Hlavní obsah

Hříšná kosmetika: K nakousnutí!

Foto: Thinkstock

Zkuste také kosmetiku s vůní ovoce a čokoládyFoto: Thinkstock

Reklama

Jasně, kosmetika musí být především účinná, ale není to paráda, když ještě voní tak, že se vám začnou sbíhat sliny? I my v redakci milujeme sladké, a tak uvítáme každou kosmetickou „pochoutku". Tyhle patří mezi naše favority! Pojďte se seznámit s luxusním medovým košíčkem do koupele, šamponem s crème brûlée nebo tělovým mlékem s příchutí, pardon, vůní bílé čokolády.

Článek

Upozornění: Následující kosmetika vyvolává nezadržitelnou chuť na sladké!

Medový košíček, Bomb Cosmetics (70 Kč)

Na tomhle košíčku si sice nepochutnáte, ale zaručeně prospěje vaší pokožce. Kakaové máslo, výtažky z levandule a olej ylang ylang ji totiž krásně zjemní. Košíček ponořte do vany a sledujte, jak se pomalinku rozpouští.

Ovocný krémový blok do koupele, Bomb Cosmetics (90 Kč)

Ani tohle nevypadá špatně, co říkáte? Maliny, borůvky, ostružiny, vanilka, karamel, čokoláda – v tomhle bloku je jen to nej. Kromě toho, že se na něj krásně dívá a že voní, ještě vyživí pokožku vašeho těla. Ptáte se, jak s ním vlastně naložit? Stačí kousek bloku odlomit a vhodit ho do vany. Vystačí až na pět koupelí.

Tělový a masážní olej Vanilla, Saloos (124 Kč)

Sladkou vůni vanilky zbožňuje spousta žen. Jste jednou z nich? Pak vám nesmí chybět tělový olejíček od Saloosu, se kterým se můžete natírat po koupeli nebo se s ním nechat masírovat od partnera. Aroma vanilky navozuje pohodu a připravuje na příjemný spánek a ještě příjemnější sny. Tak dobrou!

Výživná koupel s vůní perníčků, Manufaktura (135 Kč)

Ježíšek nám rozdal všechno, co měl, a ať se nám to líbí nebo ne, do prosince s námi skončil. Vánoční období si ale můžete kdykoli připomenout, třeba právě vůní perníčků. Naložte se do vany a přilijte tuhle voňavou koupel s výtažky z obilí a medu. Přípravek obsahuje i panthenol, který jak je známo krásně regeneruje pokožku. Perníčky se vám však nedostanou jen na kůži, ale i pod ni. Vdechováním vonných olejů se totiž zbavujete napětí, únavy a stresu.

Šampon s vůní Vanilla Crème Brûlée, Sephora (150 Kč)

Kdo by „neujížděl“ na tomhle úžasném dezertu! Teď už si crème brûlée nemusíte vychutnávat jen na talíři. Krásně totiž ovoněl tenhle šampon. Je vhodný pro všechny typy vlasů, takže pokud vás zlákal, neváhejte ho zkusit.

Sprchové želé Sweetie Pie, Lush (165 Kč)

Také jste z „bonparů“ vyjídala tmavě fialové bonbonky? Tak tohle želé voní podobně. Jen si to představte, žádný nudný sprchový gel, ale příjemné želé, ve kterém je napěchovaný černý rybíz, třešně a kokos. Přestože je přírodní, jíst se nedoporučuje. Vyzkoušet ho můžete i na vlasy.

Tělové suflé fíky a pekanové ořechy, Body Basics (249 Kč)

Jak se liší suflé od běžného tělového krému? Je lehoučké a působí, jako by snad bylo našlehané. Nejenže krásně vyživí pokožku, ještě ji příjemně provoní. Tělová suflé se dělají ve všech možných variantách, my jsme si oblíbili kombinaci fíků a pekanových ořechů. A víte, že olej získávaný právě z těchto ořechů kůži nejen zjemní, ale i zpevní?

Tělové mléko s vůní bílé čokolády, Aquolina (259 Kč)

Milujete bílou čokoládu? Pak si představte, že ležíte ve vaně, všude kolem vás je bohatá pěna a voní právě po vaší oblíbené sladkosti. Dietářky, pozor! Průšvih je, že se můžete tak navnadit, že po koupeli skočíte po té skutečné.

Kaštanová hena Caca Marron, Lush (345 Kč)

Znáte tabulku čokolády, po které by se netloustlo ani deko a naopak krásnělo? My ano. Henu na vlasy ve sladké formě seženete v několika odstínech. Jsou ideální pro ty ženy, které se brání chemii, a přesto touží po nové barvě. Navíc úžasně voní po kávě a hřebíčku.

Tělový peeling s vůní manga, The Body Shop (420 Kč)

Zanedbáváte peeling? S tímhle ovocným kouskem se budete obrušovat s úsměvem na tváři. Má příjemnou konzistenci, snadno se s ním pracuje a voní tak, že byste ho nejradši snědla. Ale pozor, nepoužívejte ho častěji než jednou, dvakrát do týdne, ať z vás „nesedře kůži“.

Necháte se zlákat?

Reklama

Související témata:

Načítám