Hlavní obsah

Co muži doopravdy chtějí od milenek a prostitutek?

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Proč si muži hledají milenky? Proč je baví chodit za prostitutkami, volat na erotické linky nebo si užívat přes internet s dívkami za online kamerou? Ano, je to sex, ale i něco víc. Tohle jsou nejčastější důvody, proč muži utíkají od svých partnerek k jiným ženám.

Článek

Sex je samozřejmě velký důvod, proč si z domova odběhnout do cizí postele, ale zas tak jednobarevné to není. Britská expertka na sex a vztahy Tracey Cox během své praxe vyzpovídala mnoho mužů, kteří byli své ženě nevěrní, ale i mnoho žen pracujících v sexuálním odvětví a žen, které byly či jsou něčí milenky. K těmto ženám jsou pánové většinou mnohem upřímnější než ke svým manželkám. A tohle chtějí od cizích žen.

Jsou nové a zajímavé

Po dvaceti letech manželství je opravdu těžké milostné hrátky nějak inovovat, a tak je pravda, že hodně mužů utíká za milenkami či prostitutkami, protože jsou doma sexuálně znudění. Vše, co je nové a neokoukané, je prostě vzrušující.

Obecně platí, že pánové dávají přednost spíš placeným službám než milenkám. „Udržovat si stálou milenku je náročnější a hlavně nebezpečnější. Sexuální pracovnice vaše manželství neohrozí tolik jako milenka,“ vysvětluje Tracey Cox. A pozor, třeba online hrátky s dívkou na kameře řada mužů ani za nevěru nepokládá. Je to pro ně jen takové živější porno.

Muže uctívají jako hrdinu

Žijete se svým mužem řadu let, znáte ho dokonale, moc dobře víte o jeho přednostech, ale stejně tak o všech jeho nedostatcích a chybách. Milenky takhle objektivní vidění nemají. Ty si své milence silně idealizují, protože je vidí jen občas a rozhodně nemusí třikrát týdně vybalovat jejich sportovní tašku s propoceným fotbalovým dresem a kopačkami.

Jenže pánové touží být obdivováni, chtějí se cítit jako hrdinové, a tenhle pocit je to, co je k milenkám často táhne víc než sex. V jejich očích totiž vidí jen touhu a radost z toho, že přišli, kdežto ve vašich vidí realitu – nejen vaši lásku, ale i naštvání z toho, že pořád neutáhli ten kohoutek v koupelně, zase přišli pozdě z práce a nepomohli vám s nákupem.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Při nevěře nejde jen o sex. Milenky mužům dokonale zvedají sebevědomíFoto: fizkes, Shutterstock.com

Splní jim tajné touhy

S prostitutkou se nebojí říct si o jakékoli sexuální touhy a fantazie. Ona své klienty nesoudí, ona je ta, co prodává své tělo, že. Především ženy pracující v oblasti BDSM praktik potvrzují, že muži vyhledávají placené sexuální služby kvůli touze vyzkoušet něco, co se klasickému vanilkovému sexu doma nepodobá ani vzdáleně. Touží vyzkoušet věci, o které by si doma nikdy neřekli, protože mají strach, že by se jejich partnerky zhrozily.

Jsou pozorné

Jak vypadají esemesky, které posíláte svému manželovi? Vyzvedni, prosím, Pepíčka ze školky, já nestíhám. Došel chleba, kup ho po cestě z práce. Dneska přijede máma, ne aby ses zase zdržel v práci.

To milenka má jiný kalibr, posílá mnohem víc sexy textovky. Píše, jak se jí stýská, jak po něm touží, co vše by s ním chtěla dělat. Vy mu asi jen tak nekoupíte nějaký drobný dáreček jako důkaz toho, že na něj myslíte (ideálně ve dne v noci). Kdežto milenka má pro něj vždy něco připravené, i když je to třeba jen jeho oblíbené víno, co spolu večer vypijí.

Je jasné, že tomuhle se konkurovat moc nedá. Vy jste rodina, máte tunu běžných povinností a starostí, na romantiku vám zbývá minimum času. Ale v tomhle případě rozum moc nefunguje, nevěrní muži jsou pohlceni emocemi a nedochází jim, že kdyby se z milenky stala manželka, nejspíš je jen otázka času, kdy by lechtivé esemesky nahradily ty praktické prosby o koupi chleba k večeři.

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Jedna lechtivá esemeska dokáže divyFoto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Zabíjejí osamělost

O tomhle mluví především ženy pracující na erotických telefonních linkách. Hovory, v nichž jde čistě o sex, trvají prý v řádu minut. Velmi běžné jsou ale i hodinové hovory v podstatě o ničem. To volají osamělí muži, jejichž manželky na povídání z nejrůznějších důvodů nemají čas.

Podobné zkušenosti mívají ale i prostitutky. Chodí za nimi muži, kterým ani tak nejde o soulož jako o objetí, doteky a pocit, že nejsou sami.

Hledají radu

Tohle se netýká jen milenek, ale může s tím za vámi přijít třeba vás dobrý kamarád. Avšak i placené sexuální pracovnice zažívají muže, kteří je vyhledávají kvůli svým vztahovým či postelovým problémům. Hledají radu, jak z toho ven, jak vztah zachránit, jak partnerku v posteli lépe uspokojit. Chtějí slyšet názor odbornice na sex, ale vlastně to dělají pro svou ženu.

Milenka či milenec vztah vždy zásadně naruší, proto je lepší tohohle vaše manželství ušetřit. Tohle jsou Praktické způsoby, díky kterým minimalizujete riziko nevěry.

Reklama

Související témata:

Načítám