Hlavní obsah

Kalhoty, se kterými (nejen) na večírku zazáříte. Vyberte si z flitrů, metalických odlesků i vzorů

Foto: Edward Berthelot, Gettyimages.com

Foto: Edward Berthelot, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sháníte na nadcházející party sezonu efektní halenku nebo šaty? Zkuste tentokrát postavit celý outfit na kalhotách. Výrazných modelů jsou plné obchody a nebojte, na večírku s nimi bude zábava – neříká se jim fun pants pro nic za nic.

Článek

Mnoho žen o večírkových outfitech smýšlí podobně. Když se zrovna neobléknou do šatů, snaží se najít top, který se hodí ke klasickým černým kalhotám nebo sukni, jež už v šatníku mají. Ukážeme vám, že skvěle funguje i opačný postup, kdy party look naopak vystavíte na kalhotách.

Co jsou fun pants?

Fun pants, tedy doslova zábavné kalhoty, jsou obrovský módní hit. Do této kategorie spadají všechny modely, které jsou dostatečně výrazné na to, aby „utáhly“ celý outfit. Jejich výhodou je, že jsou poměrně soběstačné a stačí je doplnit klasickou košilí, lehkou halenkou nebo jednoduchým topem, a můžete k nim přidat ještě sako.

Tyhle kalhoty jsou jako stvořené k tomu, aby vás doprovodily na večírek, akcemi v diáři se ovšem nemusíte nechat limitovat. Spoustu modelů unosíte i za bílého dne. Stačí, když je doplníte třeba jednoduchým svetrem a teniskami.

20× stylové kalhoty (nejen) na večírek

Tato sezona je na efektní materiály extrémně bohatá. Kamkoli se podíváte, všude jsou flitry. A nenajdete je jen na úzkých kalhotách, které nemusejí, obzvlášť v blýskavém provedení, svědčit všem. Nosí se i volnější nohavice a spousta modelů má navíc příjemně elastický pas lichotící i plnějším křivkám.

Pokud na flitry nejste, můžete se nechat strhnout dalším trendem: metalickým. Stříbrné kalhoty se nosí ve velkém a dají se skvěle stylovat nejen na večer, ale i na den. Je-li na vás i tohle těžký kalibr, pořiďte si třeba černé kalhoty zakončené peříčkovým lemem nebo modely s výraznějším vzorem.

Zmínit musíme i supermódní transparentní kalhoty, které čekají na nejodvážnější ženy. Nechcete-li se pouštět na tenký led, kombinujte je se střízlivějšími kousky, které zakrývají pozadí – ideální jsou třeba prodloužená saka dovybavená páskem.

Načítám