Hlavní obsah

Parfémy podle slavných: Beyoncé představila novou vůni. Stejně tak David Beckham

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaostřeno na voňavé novinky! Pomalu si mapujte nové parfémy, ať víte, co si přát od Ježíška, anebo to berte jako inspiraci, jak pod stromečkem potěšit někoho blízkého. A nejen dámy, ale i pány – ti mohou vonět třeba jako Beckham…

Článek

Neříkejte, že vás při výběru parfému nikdy neovlivnilo, jaká osobnost ho propaguje. Pro mě osobně je to jedna z věcí, která vůni přihraje sympatie. Roli samozřejmě hraje i flakonek a především samotná vonná kompozice. Dala jsem dohromady tipy na nejnovější parfémy, které vás mohou potěšit v podzimním období nebo třeba pod stromečkem!

Beyoncé jako parfumérka

Vonět jako Beyoncé. To je dostatečné lákadlo na nový parfém, který zpěvačka chystá. Co se o něm ví? Používala ho už během svých koncertů v rámci turné Renaissance. Připravovala jej prý několik let a chtěla vytvořit něco intimního. Vůně vznikala ve Francii za jejího pečlivého dohledu a můžete očekávat kombinaci růže, medu, jasmínu a ambry. Ve videu na Instagramu předvedla flakonek: jméno zní Cé Noir a zatím není jisté, kdy bude k dostání v Evropě.

Není to ovšem první parfém pod jejím jménem. Už před 13 lety vydala první voňavku s názvem Heat. Poté ještě Pulse nebo naposledy v roce 2014 Rise a všechny jejich obměny (Heat Rush, Heat Wild Orchid…) dohromady čítají 14 parfémů. Některé stále ještě najdete na e-shopech jako poslední kusy.

Parfémy podle VIP

Jaké další nové vůně jsou vázané s celebritami, ať už jakožto ambasadory, nebo návrháři? Zaostřeno na parfémové novinky!

Načítám