Hlavní obsah

Britney nahoře bez, Krajčův prd a přirození Kapitána Ameriky: Úlety slavných na sociálních sítích

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho celebrit sociální sítě miluje. Je to možnost propagace i prostor, kde komunikují s fanoušky a pouštějí je do svého soukromí. Jenže to chce i trochu přemýšlet. Někdy totiž stačí jedno neuvážené kliknutí a pořádný trapas je na světě!

Článek

Je to dobrý sluha, ale zlý pán. A nemluvíme o ohni, nýbrž o sociálních sítích: právě na internetu se trapasy šíří rychlostí požáru. O tom, jak snadno a rychle se dá touto cestou ztrapnit, ví své řada slavných osobností.

Britney Spears (40)

Poslední čas je zpěvačka vyhlášená spíš než hity hanbatými fotkami, jimiž fanoušky neustále zásobuje. A není to tak dávno, co její ex Kevin Federline (44) veřejně řekl, že už se za matku stydí i jejich synové Sean (17) a Jayden (16) a kvůli jejímu obnažování se s ní nechtějí stýkat.

Ale ani to divu neodradilo. Nedávno na svém profilu pozurážela kdekoho včetně svých rodičů a pak si ho na celých deset dní deaktivovala. A nyní se čerstvě vdaná hvězda vrací s plnou parádou, tedy spíš opět nahá. Zveřejnila fotku, kde je v titěrných kraťasech, nahoře bez a prsa si zakrývá jen rukama. A má za sebou i jiné trapasy: v minulosti například sdílela fotku parádních grilovaných kukuřic s tím, že je připravila sama. Když ale fanoušci snímek zkopírovali do vyhledávače, zjistili, že ho na svých stránkách má jistá mexická restaurace a ona ho jednoduše ukradla.

Richard Krajčo (45)

Známý muzikant a herec si oblíbil především platformu TikTok, která je založena na vytváření a sdílení krátkých videí. Zveřejňuje tam kdeco, velmi často se snaží být vtipný a zábavný. A jak už to bývá, někdy se daří více, jindy méně. A tak i zpěvák někdy takříkajíc přestřelí. Jeho video, v němž „prdí“ do hrnce, pochopil málokdo a rozhodně se stalo inspirací pro spoustu kousavých komentářů a samozřejmě i parodií.

Chris Evans (41)

Hraje slavného Kapitána Ameriku, ale zdá se, že na sociálních sítích moc superhrdinských schopností nemá. Instagramový účet si založil teprve před dvěma lety a už má na kontě pořádný trapas. Sdílel totiž snímky, na nichž s rodinou hraje Heads Up (hra s lístečky na čele „kdo jsem“), ale omylem se mu tam postnul i obrázek jeho penisu. A tak fanoušci mohli ocenit nejen hercovu hravou náturu, ale i jeho „kapitána“. Nicméně mu slouží ke cti, že trapas zvládl s grácií: prostě se své nešikovnosti zasmál a nechal to vyšumět.

Foto: Profimedia.cz

Ani Kapitán Amerika to někdy nevychytáFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (42)

Tato profesionální celebrita nedá bez sociálních sítí snad ani ránu a s fanoušky sdílí kdeco. A v roce 2015 si tu postěžovala, že slavná značka Giorgia Armaniho (88) končí s výrobou jejího oblíbeného parfému a ona už ho má jen poslední lahvičku. Prosila tedy italský módní dům, aby toto rozhodnutí ještě zvážil. A jeho PR tým na srdceryvný post zareagoval: nabídl, že jí pošle soukromou zásobu ze svých skladů, ale že by bylo propříště super, kdyby napsala křestní jméno slovutného návrháře bez chyby. Trochu se totiž spletla a krapítek ho zkomolila… Ovšem po tomto upozornění se hned omluvila.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian nedá na sociální sítě dopustit – a občas se vloudí malá chybičkaFoto: Profimedia.cz

Kris Jenner (66)

Sociální sítě ke Kardashiankám neodmyslitelně patří, takže je jasné, že i hlava klanu Jenner-Kardashian je na nich velmi aktivní. A že si občas pohraje s fotoshopem? Kdo alespoň někdy své fotky malinko neprožene nějakým filtříkem… Jenže v roce 2016 udělala tato dáma velkou chybu. Sdílela společnou fotku se slavným kuchařem Gordonem Ramsayem (55) – jenže to udělal na svém profilu i on. A když fanoušci obě fotografie porovnali, bylo zjevné, že Kris Jenner tu svou výrazně upravila. Pomocí grafiky vyhladila jak šéfkuchařovu, tak i svou tvář a oběma ubylo opravdu dost vrásek…

Khloé Kardashian (38)

Nedá se nic dělat, u Kardashianek musíme ještě zůstat. Protože to, co se povedlo této slavné sestře v roce 2015, je dost úsměvné. Sdílela fotografii, kde za sebou měla několik plechů dýňových muffinů, asi dva chutně vypadající koláče a k tomu dýňovou bábovku. A chlubila se, jaká je hospodyňka, protože to všechno sama upekla! Jenže fanoušci velmi rychle zjistili, že všechny tyhle dobroty nepocházejí z její kuchyně, ale z vyhlášeného pekařství Sweet Lady Jane v Los Angeles.

Foto: Profimedia.cz

Prezentovat se jako domácí hospodyňka se Khloé Kardashian moc nepovedlo, ale zase ovládá trendy a ví, že frčí styl Barbiecore a hot pinkFoto: Profimedia.cz

Kdo by nechtěl být krásnější alespoň na fotkách? Photoshop versus realita: Jak vypadají krásky ve skutečnosti?

Reklama

Načítám