Hlavní obsah

Kosmetické hvězdy: hlasujte pro svoji oblíbenou kosmetiku!

Foto: Karolína Holubová

Foto: Karolína Holubová

Reklama

Nejlepší sérum, tělové mléko nebo rtěnka. Které přípravky a značky si vás dokázaly nejvíc získat? Hlasujte pro svoje favority v Kosmetických hvězdách 2021!

Článek

Každý z nás má alespoň jeden oblíbený kosmetický produkt. Nyní máte možnost pro něj hlasovat a zároveň o kosmetiku soutěžit. Kosmetické hvězdy za rok 2021 startují dnes a hlasy můžete rozdávat až do 24. ledna. 

Zde najdete devět kategorií a v každé z nich můžete hlasovat pro své favority. Pokud byste si to rozmysleli, svůj hlas můžete i změnit. Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Seznamu, a to i z toho důvodu, že přidáním hlasu pro svého favorita se automaticky zařadíte do soutěže o hodnotné kosmetické balíčky. Co v nich najdete, naleznete zde.

A jaké vás čekají kategorie? V první najdete výběr značek odličovacích přípravků. Druhá kategorie se zaměřuje na péči o pleť a různá séra nebo masky. V další pak vyberete nejoblíbenější tělová mléka, balzámy i peelingy.

Foto: PearlWinchester, Profimedia.cz

Hlasování o Kosmetických hvězdách startuje dnesFoto: PearlWinchester, Profimedia.cz

Nechybí ani hlasování v kategorii BIO, speciální péče o pleť, jakou jsou nejrůznější anti-age kúry, svou mají i vlasové přípravky. A nezapomněly jsme ani na dekorativní kosmetiku, tam můžete volit nejoblíbenější výrobek na pleť, oči a tváře a nehty. Rozhodujte také o nejlepším parfému nebo o top novince za uplynulý rok.

Vítěze z každé z kategorií odtajníme na konci ledna a své favority bude vybírat i redakce Proženy.

Reklama

Související témata:

Načítám