Hlavní obsah

Lady Gaga ukazuje kalhotky, Bella Hadid vypadá jako zálesačka: Jak se celebrity oblékají do letadla?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco některé celebrity si stylové oblečení, krásný make-up a účesy užívají jen na červeném koberci a v soukromí si chtějí odpočinout, jiné se snaží vypadat jako ze žurnálu za každé situace. A to i při cestování letadlem. Jak létá Lady Gaga a co obléká Victoria Beckham?

Článek

Vsadit na styl, nebo upřednostnit pohodlí? Před toto dilema jsou postaveni všichni, kdo v rámci své práce hodně cestují. Jenže pokud jste ještě k tomu celebrita, je velká pravděpodobnost, že na letišti budou číhat bulvární fotografové. Některé hvězdy ale neřeší ani to, a mezi cestujícími se objevují ve skutečně bizarních outfitech.

Bella Hadid

Že je na fotografii jedna z nejpopulárnějších topmodelek současnosti, to by asi tipnul jen málokdo. Slavná Američanka si alespoň na cestách chtěla odpočinout od nánosů make-upu, které její práce vyžaduje, a na letiště dorazila nenalíčená, navíc v prapodivném outfitu. Přes kostkovanou košili měla obří koženou bundu, ale zaujala hlavně kloboučkem lemovaným kožešinkou, díky kterému byla k nepoznání. Jako příruční zavazadlo zvolila žebradlo od Chanelu. Řekli byste, že hodnota tohoto na pohled ošuntělého a značně obnošeného kousku byla v roce 2019 kolem sedmi tisíc dolarů?

Foto: Profimedia.cz

Kožešinka na kloboučku alespoň ladila s barvou kabelky, ale jinak Bella vypadá na své poměry neobyčejně zálesáckyFoto: Profimedia.cz

Dua Lipa

Podobné šílenosti na hlavě byly v roce 2019 zřejmě trendy, protože v chlupatém kloboučku v téže době cestovala i anglická zpěvačka. Aby nezapadla v davu, vybrala si model s širokou krempou. A ještě si to pojistila svítivě zeleným kompletem, na který oblékla sako. To si pravděpodobně půjčila od nějakého postaršího profesora. Celou tuto šílenost završila opravdu zvláštními teniskami.

Foto: Profimedia.cz

V zeleném outfitu zpěvačka připomínala RákosníčkaFoto: Profimedia.cz

Lady Gaga

Skutečně ve velkém stylu pojala cestování americká zpěvačka a královna extravagance. V roce 2016 se po japonském letišti promenádovala v pozoruhodném modelu, ve kterém ukázala kalhotky. Co si naopak zpěvačka částečně zakryla, byl obličej, přes který měla bílý klobouk s perem a nápisem Volte. Sukně s nadýchaným lemováním působila spíše jako spodnička a rozhodně ne jako pohodlný obleček do letadla.

Foto: Profimedia.cz

Když zpěvačka cestuje, tak jedině ve velkém styluFoto: Profimedia.cz

Cara Delevingne

Na začátku září obletělo svět video anglické modelky z letiště v Los Angeles, které vyvolalo všeobecné znepokojení a obavy o její zdravotní stav, zejména ten psychický. Na sobě měla tričko s podobiznou zpěvačky Britney Spears a tepláky. Po chodníku chodila bosa jen v hořčicových ponožkách a v ruce držela slamák. Na přehlídku to úplně nebylo, ale mnohem horší než oblečení a umaštěné rozcuchané vlasy bylo modelčino chování. Potácela se, divně gestikulovala a střídala jeden šílený výraz za druhým. Vzbudila tím obavy, že nejspíš jede v drogách.

Foto: Profimedia.cz

Herečka se na letišti chovala opravdu podivněFoto: Profimedia.cz

Victoria Beckham

Jakožto módní návrhářce této bývalé zpěvačce velmi záleží na tom, jak se obléká. Móda je pro ni nejen velkým koníčkem, ale i prací, a tak věčně zachmuřenou Victorii pravděpodobně neuvidíte jinak než stylově oblečenou. Ani když cestuje, neupřednostní pohodlí před stylem. Na letiště v New Yorku v roce 2019 kupříkladu dorazila v typicky podzimní barevné kombinaci hnědé, tmavě zelené a vínové. Ani pouzdrová sukně, ani boty na podpatku rozhodně nebyly na cestování nejpohodlnější.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham je dámou za všech okolnostíFoto: Profimedia.cz

Bella Thorne

Často na sebe celebrity zdánlivě nechtějí upozorňovat. Nasazují si velké černé brýle, široké klobouky a o několik čísel větší oblečení. Ale to může být v konečném důsledku kontraproduktivní. Když se totiž na letišti objevila žena ve velké parce s výraznými kožešinovými aplikacemi, všechny zajímalo, kdo se skrývá pod kapucí. Záhy se ukázalo, že jde o americkou herečku. Ta při cestování upřednostňuje pohodlí, a tak sáhla po praktických teplácích. Jejich barva ovšem na nenápadnosti Belle nepřidala.

Foto: Profimedia.cz

V růžových teplácích s davem také moc nesplyneteFoto: Profimedia.cz

Načítám