Hlavní obsah

Nehty podzim 2022: Nosit se bude nová nude barva podle JLo a olivově zelená podle Seleny Gomez

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Kde brát inspiraci na příští parádní manikúru? Vybrali jsme to nej, co nabízejí sociální sítě a celebrity. Zaujme vás zelená, červená anebo třeba nová nude podle svatebních nehtů Jennifer Lopez?

Článek

Existuje tolik možností, jaký lak na nehty zvolit! Abyste měly vybírání pohodlnější a zábavnější, přinášíme zajímavou aktuální nabídku top barev na nadcházející podzim. Jaké nehty nosí právě teď hvězdy jako Jennifer Lopez nebo Hailey Bieber?

1. Olivově zelené

Zelená na nehtech jako dokonalá barva podzimu. Loni vedla smaragdová, letos přebírá štafetu olivová. Nedávno ji předvedla herečka a zpěvačka Selena Gomez (30) a překvapivě vypadá velmi vkusně. Nejvíc bude slušet tmavší pokožce a té, která má olivový podtón. Zpěvačka lak ukázala na dlouhých, rovně zapilovaných nehtech, ale bude vypadat dobře i na krátkých.

Foto: Vetrova Noskova - shutterstock.com, Archiv firmy

Lak na nehty Trend !t up Super Shine & Stay, odstín 800 Olive, 55 KčFoto: Vetrova Noskova - shutterstock.com, Archiv firmy

2. V zemitých tónech

Svatba Jennifer Lopez (53) a Bena Afflecka (50) byla velkolepá a a vyladěná do puntíku. Proto možná nepřekvapí, že při prvním obřadu v Las Vegas měla nevěsta lak, který byl namíchaný speciálně pro ni. Tmavší než klasický tělový, ale zase ne příliš tmavý, prostě tak akorát. Hledali jsme podobný odstín a našli jsme ho!

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Lak na nehty Nani Nails odstín 33, 47 KčFoto: Profimedia.cz, Archiv firmy

3. Poloprůhledné a holografické

Holdujete jemnějším a minimalistickým nehtům? Pak by se vám mohl zamlouvat trend podle Hailey Bieber (25). Modelka je proslulá mimořádně pečlivou každodenní péčí o pleť, její obličej před spaním dokonce vypadá jako donut s lesklou polevou. Podobně nazvala i odstín, který právě teď nosí na nehtech: glazed donut nails. Jde o poloprůhledný lak s perletí, který je vkusný a elegantní a je přitom zajímavější než „obyčejný“ nude lak.

Modelka si nechává nehty dělat tak, že do podkladu z jemného tělového laku se zapracují sypké chromové nebo holografické pigmenty. Jak na to doma? Použijte na nehty průhledný lak a pak holografický top coat, pro větší intenzitu barvy zvolte jako podklad bílý mléčný poloprůhledný lak. Jedinou podmínkou je, že musí jít o jednotný lesk, nikoli velké třpytky.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Top coat Essie Expressie FX, odstín Iced, 265 Kč. Lak na nehty Catrice More Than Nude, odstín 01 N-Ice Day, 90 KčFoto: Profimedia.cz, Archiv firmy

4. Rudé

Červená na nehtech ve tvaru stiletto. To předvedla zpěvačka Becky G (25) na předávání cen MTV. Možná jsou takové nehty až příliš dlouhé, ale takhle zapilované do špičky vypadají elegantně a opticky protáhnou a zúží prsty. Červenooranžová skvěle doplní podzimní outfity – třeba s béžovým trenčkotem a pruhovaným trikem.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Gelový lak na nehty Max Factor Nailfinity, odstín 420 Spotlight On Her, 96 KčFoto: Profimedia.cz, Archiv firmy

5. Růžové

Trend barbiecore nemůžete ignorovat! Růžová zvedne náladu i největšímu pesimistovi a nadcházející podzimní dny představují další důvod, proč ji zahrnout jak do šatníku, tak si ji dopřát i na nehtech. Poslední dobou se do této estetiky stylizuje herečka Megan Fox (36). Jestli usilujete o vkusnější variantu, zvolte kratší délku nehtů a vyhněte se třpytkám.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Lak na nehty Barry M Gelly Hi Shine 40, odstín Strawberry Cheesecake, 126 KčFoto: Profimedia.cz, Archiv firmy

6. Modré a s vlnkami

Bleděmodrá jako pozůstatek léta! Jestli potřebujete inspiraci, Pinterest je skvělé útočiště. Mezi trendy manikúrou na letošní podzim najdete právě i světle modrou. Ať ji zvolíte na celých nehtech, nebo ve variantě francouzské manikúry, tedy jen modré konce, neuděláte chybu! Stejně tak letí i nejrůznější vlnovky, o které se můžete pokusit samy, pokud seženete lak s velmi úzkým štětečkem, nebo o takový nail art poproste manikérku.

Foto: Huan N. Phan - shutterstock.com, Archiv firmy

Lak na nehty s gelovým efektem OPI Infinite Shine Malibu, odstín Mali-blue Shore, 232 KčFoto: Huan N. Phan - shutterstock.com, Archiv firmy

Reklama

Načítám