Hlavní obsah

Nejhezčí halenky s nabíranými rukávy: Elegantní černé, roztomilé s mašlí i hravé džínové

Foto: indira's work, Shutterstock.com

Foto: indira's work, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte úzká ramena či drobná ňadra a chcete si v horní části přidat na objemu? Využijte k tomu halenku s nabíranými rukávy. Právě vaší postavě sluší nejvíc. Podívejte se na nejhezčí kousky a nechte se inspirovat, s čím je nosit.

Článek

Halenky s „nafouklými“ rukávy se v kolekcích objevují s jistou pravidelností a na ramínkách v módních obchodech je najdete i letos. Díky zajímavým rukávům jsou nevšední, originální i romantické… Jen je nutné počítat s tím, že vám v horní partii přidají objem. A to nemusí lichotit každému typu postavy.

Jak vybrat halenku s nabíranými rukávy

Sice mohou opticky zvětšit ramena či hrudník, přesto se tohoto typu objemnějších blůzek a košil nemusíte bát. Záleží totiž na konkrétním typu rukávu. Primárně jsou určitě vhodnější pro drobnější ženy, ovšem neznamená to, že si je nemohou obléknout ani ramenatější či více obdařené dámy. Ty by měly vybírat takový střih, který bude s postavou korespondovat. Nejvhodnější jsou modely s dlouhým rukávem, který je nařasený jen lehce po celé délce a nejen v ramenou.

S čím nosit balonové rukávy

Pro nošení objemnějších vršků platí základní módní pravidlo: silueta by měla být vyvážená. V tomto případě tedy volte užší spodek a kombinujte je ideálně se skinny džínami, pouzdrovými sukněmi či cigaretovými chino kalhotami. V zimě je doladí kozačky a kotníkové boty, na jaře pak tenisky a trendy mokasíny.

A jaké se nosí barvy a vzory? Jednoduché i výrazné. Záleží, s čím halenku sladíte. Můžete tak sáhnout po basic barvách, jako je bílá a černá, ale například světlým kalhotám budou slušet halenky s výraznými barevnými vzory. Zajímavým detailem mohou být i průsvitné rukávy, které korespondují s nejnovějšími trendy.

Na knoflíčky

Foto: Archiv firmy

Zleva: Obě halenky Mango, 299 Kč, 399 Kč.Foto: Archiv firmy

Nadčasový denim

Foto: Archiv firem

Zleva: Levi’s, 840 Kč, prodává About You. s.Oliver, 1399 Kč.Foto: Archiv firem

Černá klasika

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 500 Kč. Reserved, 599 Kč.Foto: Archiv firem

Olivové tóny

Foto: Archiv firem

Zleva: C&A, 799 Kč. Moss Copenhagen, 1369 Kč, prodává Modivo.Foto: Archiv firem

S proužky

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 999 Kč. Morgan, 1029 Kč, prodává Modivo.Foto: Archiv firem

Modro-bílý potisk

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 999 Kč. H&M, 749 Kč.Foto: Archiv firem

K džínám

Foto: Archiv firmy

Zleva: Obě halenky Marks&Spencer, 1499 Kč.Foto: Archiv firmy

Něžná bílá

Foto: Archiv firem

Zleva: Answear Lab, 899 Kč. H&M, 599 Kč.Foto: Archiv firem

Nařasené rukávy sluším i bílým košilím!

Reklama

Načítám