chvilku pro sebe, využijte ji naplno, ne, že se v hlavě budete zaobírat nákupním seznamem!

Reklama

Načítám