Hlavní obsah

Namalovaná, nenamalovaná: S líčením ve stylu Clean Look bude pleť vypadat šťavnatě a přirozeně

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Clean Look. Název pro líčení a účes, které nyní vládne světu influencerek. Cílem je, aby vaše pleť vypadala šťavnatá, zářivá, přirozeně krásná, aby ale líčení zároveň všem dávalo jasně najevo, že vy o sebe pečujete a nějaký ten čas před zrcadlem trávíte. Podívejte se na video, jak na Clean Look krok za krokem.

Článek

Tento look letí po sociálních sítích už nějakou dobu. Trendu vévodí Hailey Bieber (25) a další známé modelky a herečky. Jde o takový „no-make-up make-up“ generace Z. Spíše než na samotné líčení klade důraz na hezkou pleť díky péči. Celkově působí nenápadně, ale rozhodně ukazuje všem ostatním, že se sama sobě dokážete pověnovat. Nechybí rozjasňovače, ulíznutý drdol, vyčesané obočí a lesk nebo olej na rty.

Líčení a zdravý vzhled pleti můžete podtrhnout volbou správného primeru pro rozjasnění nebo vyhlazení pleti. Když máte vyladěné líčení, pusťte se do účesu. Pěšinka uprostřed a vlasy stažené dozadu jsou tím nejsnadnějším účesem, ale zároveň současně nejvíc šik. Celým tutoriálem vás provede vizážistka Jana Zimandlová, mrkněte na video!

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme studiu Zero Limits, Podkovářská 2, Praha 9; @studiozerolimits.

Související témata:

Načítám