Hlavní obsah

Oblékněte se podle Lady Gaga! Tyto outfity královny extravagance hravě zakomponujete do šatníku

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Je to nepsaná královna extravagance a žena, která pomocí módy ráda šokuje. Nejspíš by vás ani nenapadlo nechat se při výběru nových kousků do šatníku inspirovat zpěvačkou Lady Gaga. Je to ale škoda, protože se umí oblékat i s decentní elegancí.

Článek

Proslavila se nejen hudbou, ale i velmi extravagantními kostýmy (její šaty ze syrového masa jsou nezapomenutelné), botami na tak vysoké platformě, že připomínají spíš chůdy, a extrémním líčením. Ale pozor, nenechte se zmást. Lady Gaga (36) umí být i za dámu, od které toho lze hodně okoukat. Uznejte samy, následující modely by se vám ve skříni možná hodily.

Zvířecí vzor? Rozhodně ano!

Zvířecí vzory a obzvláště  leopardí či tygří se na módním výsluní drží už dlouho. A pokud se to s nimi umí, dokážou být sexy i elegantní zároveň. Třeba jako v tomto případě, kdy si v šatech se zvířecím potiskem zpěvačka vyrazila do milánských ulic.

A zdá se, že i ona ví, že všeho moc škodí. Protože vzor šatů je sám o sobě výrazný, nejsou třeba žádné extra výstřihy ani rozparky. A i co se týče doplňků, vyplatí se střídmost. Lodičky v tělové barvě a světlá kabelka, to je sázka na jistotu.

Foto: Profimedia.cz

Když výrazný vzor, tak decentní střihFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Pieces, 749 Kč, prodává About You. Shein, 445 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Högl, 3599 Kč, prodává Baťa. Steve Madden, 2399 Kč, prodává HumanicFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Tommy Hilfiger, 2474 Kč, prodává Bibloo. Hispanitas, 3119 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

Červená je proklatě sexy

S výraznou červenou barvou je to podobné jako se zvířecími vzory: je potřeba s ní nakládat rozumně, a když se to podaří, umí být proklatě sexy a z každé ženy vykouzlí módní ikonu.

V tomto případě se zpěvačka spolehla na sytost a výraznost barvy a zjemnila ji decentní mididélkou a „cudnou“ vázačkou u krku. Rudá rtěnka ladící se šaty je v tomto případě v podstatě povinnost a jednoduché černé doplňky vše krásně propojí. Tohle je super outfit na rande, na romantickou večeři, ale klidně i do divadla.

Foto: Profimedia.cz

Takhle to zpěvačce slušelo v PařížiFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Nife, 1290 Kč, prodává Moda4u. Polo Ralph Lauren, 9600 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: CM Paris, 579 Kč, prodává Botovo. Nobo, 1399 Kč, prodává AnswearFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Art of Polo, 174 Kč, prodává Vivantis. Eyerim, 779 KčFoto: Archiv firem

Černá nemusí být nudná

Říká se tomu bra efekt a je to hit letošního léta. Topy nebo šaty, které v oblasti dekoltu připomínají podprsenku, jsou skvělou kombinací extravagance a ženskosti, a když se to s nimi umí, může být výsledek vkusný a decentní. Pozor by si při jejich nošení měly dát především majitelky bujného poprsí, mohlo by to v jejich případě vyznít lacině až vyzývavě.

To ovšem není případ této módní ikony – ta zvolila opravdu decentní kousek, navíc vše zjemnila jednoduchá černá barva a střih. Je jasné, že boty, které obula, běžné ženy v botníku asi mít nechtějí, ale zkuste na ně zapomenout. Představte si, jak by k těmto šatům vypadaly třeba krásné sandály na podpatku. A na světě je bezvadný model na večerní party, do kina s kamarádkami, ale i na drink s partnerem.

Foto: Profimedia.cz

Zdánlivě obyčejné šaty zdobí důmyslně řešená oblast hrudníkuFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: South Beach Petite, 1260 Kč, prodává Zalando. Asos, 3250 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kazar, 1790 Kč. Twinset, 1380 Kč, prodává ModivoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 249 Kč. Badura, 2599 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

Retro frčí

Říká se, že móda se neustále opakuje, jednotlivé kousky sice někdy vyjdou z módy, ale časem se zase vrátí. Zažili jsme to se zvonovými kalhotami, plisovanými sukněmi či třeba s dřeváky.

A obléct se alespoň čas od času v retro stylu není ostuda, naopak – je to šik. Tak jako v tomto případě, kdy zpěvačka na pochůzky vynesla jednoduché úpletové šaty, přes ně přehodila kratší kostkovaný kabátek a retro čelenka do vlasů vše doladila. Takhle můžete klidně vyrazit na oběd s kamarádkou, do práce, do kina... Vlastně téměř kamkoli.

Foto: Profimedia.cz

Na procházku po New Yorku je tento outfit jako dělaný – je originální a přitom nijak nešokujeFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 899 Kč. Shein, 320 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Stradivarius, 999 Kč. Usha, 3545 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 199 Kč. Reserved, 259 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám