Hlavní obsah

Jaké trendy v obouvání přinese rok 2023?

Foto: Rieker-eshop.cz

Foto: Rieker-eshop.cz

Každý si rád ujíždí na nejnovějších trendech. Rok 2023 je za dveřmi a svěží vítr do obouvání s ním. Které kousky budou hitem a vy díky nim nebudete nikdy out?

Článek

Minimálně jeden pár váš botník ještě snese. Pokud si dáváte každý rok předsevzetí, že budete méně nakupovat, čeká vás obzvlášť těžká zkouška. Rok 2023 s sebou totiž přináší lákavé kolekce bot, do kterých se zamiluje i ten největší odpůrce nakupování. Je na čase si přiznat, že po trendy botách touží prostě každý. A je to v pořádku.

Zcela nový typ obuvi už někdo vymyslí asi jen stěží. Ale těch barevných kombinací, vzorů a motivů, které ještě nikdo nevyužil – byla by škoda nechat je ležet ladem. A ještě horší by bylo je přehlédnout. Tak které modely budou hrát prim?

Kde najít nejžhavější trendy

Být originální dá pořádně zabrat. Proto by vaše první kroky měly vést na místo, kde vám jako na zlatém podnose naservírují ty nejaktuálnější trendy. Dámské boty z Rieker-eshop.cz vás provedou rokem 2023 v celé své parádě. A především komfortu. Tak se vybavte na budoucí trendy už dnes!

Dámské boty, které budete vídat všude

Někdo rád vystoupí z davu, jiní se zase chtějí svézt na vlně toho nejnovějšího, co módní svět nabízí. Jestliže se cítíte jako zastánkyně druhé kategorie, budou vás zajímat hlavně boty na podpatku. V posledních letech dostala elegantní obuv tak trochu na frak a na oblíbenosti stoupaly hlavně tenisky v ležérním stylu. Podpatky se ale postupně vrací a jsou vytříbenější než kdy dřív.

Do čerstvých trendů navíc můžete vklouznout prakticky ihned. Na dámské kozačky a zimní boty už bude na přelomu jara a léta trochu pozdě. Vy si nové trendy můžete užít už v letošní zimě. A být o krok před ostatními.

Platforma i nadále vládne komfortu

Kdo říká, že trendy v dámské obuvi trvají jenom jeden rok? Boty na platformě získávají s každou sezonou na čím dál větší oblibě. A to lze očekávat i v roce 2023. Snoubení dokonalého komfortu a šmrncovního designu se prostě neokouká. Ať už boty na podzim, letní obuv, nebo botasky – s platformou bude ve formě celý váš outfit.

Foto: Rieker-eshop.cz

Chůze v botách na platformě je jako procházka po obláčkuFoto: Rieker-eshop.cz

Léto bude patřit mokasínám

Obuv, která vám dopřeje maximální eleganci i během horkých dnů – to jsou mokasíny. Léto bývá se svými teplotami nekompromisní a najít takový styl oblečení, ve kterém se budete cítit neustále dobře, může být těžké. A co teprve ty správné boty! Pokud svůj outfit postavíte právě na mokasínách, máte o svěží a pohodlný krok postaráno. Vám už nezbyde nic menšího než vybrat perfektní šaty ze svého šatníku.

Reklama

Související témata:

Načítám